פתאום משום מקום ילדה עם כוכב על העין. התירוץ בשיר? אני מלאך מתחת.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member ביום שישי ב- 19:21 #1 פתאום משום מקום ילדה עם כוכב על העין. התירוץ בשיר? אני מלאך מתחת.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member ביום שישי ב- 22:30 #2 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: פתאום משום מקום ילדה עם כוכב על העין. התירוץ בשיר? אני מלאך מתחת. לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: פתאום משום מקום ילדה עם כוכב על העין. התירוץ בשיר? אני מלאך מתחת. לחץ כדי להרחיב...
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member ביום שישי ב- 22:54 #3 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: צפה בקובץ המצורף 140779 לחץ כדי להרחיב... Bei Facebook anmelden Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. www.facebook.com
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: צפה בקובץ המצורף 140779 לחץ כדי להרחיב... Bei Facebook anmelden Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. www.facebook.com