איך מכירים... או איפה?

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
איך מכירים... או איפה?

אהלן :) אני מתקרב לגיל ה 30.... אני לא יוצא, וגם לא יצאתי בעבר, למקומות, כגון: מועדונים, בתי קפה מיוחדים לקהילה וכד'... ככלל, אינני אוהב מועדונים בכלל. יוצא שהמקום היחיד בו אני יכול להכיר בחור, ומקום זה אף מהווה הקשר היחיד שלי ל"קהילה" שלנו הינו האינטרנט, ובעיקר "אטרף"... ובכן, מה אני עושה?

yosef 30

New member
הייי ברוך הבא ../images/Emo140.gif

שבוע טוב ACCT אני חושב שבשביל להכיר לא חייב לצאת רק למועדונים, אתה יכול להתחיל לכתוב בפורומים ולהתרשם מכתיבה של מישהו ולפנות אליו במסר אישי. אתה יכול לפגוש אנשים דרך זה שתלך להצגות, סרטים בסנימטק, ערביי דיונים של הקהילה ועוד פעילות שקשורות לקהילה עצמה. גם בפורומים לעיתים יש מה שנקרא מפגש פורום ובו יכולים להכיר את החברים המשתתפים. וגם דרך אטרף אפשר להכיר. אומנם זה יותר קשה אבל אפשרי בהחלט. מדוע אתה לא יוצא לאיזה בר כזה או אחר.? האם יש לך חברים שהם גייז? האם אתה בארון? אשמח לשמוע ממך בקרוב. שיהיה לך שבוע נפלא. יוסף.

Acct

New member
שלום

אני יוצא בעיקר למסעדות ולבתי קפה... עם חברים.. אין לי אף חבר גיי יודעים רק חברים קרובים...

yosef 30

New member
אתה עדיין בארון?

מדוע לדעתך אין לך חברים שהם גיי? אני מבין שרק חברים שלך יודעים. והמשפחה, האם המשפחה יודעת? האם יש משהו שמרתיע אותך בליצור קשר חברי עם הומואים? אולי זה הגורם לקושי להכיר, להתחיל, לצאת למקומות של גייז שלא כולם זה מקומות סגורים אם זה מה שמלחיץ אותך. אתה מוזמן להיות פעיל בפורום הזה ולהכיר אנשים דרך הפורום. אם מישהו נשמע לך מעניין ומוצא חן בעינייך הדרך בה הוא כותב. פנה אליו במסר אישי. כמו כן יש את פורום גאווה בו יש הרבה כותבים. גם שם תוכל לקרוא ולהתרשם ולהכיר אנשים. לי אישית נשמע שאתה ממש סגור.

למעלה