איך ממשיכים הלאה?

ספיישיל

New member
איך ממשיכים הלאה?

איך חוזרים להיות משפחה חד הורית אחרי סיום קשר של מספר חודשים עם גבר שבתי לא רצתה לחיינו. עם כל האהבה שהיתה לי אליו.היום אני לא משוכנעת מה הייתי בשבילו. עד כמה הרגיש או לא הרגיש כלפי.למרות שאמר אינסופ. הוא החליט לוותר על הקשר.איך מתחילים מחדש את החיים? איתה? אף פעם זה לא קרה לי.

אריק 34

New member
הבת שלך לא רצתה????

ואיפה את בסיפור? ואיפה תהיי כשהיא תתבגר ורק החברים יעניינו אותה? חושב שעשית טעות ועוד שאלה קטנה אם זה נגמר אז נגמר למה לך להתעסק במה היית בשבילו מה זה משנה עכשיו?

אריק 34

New member
עיזבי את התחושה הזו

תחיי את חייך תשתדלי להפיק את המייטב מהחיים ועם כל הכבוד לבת לא היא זו שצריכה להחליט עם מי אמא תתראה יאללה קפה איפור תחייכי לעצמך במראה ותראי שהחיים יפים מה שהיה היה צאי קדימה.....

ספיישיל

New member
חוצמזה זה לא היא החליטה

זו היא שהביעה התנגדות סולדת. לא משתלבת. לא סובלת אותו.הוא זה שהכריע שהוא רוצה להיות במקום רצוי ואהוב.לכן הוא מחליט לוותר. באמת. איך אתה היית מתמודד עם זה? גברים פה-תביעו דעה! דעתכם חשובה לי.איך הייתם באמת אתם מתמודדים עם התנגדות של ילד של הבת זוג אם לא היה אוהב אותכם?.... ילדים לא יכולים לשקר ברגשותיהם.

ספיישל

תראי מאוד לא נוח להיות במקום שלא רוצים אותך וזו בעיה גדולה יותר כשזה קשור לילדים זה מציק יותר ואני אישית אם הייתי במצב כזה ואני מאוד רוצה להיות איתך(תאורטי כמובן) אז הייתי נלחם על המקום שלי

את יודעת ספיישל

קשר של בת זוג לעתיד עם הילדים מאוד חשוב אבל יש עוד פרמטרים... ויכול להיות שהוא חיפש איך לצאת מזה וזו היתה הדרך הקלה החוצה בכל מקרה הוא ויתר עלייך ולראייתי עשה לך טובה היית רוצה להיות עם גבר שלא רוצה אותך מפה לשמיים וחזרה?? אני בטוח שלא ! אז הנה את פנויה פיזית וגם הריגשית יגיע ומצאי לך אחד טוב יותר פי אלף....

m i c h a l i

New member
ספיישיל ../images/Emo24.gif

זה משהו שהיה די צפוי מראש... הכתובת כבר היתה על הקיר. כזכור לי היו הרבה ניסיונות לגשר בין בתך לבין בן זוגך אך ללא הצלחה. כבר לפני שבועיים אמרתי את מה שאומר לך גם היום. אם הוא לא מסוגל להתמודד עם בתך ולהילחם על אהבתכם, עד כמה שהיא בלתי אפשרית כרגע, ומעדיף להאשים את הילדה, עדיף לך בלעדיו. היי חזקה והמשיכי הלאה ואולי בן הזוג הבא שיגיע יידע להעריך אותך וגם את בתך .

ספיישיל

New member
קשה להרגיש שאתה מצב בעייתי

שבפעם הראשונה מישהו הודיע לי לא אוכל להתחבר אליכן.כאילו אנחנו הבעיה. לא אוכל להפריד בינך לבין ביתך. לעומת זאת מנחמת הידיעה שאני השתלבתי אצלו. הוא לא השתלב אצלי. זה שלו. תלוי איך מסתכלים על זה. הוא בסדר. את בסדר. הייתם מקסימים יחד. היחד הזה פשוט לא עבד.

ספיישיל

New member
את יודעת מתוקה...

את מזכירה לי שבהתחלה דיברנו על המלחמה הזאת. הוא אמר שאין לו כוח להלחם במלחמה הזאת ולזכות באהבתי. למרות שאהבתי מעולם לא הותנתה בגישתה של בתי אליו. אז אמרתי לו שהחיים הם לא צבא. רק אהבה מביאה אהבה. ככה אני חושבת שילדיו קיבלו אותי כי אהבתי אותם. ושאלת השאלות אם הוא היה מוכן לאהוב את ביתי? כי יש איזו קבלה בעניין... כמו שאני יכולתי לקבל את ילדיו באהבה כחלק ממנו. לבשל לדאוג לעזור להלביש לקלח לנגב בשרותים לשחק איתם. הוא ראה בזה שותפות והקלה שאני שם איתו. אני לא הרגשתי שיש אותו מטבע מצידו. כי היתה חסימה של הבת שלי בתגובות אליו. אני חושבת שדבר זה לא איפשר לו לנסות להיות שותף ושייך.ובניטרול הצידוק לעניין- הוא לא עשה זאת. עם כל הקסם שהיה ביננו. אח... איזה חיים...

נירה63

New member
עברתי מקרה דומה,היום אני מאושרת.

אשמח לשוחח איתך, אם תרצי בשמחה.

את מחפשת את הסיבות במקום הלא נכון

מקריאת הדברים שאת כותבת נראה שאת כועסת על בתך ומאשימה אותה (חלקית) בפרידה שלכם. היא פשוט הראתה את מה שהיא מרגישה. מתוך מה שכתבת עליו בעבר נשמע שהוא התייחס אליה בצורה לא הכי יפה ולא רצה ממש להתאמץ. יותר מזה. כתבת שבעצמך לא ידעת מה הוא הרגיש ומה את היית בשבילו. המסקנה שלי ששתיכן בכלל לא התאמתם לו ואין לך מה להצטער על זה בכלל. אני בטוח שאם הוא היה בחור מקסים גם בתך היתה אוהבת אותו. למה את מתכוונת באיך מתחילים את החיים איתה? למה להתחיל? את רק ממשיכה, לא?

ספיישיל

New member
לכל מי שנתן עיצה,התבוננות וכתף....

המון תודה לכולם על תגובותיכם ועזרתכם. מישהי פה האירה את עיני למה אני מגיבה במסרים ולא ישירות בפורם. מאז שכתבתי את ההודעה לא מצאתי מנוח לנפשי. נהייתי ממש חולה וחלשה מהכל. אבל לפחות יכולתי דרככם להעמיק ולהתבונן מכל הזויות של המקרה לראות את כל הנוגעים בדבר. העדפתי לענות ישירות במסרים כי חשפתי את נבכי נישמתי. תארו לעצמכם שהייתי צריכה להעלות הכל בפורם. גם ככה זה לא היה קל ולא הפסקתי להקליד מאז. אז ים תודות לכולם...אני בשלבי התאוששות של חוזק. סיפרתי פה לכמה במסר שניתקלנו היום- אני והוא בכביש והוא סימן לי לעצור הזמין אותי אליו. דיברנו על הכל הכל. התננו אהבים שנעלמו לנו.אין כמו שניים שבנו אהבה יחד.וזה רק שלהם. אף אחד לא יוכל לקחת להם את זה.כמו סיר ומכסה.כמו כפפה ליד.כמו שאחד יודע את מגע השני. הוא הסביר שכשבתי פנתה אליו אחרי שניפרדנו,זה היה מאוחר מידי. אם זה היה כמה שבועות לפני,אולי היה מה להציל. שאלתי אם זה מימד של זמן.הבנתי שכניראה הוא בישל את ההכרה כמה שבועות בפרידה והיאוש מהמצב, בזמן שהוא כבר ניפרד,יחד עם איבוד האהבה אלי שהייתי כל עולמו.אינני כל עולמו כבר.הוא במקום אחר בחיים. החיים ממשיכים.

m i c h a l i

New member
מאחלת לך רק טוב

זה הזמן לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה
למרות ההתאמה ביניכם כנראה שבסופו של דבר זה לא היה זה... בקשר למסרים, חבל שההתנהלות מול אנשים שכותבים ומגיבים לך הם לא על גביי הפורום... אנחנו כאן כדי לתמוך ולחזק וחשוב לדעת את התמונה כולה. כמובן שזו רק המלצה , ואינך חייבת לחשוף את ריגשותיך... אבל מכיוון שאנו מתייחסים לכל הודעה בשיא הרצינות זה נראה לי הוגן שתשובותיך למגיבים יהיו גם הם על גביי הפורום בהצלחה בהמשך הדרך

למעלה