איך ממשיכים מכאן?

Winds Of Time

New member
איך ממשיכים מכאן?

היי! זאת דיי הפעם הראשונה שאני כותב פה.. שמתי לב שכולם כאן נחמדים, ועוזרים המון, מקווה שגם לי... אני בן 20, חייל אי שם אבל רואה את הבית דיי הרבה ואפילו מספיק לעבוד שאני בבית. לפני קצת יותר מחצי שנה יצאתי מקשר ארוך של שנתיים ושלושה חודשים, שלצערי הסתיים בבת אחת בלי הרבה התראה מראש. לקח לי קצת זמן אבל עברתי את זה, איך שהוא, ואז זה קרה... לעבודה שלי בסופי שבוע הגיע מישהי חדשה... היא קטנה ממני בשנתיים, ומסתגייסת בקרוב. התחלנו לדבר והשיחות זרמו דיי טוב, יצאנו כמה פעמים לבתי קפה ופעם אחת לסרט. יצא לנו לבלות סופי שבוע ביחד הכרתי לה את החברים הקרובים שלי והיא הכירה לי את שלה... בייתר השבוע שאני בבסיס אנחנו מדברים לפחות פעם ביום. בקיצור (ואני לא מתימר להיות מבין גדול בקשרים) הבנתי ממנה שיש מצב שאולי יצא מכל הדבר הזה קשר רציני, משהו שהיה חסר לי כל כך הרבה זמן... ובאמת בתחילת השבוע לקחתי את עצמי בידיים ואמרתי שהפעם שאני יוצא איתה אני ינסה לעשות משהו שיבהיר לה את הכוונות שלי . וכך היה .. קבענו להיפגש יום ראשון בערב. יצאנו לבית קפה ואח"כ עשינו טיול קצר כזה ברגל... מפה לשם התישבנו לנו במקדונלדס ומסתבר שהציזבורגר הוציא ממנה את מה שלא רציתי לשמוע. איך שהוא (הכוונה אלוהית אולי?) הגענו לדבר על קשרים רומנטיים.. ואז היא אמרה " בחיים לא הייתי אוכלת ככה אם מישהו שהיתי יוצאת איתו" ולי נפלט " רגע, מה אני בידיוק?" הייתה שתיקה מביכה לכמה שניות ואז היא שאלה "אתה רואה אותי בתור יותר מידידה ?" ואני כמו טירון ירוק עונה לה כן בסימו של אותו ערב למרות מה שאמרתי היא הבהירה לי שהיא רואה אותי רק בתור ידיד, ואמרה שלמרות הכל היא מאד מאד רוצה שנשמור על הקשר .אני קצת הופתעתי שהיא עדיין רוצה לדבר איתי, ונפרדנו כל אחד לדרכו. בהמשך השבוע היא ההתקשרה פעמיים ואני מודה פה שסיננתי אותה. לא הרגשתי שאני מסוגל לדבר איתה, לא יודע למה. היום היא שוב התקשרה (יום שישי זאת אומרת) ועניתי, היא שאלה למה סיננתי ואני נתתי תירוץ "שהטלפון שלי דפוק". קבענו שניפגש אחרי 20 דקות וישבנו בבית קפה. דיברנו על העבודה על חברים ובעצם דיי על הכל. חוץ מעל אותו ערב. שקמנו ללכת היא אמרה לי "שהיא רוצה להגיד לי משהו ,אבל היא לא מסוגלת" אחרי קצת לחץ מיצידי היא אמרה לי שהיא נורא מעוניינת בחבר הכי טוב שלי,מסתבר שיצא להם לדבר דיי הרבה בטלפון (לא שיש לי בעיה אם זה,ידעתי מזה שהם מדברים מידי פעם.) כמובן שהיא אמרה שהיא לא רוצה שאני יפגע ושהיא לא רוצה שזה יהרוס את הקשר שיש ביננו. היא השביעה אותי לא לספר לו ואני מיצידי אמרתי כמו חבר טוב שאני לא חושב שיש לה סיכוי איתו (בתכלס הוא עדיין נעול על האקסית שלו, ואמר לי כמה פעמים בפירוש שהוא לא רוצה אותה). היא אמרה שהיא עדיין רוצה לנסות ואני מיצידי הסכמתי לעזור לה. (אני עדיין לא יודע למה) אני עכשיו דיי תקוע, אני חושב שאיבדתי כמעט כל אמון במין הנשי. ונכון לעכשיו אני לא יכול להסתכל לחבר שלי בעיניים אפילו. אני לפחות בשבוע הקרוב לא יתקל באף אחד מהם אז ככה שאולי זה יעזור קצת, אבל למרות שהייתי רוצה אני לא יכול לברוח מהצרות שלי לעד. כמו שהכותרת אומרת "איך אני ממשיך מכאן?" אין לי מושג מה לעשות, מהלב שלי לא נשאר כבר כלום אפילו לא חתיכות מיקרוסקופיות. אם שרדתם את הקריאה עד כאן, אז תודה על הזמן, ואני ישמח אם תשאירו לי איזה עיצה טובה לגבי מה לעשות. תודה :) !

תנתק את הקשר עם הכל... הזאת!!!

אתה רוצה יותר מידידות נכון?! והיא מנצלת אותך להיות ידיד שלה כדי להתקרב לחבר שלך!!! היא נישמעת לי אגואיסטית בטירוף או שהיא פשוט לא יודעת שאתה מרגיש כלפיה משהו! פה אני קוראת לך (ולכל האנשים ה"נחמדים, מדי) להתחיל לחשוב על עצמך! תעשה מה שטוב לך! אל תתחשב באחרים בקטעים כאלה או שרק תיפגע! אתה פשוט צריך לנתק איתה את הקשר וזהו... עם החבר תמשיך כרגיל ותשתדל שהיא לא תהיה נושא שיחה בשיחות שלכם. מקווה שעזרתי.

אריפש

New member
תומך לחלוטין

אפילו הייתי אומר לה בפנים שהיא אגואיסטית מגעילה.

SomebodyToldMe

New member
וואו הייתי חייבת להגיב!

את לא חושבת שאת קצת מגזימה? ס"הכ הבחור מספר שהשיחות זרמו ביניהם עוד לפני שהוא הכיר לה את החברים שלו, ויותר מזה - היא המשיכה להתקשר אליו ולהיפגש איתו גם אחרי שלה ולחבר שלו היה סוג של קשר, כמו שהוא אמר הם דיברו הרבה בטלפון וכו' - זאת אומרת שהיא כבר לא "צריכה" אותו בשביל הקשר עם החבר.

sare30

New member
בחורה נצלנית

קודם כל הבחורה ממש לא רוצה להיות ידידה שלך, היא רוצה ממך משהו וזו בחורה נצלנית ולפי דעתי תנתק כל קשר ממנה, ואל לך להתייאש במשך הזמן אתה תדע לסנן אנשים כאלה ודומים כבר בשיחה הראשונה והשנייה איתם!!

בניגוד לכל הדיעות כאן..

אני לא חושבת שהבחורה הזו נצלנית.. אז היא יצאה איתך לסרט, אז היא ישבה איתך בבית קפה ויצא לכם לבלות את הסופ"ש יחד.. קרה במשהו בזמן הזה שהיא היתה איתך, משהו שנתן לך להבין שהיא רוצה יותר ? מה, כל בחורה שתבלה איתך, רוצה ממך משהו מעבר ? ואולי היא בחנה את זה והחליטה שאתה לא מתאים לה ? זכותה לא ? למה זה הופך אותה לנצלנית ? אז היא מעוניינת בחבר שלך, ועוד היא באה ואמרה לך את זה, לפניי שהיא יזמה משהו.. אתה יכול להחליט לא להיות איתה יותר בקשר, אבל אתה לא יכול להציג אותה באור כל כך שלילי ! מה היא עשתה לך ? למה גברים ישר קוטלים בחורות שלא מעוניינות בהם ? לא מתאים לך שהיא תהיה ידידה שלך, ואתה סובל, אז תגיד לה את זה ושלום שלום..

Winds Of Time

New member
קודם כל תודה!

דבר שני... יש מצב שהיא לא עשתה לי כלום,זה נכון... אבל להציג אותה באופן שלילי אני לא הצגתי.... היא באמת בנאדם טוב... יכול להיות שפשוט אני לא מתאים לה... לא אמרתי שהיא בנאדם רע או משהו כזה.

יום טוב

אם היא נחמדה בעיניך וטובה אליך, כדאי שתתמקד בקשר אתה ותשקיע בו במעשים טובים מאהבה. החבר יחליט, כמה הוא רוצה קשר אתה. אולי נחמד אם תפגיש בין שלושתכם, אולי תעשה פגישות משותפות ותשוחחו ביחד. כך החברה והחבר יכירו גם זה את זה, ואולי מחלק מהקשרים תוצר ידידות, ואולי מאחד מהם חברות.

רונה07

New member
תומכת בכל הודעה שנרשמה כאן../images/Emo45.gif

דבר ראשון התרשמתי ממך לטובה כלומר זה ברור שאתה בחור טוב ואיכפתי אחרת לא היית אומר לה לגבי החבר שלך ולכן אני מיעצת לך להתרחק מזה אם ראית אותה מעבר לידידה והיא לא אז כל פעולה בין אם זה משהו קטן או גדול כל דבר שתעשה רק יפגע בך יותר, לדעתי אתה בהחלט צריך להסתכל על זה בצורה חיובית אם היא לא הייתה פולטת את המשפט היית מגלה את זה מאוחר יותר והיה לוקח לך הרבה זמן להתגבר מזה. שיהיה לך בהצלחה!!!!!!

Jessio

New member
היי ../images/Emo13.gif

היא כבר הבהירה לך שהיא לא מעוניינת בקשר איתך, אל תקח את זה אישי. לכל אחת יש את הטיפוס הספציפי שהיא אוהבת, כנראה אתה לא הטיפוס שלה, אבל אני בטוחה שהמון בנות לא יתנגדו לקשר איתך כי אתה נשמע רציני ואחד שלא משחק משחקים. אם הייתי שמה את עצמי במקומך, פשוט הייתי מנתקת קשר איתה. הרגשת משהו כלפיה והיתה לך תקווה לקשר רציני, איך תוכל לשים איקס על כל זה ולהיות ידיד ולא יותר ? חוצמזה, אתה לא חושב שהיא מנצלת אותך כדי להתקרב לחבר שלך? תחשוב על זה. פשוט תסביר לה שאתה לא מעוניין בה כידידה אז עדיף שתנתקו את הקשר ביניכם. אל תסנן אותה כי אולי היא לא תבין, תהיה ישיר.

וואיי מאמי

קצת עצוב לי מצב לא נעיםם אני בטוחהה אבל קודם כל כל הכבוד לבחורה שהיא הייתה כנה איתך הפליטה שלה הגיע בזמן וטוב שכך וטוב שהיא הסבירה לך את ריגשותיה אם לא טוב לך להיות ידיד שלה לפחות לזמן הקרוב הזה עדיף שתתרחק ובקשר למשפט :"אני עכשיו דיי תקוע, אני חושב שאיבדתי כמעט כל אמון במין הנשי" אל תאבד אמון במין הנשי דברים כאלה לצערי קורים אתה את הבחורה שלך תמצא זה רק עיניין של זמן.

Winds Of Time

New member
...

אני חושב שאני באמת ינסה עד כמה שאפשר לצנן את הקשר שלי איתה . (לנתק אותו לחלוטין אני לא יכול כי אני עדיין עובד איתה). ובקשר לחבר שלי דיברתי איתו היום והוא סיפר לי שהוא נפגש איתה היום אחה"צ, והיא אמרה לו שהיא רוצה אותו.. הוא שאל אותי אם זה יפריע לי אם הוא יצא איתה, אמרתי לו שמבחינתי אני בסדר אם זה. אני חושב שאני בשבוע הקרוב שאני יהיה בבסיס ינסה איך שהוא להמשיך הלאה למרות הכל. תודה באמת על החיזוקים שלכם עזרתם לי הרבה! :)

אני רוצה לשאול...או יותר נכון, לבקש הבהרה...

למה העניין הזה גרם לפגיעה שלך באמון "במין הנשי". יתכן שהיא רצתה בקשר איתך ואז החליה שלו, יתכן שאף פעם לא רצתה...אבל כששאלת ישירות היא נתנה לך תשובה ישירה ולא שיחקה משחקים... אני חושבת שאתה צריך לחזור בך מההצעה לעזור לה עם החבר שלך ולהגיד לה שאתה רצית מהקשר קצת יותר ממה שהיא רצתה ולכן אתה זקוק לזמן מה של התאוששות.זו האמת ואני בעד לשים אותה על השולחן.

oferyosi

New member
תגיד לה משהו פשוט

אני רואה בך יותר מידידה - כשתרצי - אם תרצי - כבר תדעי היכן למצוא אותי. עזוב מה שאמרו לך כאן שהיא נצלנית וכו'. היא לא. בטח לא היה לה נעים ממך , עד שהיא אמרה את זה. תאמין לי כלום לא סגור. תפוס מרחק , ואולי מי יודע אולי משהו ישתנה אצלה. ואם לא - לפחות לא תפגע מזה שתהיה ידיד שלה.

למעלה