../images/Emo201.gif משתתף בצערך,
כל הכבוד לך שפנית אלינו. עברנו זאת, ומתמודדים עם המציאות הכואבת, האיומה ונוראה אליה נזרקנו. זו התמודדות ממושכת, ואת בתחילת הדרך. כל אחד הוא אחד, יחיד, ומיוחד - עם עבר משלו, ומתמודד בדרכו. אשתי השאירה אותי עם חמשת ילדינו בגיל בי"ס. שמתי לי כעדיפות ראשונה בהתנהלותי, את הילדים, לתמוך, לדחוף, לצחוק, ולדבר גם על אמא, הדברים שאוהב בה, איזו אמא נהדרת הייתה להם, על הקשר המיוחד שהיה לנו, על תכנים שדברנו - מחשבותיה. חשוב מאוד שהילדים ימשיכו לתפקד במסגרות שלהם. אם יש צורך, כדאי לפנות לעזרה לטיפול. אני הלכתי כעבור כשנה וחצי (כל אחד והקצב שלו) לסדנא להתמודדות באובדן בן/בת זוג (באונ. חיפה - נירה דגני), הגעתי לסדנא הזו בהרגשה של "שחור", ויצאתי ממנה בהרגשה של "לבן". של "אפשר". הקשיים והכאב , וההרגשה האיומה ונוראה- היו כקודם, אבל מה אני הרגשתי השתנה. ה"משקפיים" שהרכבתי השתנו, והיתה לי הרגשה של "סדר, של אמון בעצמי", הרגשה של "מלא כוחות" להתקדם ולשקם / לבנות חיים אחרים. זה בקצרה מה שעברתי. יש כאן בפורום גם אמהות במצב דומה לשלך, שמאמין שיצטרפו, ויוסיפו לך. כל הכבוד לך על ההתמודדות. עכשיו את מחפשת / מפלסת את דרכך בבניית חיים אחרים. רק את תגלי איך עושים זאת ע"י כך שתעשי, תפעלי.