איך מכינים?

איך מכינים?

לאחרונה יש טרנד במסעדות של קינוח סופלה שוקולד. קרם שוקולד עשיר מוקף בעוגה מוצקת. יש מתכון מומלץ?
 

chef on line

New member
סופלה שוקולד

סופלה שוקולד 360 גר' שוקולד + 240 גר' חמאה להמיס בסיר על להבה נמוכה ביותר ולצנן מעט 8 חלמונים – להוסיף תוך בחישה לתערובת השוקולד 8 חלבונים + 1 כוס סוכר – להקציף ולהוסיף לתערובת השוקולד והחלבונים 50 גר' אגוזים קצוצים (לא טחונים) – לערבב פנימה ליצוק לתבנית אלומיניום קוטר 26 ולאפות כ- 20 דקות ב- 180 מעלות. בהצלחה
 
למעלה