איך ממסגרים פאזל?

סיר חע

New member
איך ממסגרים פאזל?

ssyוM

New member
אני נותנת את הפאזלים שלי

למיסגור אצל מסגר מקצועי

האדרים

New member
למה שיתפרק?

אנחנו נוהגים לעבור עליו עם ה"דבק" של רוונסבורגר - גם מדביק וגם שומר על הפאזל. חוצמזה, מומלץ לשים את הפאזל בין שני קרטוני ביצוע או משהו דומה בדרך למסגר. וגם קרה לנו שנשרו כמה חלקים בקצה של אחד הפאזלים (2,000 חלקים פנורמי) שלא "ישב" כל כך טוב באוטו, אז.. חזרנו הביתה הדבקנו שוב והכל הסתיים בכי טוב! דרך אגב, לחדשים בפורום שלא מכירים את הדבק של רוונסבורגר - הוא מגיע בבקבוקון (עולה 45 ש"ח) עם ספוגית. מורחים אותו כמו משחה לצחצוח נעליים על גבי הפאזל! כן, על הצד הצבעוני, אין צורך להפוך! בהתחלה זה נראה לבן רטוב, אחרי מספר דקות החומר מתייבש והופך לשקוף. מסגור מוצלח!

מממאיה35

New member
אני מדביקה מאחורנית

של הפאזל. הופכת בזהירות בין שני קרטוני ביצוע שלא יפול ומדביקה רצועות רצועות של סלוטייפ עבה. הלהפוך עבד על 1000 חלקים (זה הפאזלים שבדכ הרכבתי), לא יודעת איך עכשיו זה יעבו עם 2000 שהוא טיפה גדול מהקרטון ביצוע
לפני כחודשיים נתתי את כל הפאזלים שלי למסגור. יצא אחלה
<עכשיו היה אצלי אינסטלטור וראה את אחד הפאזלים ואמר שזה מאממממםםםםםםםםםם>. אבל אפשר גם בלי מסגור. בדירה הקודמת שלי תליתי על קליפסים. יצא אחלה וחסךכסף. ואם אתה לוקח את הפאזל בלי להדביק - אז כדאי בין שני קרטוני ביצוע, וזהירות באמת שלא תבוא רוח. ויש בבמאמרים - הרבה טיפים לאיך מדביקים וממסגרים. לא לשכוח - מסגרת מט!

למעלה