איך ממסגרים?

LiL27

New member
איך ממסגרים?

לפני יומיים הייתי פה לבקש עצות בנוגע לקניית פאזל. אכן, קניתי ואני לקראת סיום. בטיפשותי הרכבתי אותו על הרצפה, אך אני עדיין רוצה למסגר- איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש, ליאל.
 

jocie1

New member
מראש תדעי שחלקים עלולים להתפרק

שיטה שעבד אצלי...הנחתי לצד הפאזל קרטון ביצוע ולאט לאט הרמתי לאורך והעברתי את התמונה. החלקים שהתפרקו העברתי וחיברתי מחדש על הקרטון ביצוע. בהצלחה
 

balluza

New member
מה קנית בסוף? נשמח אם תעלי תמונה

או תתני קישור מהאתר. ובקשר להעברה למיסגור, אם יש לך בלוק ציור (דפים ממש גדולים ועבים יחסית) אז לדעתי עדיף קודם להשחיל דף כזה מתחת לפאזל כי הוא דק יותר מהקרטון ועם זאת מספיק יציב להחזיק אותו זמנית מבלי שיתפרקו חלקים ממנו. אח"כ כבר לא בעיה למשוך את כולו לקרטון ביחד עם הפאזל, ואז למשוך את הדף החוצה.
 

מממאיה35

New member
אם הפאזל באיכות טובה

אז אפשר ממש להים אותו כיחידה אחת מהרצפה ולהעביר בזהירות לקרטון. אם לא - ממליצה לפרק לחלקים של גודל A4, לדחוף מתחת לכל חלק נייר מדפסת לבן פשוט, להעביר לקרטון ביצוע ואז לחבר הכל בחזרה. לגבי מסגור - מומלץ להדביק קודם. איך? יש מלא דרכים, כדאי לנסות בחיפוש.
 

סקרמנטה

New member
למה לעבור ל-1000?! האספרסו לא מדגדג לך? ../images/Emo13.gif

לא חייבים להתקדם באופן אוטומטי בדרגת הקושי... וחוץ מזה פאזל האספרסו מ-ד-ה-י-ם!!! אצלי הוא כבר יושב במועדפים באתר שלהם
למרות שכבר פיזאלתי גדולים יותר ומאתגרים יותר. יאללה, תיהני מהאספרסו
 
למעלה