איך מכשפים?

• פותח הנושא dida
  • פורסם בתאריך

dida

New member
איך מכשפים?

שלום! זאת פעם ראשונה שלי בפורום אבל כל האזור של המיסטיקה והמאגיה מעניינום אותי מאוד! אבל אני רוצה לדעת- איך מכשפים? יש כישופים שמביאים כסף? אהבה? הצלחה בלימודים?

holy_sheep

New member
כישופים להשגת הכל...

שלום שלום גם לך, שביעיסטית. א. טוב שהצטרפת. ב. חבל שלא קראת את מעט המאמרים שיש לנו כאן אם את כל כך מתעניינת. ג. כן, יש כישופים שמביאים את כל הדברים שאמרת למעלה. ד. לא, אין הרבה סיכויים ש´אני´ אתן לך רשימה. יש אתרים כאלה- והם לא מומלצים. ה. לא קופצים למים לפני שלומדים לשחות. מה זה מאגיה בעיניך? אולי את מחפשת בכלל משהו אחר שלא קיים.... תגדירי מה את רוצה, ונעבוד ביחד על השגת המטרה. :) כבשה קדושה

dida

New member
שלום גם לך!

אז בינתיים אני לא מתכוונת ישר לנסות לעשות כשפים... ואני מתענינת בזה כי יש לי חברה שנולדה עם אנרגיות מאוד חזקות והיא כבר אמרה לי כל מיני דברים חוץ מזה שהיתי אצל מישהיא שאמרה לי שבאחד הגלגולים שלי היתי מכשפה טובה ואם אני ינסה לפתח את הכוחות שלי הם יחזרו לי ובכלל כל התחום הזה מ-א-ו-ד מעניין אותי. אז כמו שאמרת לי אני יקרא את המאמרים כדי להבין בזה יותר כי ת´אמת אין ליממש מושג מזה בדיוק מאגיה...

magica

New member
מאגיה זה המון דברים

נסי קודם להגדיר מה זה מאגיה בשבילך או מה את רוצה להשיג מהמאגיה (ולפני שמתנפלים אלי אז לא לפי דעתי זה לא אותו הדבר)

למעלה