בבקשה רשמימתכון חלקי עוף שטופים תיבול: בשקית שימי 6 כפות פרורי לחם 1/4 כפית פפריקה מתוקה מלח פלפל 2 שיני שום כתוש ערבבי היטב הכניסי בכל עפם 2 חלקי עוף לשקית סגרי אותה ונערי את העופות כך עד שתסיימי את כולם הכניסי לתנור חום בינוני עד הזהבה מומלץ בהחלט.
אני רוצה מצלמה שיש בה אפשרות לעשות תקריב שיראו את החורים שבפרוסת לחם ממרחק של 1 ס"מ...וכיוצ' שלא מוגבלת בתאורה..וכמובן מספיק טובה גם למרחק. אשמח לקבל מידע... תודה דונה
יש לי מצלמה מקצועית אך לא דיגיטלית ... כרגע בסדר עדיפויות שלי לצערי יש דברים אחרים חשובים יותר מהמצלמה מקוה אני שמי שקורא את מתכוניי השונים מבין ונמצא בענינים ויודע לזהותמתכון טוב למרות ששששששש - אין טוב ממראה עינים עמכם הסליחה
שהם פירורי לחם יפניים בתוספת של קורנפלקס ללא סוכר... או אפילו ביסלי גריל גרוס גס אפילו האוז השרוף או שאם יש אורז לבן שכבר אף אחד לא רוצה לאכול מטגנים קצת וטוחנים גס כש אני מכין סושי אם קורה שבתחתית יש אורז קצת שרוף אני מכין נגסונים שאני מטגן בשמן עמוק (בוטנים או קנולה) מתבל קצת יאמי יאמי