איך מלמדים אנגלית?

אנרגטית

New member
איך מלמדים אנגלית?

אנחנו מנסים ללמוד\ללמד את הצבעים באנגלית (שיעורי בית) וכלום לא נתפס. לא לוקחת ריטלין, כי לא מאובחנת. (מדובר בקטנה שעדיין לא מאובחנת) באיזה דרך אפשר לעשות את זה ושזה ישאר בזכרון הפעיל?

esty104

New member
אני לימדתי את הילדים שלנו בבית אנגל

ישנם כמה סיבות שלא תופסים: 1. הם קטנים מידי ולא מעניין אותם. ישנם ילדים "עקשניים כעילו" שילמדו כאשר הם ירצו ואת תצטרכי לעשות את זה כשיבקשו. אצלי לא עזר כלום. 2. תשתמשי בשיטה מעניינת כמו הלן דורון לקטנים. אני רק קניתי את החוברת הראשונה. רשמתי אותם לחוג, ראתיתי שלא שווה לי לנסוע עד לשם ולימדתי אותם בבית. 3. אפשר שתציירי על דף גדול A3 ענני צבעיים וכך ישמעו, יראו ותחזרי על זה עד שתופסים. אם לא אולך, תני לזה עוד זמן. בנוסף ניתן להדפיס ולהדביק על A3 חיות, קלמר, ילקוט וכו'. "פועלים" מראים מה את עושה: I'm eating ואת אוכלת במבה או... you're eating ואת נותנת לילד לאכול וכך אלא. גם לרוץ להסתובב. תפעילי את כל מערכות הקשב:חזותית, שמיעתית. ללמוד אותיות ישנו ספר מצויין. משהו עם ABC .אם תצטרכי אשלח לך את השם המדוייק, מסתימצקי ספר אדום שעולה כ-50 ש"ח. וגם ישנם אתרים שניתן להדפיס: ABCteacher אם תירצי אחפס לך את האתרים. הקנדים טובים בזה. גם הקלטות של walt disney ללימוד אנגלית. בהצלחה!

אנרגטית

New member
כרגע היא לא מצליחה לזכור את

הצבעים באנגלית. כיתה ג', ויש לה מבחן על זה. איך מלמדים את זה?

esty104

New member
שאלתי גם את בעלי וקיבלתי אותה

תשובה: לחזור על זה שוב ושוב. שתירא את הצבעים ותגידו לה מהשם של כל צבע. -דברים אחרים זוכרת? -בערית היא מזהה את הצבעים? לפעמים לא שמים לב שילד לומד לא נכון צבעים עד שניתקלים בזה.

להוסיף את ערוץ השמיעה

לדעתי כדאי לבדוק אפשרות של לקות למידה שפתית (דיסלקציה) הדבר שאת מתארת שכיח מאוד אצל דיסלקטים. לא בכדי מוצע לרוב ללקוי למידה קלטת בשפה זרה. לחשוף לאנגלית בערוץ שמיעתי (קלטות שמע, דיבור בבית, סרטים מצויירים וכד). וגם את ושא הלימוד להפוך למשחק מילים צבאים וצורות, ולהפוך לקלטת. יש לילדים משחק (בעברית) אבל אני יודע שיש מורים להורה מתקנת לדיסלקטים שעושים בו שימוש לאנגלית שבו צריך להתאים מילה לציור, שמבוסס על משפחות מילים- מבחינת הגהתן. שבוע טוב, גיל

למעלה