אבל אין ריגושים ואין אפילו ניצוץ חיבה ואהדה לבן הזוג זה כבר טרילוגיה
מאחר ואת כותבת בצורה "כללית" אני עונה באותה צורה. השיגרה היא כתוצאה מהיחס שלך(שלו) כול אחד במינון שונה במשך תקופה ארוכה. כגבר נשואי הרבה שנים אני מעדיף שיגרה טובה ונעימה מאשר ההפתעות שרציתי בגיל 15 . ייתכן שאם תפגשי בן זוג שונה,אולי עלים אז תתפללי לשיגרה שהיה לך קודם. A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one. אם יש אדישות טוטאלית אני מניח שהזיווג נעשה על בסיס צר שנעלם וחבל לבזבז את הזמן אלא לפרק את החבילה או להוסיף לחבילה כול אחד בהתאם למגבלות. יוסי
תשמעי, חיסלת כל אופציה לשיפור. אם בן הזוג לא מעניין אותך ואין אפילו ניצוץ של חיבה, ואת אדישה אליו... אז... או שתיפרדו. או שאם הוא מרגיש כמוך, יש כאלה שממשיכים לנהל חיי משפחה, אבל את ענייני הריגושים, סקס, חיבה, מממשים עם אחרים.
האמת נתת כלכך מעט פרטים שכל מספר זוכה. אם זאת סתם זוגיות שגוועה, אז מסיימים אם זאת זוגיות שיש טעם לנסות לתקן - מתקנים. לשבת לבד בפורום בחושך ולקטר, לא מקדם אותך לשום מקום. [תנסי לדבר איתו על העניין]
אתה רוצה יחס ? סבלת מחסכים בילדות ? מה הסיפור שלך ? ממה אתה סובל ? יש לך בעיה עם זה שאני גרושה ? אני חיה על חשבונך ? מה מציק לך ? תקשיב ותקשיב טוב כדאי לך להרגע ומהר כי אין לי שום בעיה להכנס בך בכל דרך אפשרית עלוב מסכן חסר חיים
מי שמאושר בנישואים שלו לא נמצא בפורום זוגיות במשבר ביום שישי בערב לך תנוח קצת אתה עייף ואני רק מתחילה את הערב ואל תדאג אהיה כאן שוב מחר - לענות לכל הזיבולי מוח שלך ולהגיב לכל התסכולים שלך
מי אמר לך שרציתי להישאר נשואה ? מה שטוב לך לא בהכרח טוב למישהוא אחר ובעניין הנשואים שלי עשיתי מלחמת עולם בשביל לצאת מהם כמה שיותר מהר ואם היית יודע פרטים על הנישואים שלי - היית מדבר אחרת
אתה פתחת את הפה על הנישואים שלי - אין לך מושג על דבר וחצי דבר ממה שאני עברתי בהם אז עניתי לך - שאני בכלל לא רציתי להישאר נשואה ואני חוגגת מידי שנה את יום הגירושים שלי וזאת בתגובה למה שרשמת שאם היה לי 5% מהנישואים שלך הייתי נשארת נשואה היום אז - לא תודה - נישואים זה לא מדליה ואם לא טוב לי שם - אני לא נשארת וביחוד לא כאשר הגבר לו הייתי נשואה היה אדם אלים והיה לי אומץ לקום לעזוב בחודשים הראשונים להריוני ולא לחזור לעולם שיהיה לך שבוע טוב , אני גמרתי לצחוק איתך
את טוענת שאת לא מבקשת למסור לי מידע, יחד עם זאת השפרצת את כל הסיפור שלך. את לא מעניינת אף אחד, והנישואים והגירושים שלך לא מעניינים אף אחד. את התחלת להכנס בי על מה שאמרתי ליבגני, ואין לי מושג ירוק מה את רוצה מחיי, מי דיבר איתך בכלל? את גמרת לצחוק איתי? חחחח החיים צוחקים עלייך, נשמה.