איך ממשיכים הלאה?

rivers1

New member
איך ממשיכים הלאה?

שלום לכולם חג שמח, אני חדש בפורום אבל אני עוקב אחרי הפורום די הרבה זמן.אז זה הסיפור שלי אני בן 21 הייתי עכשיו עם מישהי שנה, מישהי שאהבתי והבעיה שאני עדיין אוהב אז איך ממשיכים הלאה ?עבר חודשיים ואני מסתכל על המכתבים ועל כל הדברים מסביב ואני סובל. אני יודע שהיא כבר המשיכה הלאה אבל אני עדיין אוהב אותה וסובל אז ניסיתי להכיר ולהתחיל עם בחורות אחרות וכל בחורה אני משווה אליה ואז אני נרתע. זה היה קשר שהשקעתי ונתתי את כולי ממש נפתחתי אבל עכשיו זה כל כך כואב אז מתי זה יעבור מתי?

אין מה לעשות

אתה תצטרך קצת את הזמן שלך כדי להתגבר עליה, ועם הזמן תכיר מישהי חדשה שתשכיח את הישנה.

rivers1

New member
אבל כמה זמן

הרי הסכמנו על פרידה הדדית שאני האמנתי שיחזיר אותנו זה לזו בכוחחות מחודשיים אבל היא המשיכה הלאה אז למה אני לא יכול? דרך אגב תודה נשמה על התגובה המהירה מראה שיש עם מי לדבר כאן

זמן...

זה רק הזמן יגיד :) אני לא כל כך מאמין ב"הפסקות" ודברים כאלה...ואם בחרתם להתרחק, אז ממשיכים הלאה. ובכלל אם אתה רואה שהיא המשיכה הלאה, זה אומר שהגיע גם תורך. בנתיים הייתי ממליץ לך לנסות לחשוב עליה פחות, לשים בצד מכתבים ממנה, ודברים שיזכירו לך אותה, כי סתם יהיה לך רע. תהיה יותר עם חברים, תבלה, ותנסה לעשות כמה שיותר דברים שיגרמו לך לא לחשוב עליה. עם הזמן זה יבוא בטבעיות, ואני בטוח שתמצא מישהי חדשה שתעשה לך רק טוב.

אילתית30

New member
זה יקח זמן

אבל מאמינה שתתגבר ותמצא מישהי אחרת שתעשה אותך מאושר בהצלחה וחג שמח

איזה חמוד ../images/Emo7.gif..טוב..אז עד

ההתמודדות עם הפרידה קשה יותר מרגע הפרידה, במיוחד אם האהבה הייתה חזקה כפי שאתה מתאר. אני יודעת שמה שאומר לך לאו ממש יעזור למצבך כרגע, אךהזמן זו התרופה הכי טובה ובנוסף אין לדעת מה ימים יגידו אז להתחיל לפזול לצדדים תתן צ'אנס למה שנראה מוצא חן וואל תעשה השוואות אף פעם.

rivers1

New member
כמה נכון

המשפט הראשון שלך, אני יודע שאני חייב לעבור הלאה אבל כל כך נקשרתי אליה ופתחתי את הלב, טוב נו נוסעים לכנרת בעוד יומיים נקווה שזה קצת ישכיח ונכיר מישהי אחרת. בכל מקרה תודה אנשים נחמד שיש עם מי לדבר ברגעים כאלה אחלה פורום נמשיך לבקר

תגובה

אם היא מחבבת אותך, תוכל לשמור אתה ידידות טובה. אם אינה אוהבת אותך עוד, עשה דברים שאתה אוהב ושמענינים אותך, ואז תתגבר יותר בקלות. השתתף במסגרות חברתיות שמענינות אותך, ושם תכיר בנות חדשות ונחמדות.

למעלה