בבארים משתמשים בו בגלל הבעיתיות של הטיפול בפירות טריים. בבית זה מטופש להשתמש בליים משומר אם אפשר להשתמש בפרי אמיתי! המשקה היחידי שבו חייבים להשתמש בRose's הוא עבור הגימלט. נסה להכין קוסמופוליטן אחד עם רוזס, ואחד עם מיץ סחוט, ודווח מה יותר טעים. כנ"ל עם מרגריטות. אחר-כך נדבר.
יותר מעודנים. הרבה פחות חמוצים. קליפה דקה יותר. בד"כ ירוקים. קוראים להם לימון כדי שהצרכן הישראלי לא יבהל. בכל מקרה, גם אם בסופר אין, יש אצל ירקנים. למרות שזה יוצא יותר יקר.