איך ממשיכים הלאה?

איך ממשיכים הלאה?

חזרתי עכשיו מיום ארוך ונורא. וזאת רק ההתחלה....מחר הלוויה. ואני...מנסה להמשיך ולא ליפול לבור השחור אבל הוא קורא לי.... איך אעבור מחר את הלוויה? איך אוכל לראות את אלן שלי בתכריכים? איך אוכל להשאיר אותו שם לבד, בבור הזה? אני רוצה להיכנס לשם יחד איתו. אני קצת מטושטשת...לא ישנתי וגם לא הכנסתי הרבה לפה. והראש מתפוצץ לי ממחשבות. אבל אני מבקשת מכם...אהובים שלי. אל תתנו לזה, לי, להפיל אתכם. אתם צריכים להמשיך קדימה. ראיתי שכמעט ולא כתבתם היום בפורום. אתם צריכים להמשיך ולתפקד...בשבילי ובשבלכם. כל כך רוצה להתעורר מהסיוט הזה ולגלות שהכל היה רק חלום רע... ואני עדיין כאן, יחד עם אלן..... אוהבת אתכם תהיו חזקים בשבילי, טוב? שלכם אני.

מאיה שלנו..

את לא מפילה אותנו ואנחנו מאד חזקים בשבילך.. רק בבקשה אל תוותרי עלינו כל כך מהר.. אנחנו יכולים לתת לך את הכח שאת זקוקה לו, תני לנו צ`אנס.. תנסי להכניס משהו לפה ולנוח, שינה בטח לא תצליח אבל מנוחה, עד כמה שאפשר.. אנחנו איתך ואת יכולה להרים טלפון כל הזמן, את ממש לא צריכה להרגיש שאת בודדה במערכה, כי יש לך אותנו ואנחנו רק מחכים שתתקשרי. בהמון המון אהבה

תרנגולת

New member
.. מצטרפת.

אל תוותרי מאיה שלי.. שלנו. אוהבים אותך פה ונהיה כאן כל הזמן בשבילך, לאורך כל הדרך.. אני חזקה בשבילך, כולם חזקים בשבילך.. ואנחנו נמשיך, אבל אנחנו נמשיך איתך, ואת איתנו.. מאיה.. תחזיקי חזק, אנחנו נעבור את זה איתך.. אוהבת אותך, כמו כולם פה- כל כך אוהבת. מאיה שלי, תחזיקי מעמד. כאן תמיד בשבילך. את יכולה להתקשר מתי שבא לך. לא ניתן לך ליפול מאיה.. אוהבים אותך.

*eve*

New member
מאיונת...

מותר ליפול לבור הזה... אחרת הוא תמיד יישאר שם, יקרא לך וירדוף אותך. מותר ליפול, מותר לבכות, מותר לכעוס, מותר לצעוק, מותר לשאול למה, מותר הכל אבל אסור, אסור אסור אסור אסור אסור לשכוח לשנייה אחת כמה כולנו אוהבות אותך כמה כולנו כאן בשבילך וכמה אנחנו צריכות אותך לא בהכרח חזקה ותומכת אבל כאן, איתנו אז חומד... אל תעזבי אותנו, אנחנו אוהבות אותך... ואת מאד חשובה לנו אז תשמרי על עצמך בשבילנו, טוב??? וקבלי חיבוק ענקי ממני... אוהבת נורא איב

עופרי-

New member
מאיה שלנו

לי קשה לכתוב בימים האחרונים בפורום. מהרבה סיבות. וגם מהסיבה הזו. את שואלת איך ממשיכים והאמת שאין לי תשובה כי כל אחד ממשיך בצורה אחרת. אבל ממשיכים. ממשיכים. נתקעים מדי פעם. גם אחרי ארבע שנים. ושוב ממשיכים. וקשה. קשה מנשוא. אבל החיים הדפוקים שלנו הם לא הוגנים. ואת צריכה להיות חזקה. לא חייבת. ויכולים לבכות. אני כל כך מבינה אותך. תהיי חזקה. אוהבת ע`

למעלה