איך מכירים בנות?

איך מכירים בנות?

היי לכולם=], לאחרונה מאסתי בגברים והייתי רוצה להתנסות עם בנות לא חובה משו מחייב פשוט לנסות להנות ביחד.. השאלה שלי היא איך אני פוגשת בנות מהקהילה? אני גרה בפריפריה משמע שאני לא ממש יכולה להגיע למסיבות במרכז בלי התארגנות של איפה אני ישנה וכאלה, ויצא לי רק פעמיים שבנות התחילו איתי (אני יכולה להבין זה נורא מביך להתחיל עם מישהי שאת לא בטוחה בנוגע למיניות שלה..) לכן... אני מקווה שתיתנו לי הצעות
אני עוד מעט 18 אם זה משנה

L e j l a

New member
איך את רוצה להכיר אם את גרה בחור? ../images/Emo3.gif

ברצינות, אולי אין מספיק אופציות במקום שאת גרה בו שסתם החלטת לחפש מישהי? ואם כבר, אם את מחפשת סטוץ אני יכול להמליץ על אטרף :-{

תשמע אנשים בחורים מתרבים

כנראה שזה אפשרי להכיר מישהו נראה לי שהבעיה בי ולא בחור
חח, אני לא יודעת אם אני מחפשת סטוץ או משו אחר אני פשוט מחפשת להנות ולהתנסות, ממ מזה אטרף? (ולא הצלחתי להבין את הסמיילי, הוא חיובי?)

CameronLine

New member
חיובי? לא ממש לא

אטרף זה אתר... סטוצים מלוכלכים, בעיקר. או לפחות לדעתי. את יכולה להכיר אנשות פה! בעיקרון הדרך הטובה להכיר היא ללכת למקומות, כלמניי מקומות, לא חייב לש הקהילה, פשוט להכיר אנשים, ולמצוא את האומץ לשאול :}

Kutaly

New member
אתה אומר כאילו שזה דבר רע

אטרף זה אתר נחמד שמספק היצע לביקוש ואפילו בחינם. נראה לי דבר מבורך.

CameronLine

New member
זה אתר די טרנספובי

כשאתה מחפש בחורה, יש לך אפשרות לבחור אם לחפש רק טרנסיות, רק נשים סיסג'נדריות, או את כולן. כאילו נשים טרנסיות הן פחות נשים מכל אישה אחרת, ואיזה סוג של אטרקציה. אתה באמת מצפה ממני לאהוב משהו כזה?

Unrelated

New member
אתר טרנספובי, ביפובי ודי מטריד

והדבר הכי גרוע זה כמות המתחזים - בעיקר כשמחפשות "לסביות" (כלומר, בנות שמחפשות בנות אחרות). האמת היא שהדבר הכי טוב שאפשר לצפות מהאתר הזה זה שעשוע קל בזמן שעמום. אבל משהו מחוץ לאינטרנט? אלא אם כן אתה בן שמחפש בנים לסטוצים - לא סביר... ולא שיש כל רע בסטוצים. פעם היה לי סטוץ בדס"מי עם הומו שהוצאתי משם ;)

Kutaly

New member
מהבחינה הזאת אתה צודק

גם יש בו אפשרות רק לנשים טרנס, לגברים אין את האופציה הזאת טוב נו, מושלם זה בטוח לא.

L e j l a

New member
אטרף זה אתר של הכרויות

אומנם בינינו, זה כבר הפך להיות אתר של סטוצים (למרות שאפשר למצוא כמה אנשים נדירים שם) http://dating.atraf.co.il זאת הכתובת של האתר בכל מקרה

Unrelated

New member
"הפך להיות"?

היתה איזו שניה בהתפתחות שלו שהוא לא היה?...

Kutaly

New member
יש כמה דרכים

דרך אחת: למצוא מישהי שאת רוצה להכיר ואז לחפש את השם שלה בפייסבוק ובגוגל, לחכות ליד הבית שלה כשהיא נכנסת ויוצאת, לשכור בלש פרטי שיקליט שיחות טלפון..... או יותר פשוט לגשת ולהתחיל לדבר איתה =) אבל מה קרה שמאסת בגברים? או שזאת סתם תקופה שלא בא לך?

חבל שאין לי כסף לבלש פרטי.. ../images/Emo196.gif

קשה לי נורא מטעמי ביישנות להתחיל עם מישהו בעיקר אם אני לא יודעת אם הוא (יותר נכון היא) בקטע..
גברים נורא מבלבלים אותי או לפחות קטעים שהיו לי לאחרונה וגרמו לי לחשוב שאולי יהיה יותר נחמד ומרגש לנסות עם בנות.. אני לא פוסלת מעכשיו גברים אני פשוט רוצה עוד חלון =]

Kutaly

New member
את לא לבד

גברים מבלבלים גם אותי במיוחד החמודים עם שיער גולש וגומות ו
... אממ, על מה דיברנו?! אה כן, ביישנות. שני דברים שיכולים מאוד לעזור: 1- חוק שלוש השניות. את רואה מישהו/י שאת רוצה, תספרי שלוש שניות ותגשי! מעבר לזה, הראש כבר מתחיל למצוא תירוצים למה לא לגשת והחששות יתחילו לעצור אותך. כדברי לידי גאגא: Maybe three seconds is enough for my heart to quit it (Love Game) 2- ווינג. תמיד טוב שיש ידיד/ה לתמוך בך ברגע האמת

חיוך כובש עם גומות!

היית יכול סתם להתחיל עם מישהו בבר (לא של גייז) בלי לדעת אם הוא הומו? אני אישית לא מרגישה שאני מסוגלת.. מה שכן גם אין לי אף חבר הומו/לסבית/בי שאני יודעת עליו..

Kutaly

New member
לכל דבר יש פתרון!

טוב, אז אם לגשת לא בא בחשבון, יש דרכים לגרום לבחורות לגשת אלייך: brave enough to let me see your peacock? העקרון הוא מאוד בסיסי- לבוש מעניין מושך תגובות ואנשים ניגשים אלייך בעצמם במקום שאת תגיעי אליהם. Wile כבר כתב על זה בצורה יפה כאן (אמנם הוא פונה לקהל גברים סטרייטים, אבל ברמת הרעיון לא צריך להיות הבדל) אז אני לא אטרח. באופן ספציפי למקרה שלך, סיכה או צמיד פשוט עם דגל הגאווה יכול מאוד לעזור. זה יחסוך לפחות חצי מההתלבטות מבחורות שרואות אותך וחושבות אם כדאי לגשת... סמלים ביסקסואלים הם פחות מוכרים, אז ההשפעה שלהם הרבה יותר חלשה (בדקתי)

PurpleFilth

New member
אוי ואבוי

הסתכלתי רק בקישור הנכון, אבל די הזדעזעתי. ניסיתי להיות משועשעת מכל העניין, אבל לא ממש הצלחתי. אני מניחה שלחלק מהא/נשים תעבוד הגישה הטווסית, אני לא בטוחה שזה עושה כזה רושם טוב על כולן/ם. ולעצם העניין, קיבוצניקית, מהניסיון שלי, הרעיון הכי טוב שאני יכולה לתת לך זה לדבר עם חברות/ים ומכרים/ות על ענייני להט"ב באופן כללי, לאו דווקא על עצמך. להתחיל להעלות את הנושא הזה על פני השטח. יש סיכוי לא רע שתופתעי לגלות שגם בסביבתך הקרובה יש א/נשים להט"בקאיות/ים, שעוד בארון כמוך. בעניין הפרקטי, לגבי האירועים של הקהילה הביסקסואלית בת"א: רובם מתקיימים בערבים של אמצע השבוע, ככה שאפשר גם לסוע לת"א, להשאר ערה כל הלילה, ולחזור על הבוקר באוטובוס/רכבת הראשון/ה. במידה ואת יכולה לסדר לעצמך יום פנוי למחרת, כמובן. ובהצלחה ורק טוב, זוהמה.

Kutaly

New member
רגע. מה זה הנכון?

מה לעשות, שומדבר שתעשי לא יעשה רושם טוב על כוווולם. ואני מסכים, לדבר עם חברותים יכול לעזור למצוא שותפים לארון או ליציאה... ואולי לעוד פעילויות משותפות.

למעלה