איך מכינים מרגריטה?

אני71

New member
איך מכינים מרגריטה?

מחפש מתכון להכנת מרגריטה פסיפלורה ועוד כמה מרגריטות אחרות (כיד הדמיון). תודה מראש.

NOS האחת

New member
אממ..

חח אני מנסה לעזור לך.. אבל אל תסתמך על זה
כי אני בקושי יודעת משו חחח אניחדשה:) אממ נראה לי שמאלה המרכיבים: 1.5 טקילה 1 חמוץ מתוק ½ ליקר תפוזי קירסאו ( טריפל סק / קואנטרו) -סתם קראתי את זה באיזה ספר-
לא רציני, תחכה למישו שיודע בהצלחה!!

itayabr

New member
מרגריטה

מצאתי באתר של "כאן נעים", מאת הכותב ברק לינג: מרגריטה = מנה וחצי של טקילה + מנה מיץ לימון + מנה של טריפל סק. הכל משוקשק בשייקר באהבה ונמזג לתוך כוס מרגריטה המוכתרת במלח. מומלץ לשתיה ביום חם.

ovedy

New member
מרגריטה פסיפלורה

באנצ'י תות - מידה = 1oz 1.5 קגלביץ תות 1.5 קקאו שקוף 1.5 חצי חצי (שמנת מתוקה או עירבוב של שמנת מתוקה וחלב ביחס של אחד לאחד) מרטיני אבטיח : 1.5 וודקה 0.25 וורמוט יבש פלח אבטיח קר!) הכל "ניזרק" לשייקר עם קוביות קרח (בזמן שכוס המרטיני מקוררת ע"י קוביות קרח ומים) ומועכים את הכל בשייקר ע"י מקל המעיכה שנימצא לידנו מרוקנים את הכוס הקוררת שלנו (עיניין של 2 דקות עד שהכוס קרה מספיק) ומסננים אך ורק את המשקה לכוס המרטיני הקרירה שהכנו, לקישוט כמובן שאפשר להכין קוביה של אבטיח ומטריה עליה בכדי לתת רושם של איים קרייבים והירגעות. קאפירייניה פסיפלורה : 1.5 קשאסה 1.5 מיץ לימונדה (רצוי מאוד להכין במקום אם יש את הזמן הדרוש) 2 כפות של מחית פסיפלורה קרח כתוש (בדר"כ ישנו מכשיר לכתישת קרח אבל כמובן שגם הדרך הישנה והטובה מתקבלת) שייקר וסינון לכוס אולדפאשן (לאו בול, הכוס שתמיד שותים בה ויסקי **נילקח מהאתר של בר-מאסטר

ovedy

New member
אופס..

חח מצטער נתתי הכל חוץ ממרגריטה.. :\ סורי גבר..

sweetdreams

New member
מרגריטה קפואה

את המרכיבים של הקלאסית כבר קיבלת, אבל אם אתה רוצה להכין מרגריטה פסיפולרה, או תות, או מה שזה לא יהיה, אז אתה מתכוון למרגריטות הקפואות שמכינים אותן בבלנדר ויוצאות ברדיות כאלו. אז דבר ראשון מבחינת ציוד אתה צריך בלנדר. דבר שני אתה צריך כותש קרח (אלא אם כן יש לך בלנדר ממש ממש טוב שהקרח השלם לא יקהה את הסכינים שלו). ואח"כ מבחינת מרכיבים זה באמת כיד הדמיון. אז בוא ניקח נגיד את המרגריטה פסיפלורה שלך (יש לך פסיפלורה?). אתה מכניס לבלנדר קודם כל את האלכוהול, 2 מנות של טקילה. אח"כ אתה מכניס את הפרי. זה השלב שיד הדימיון נכנסת לפעולה, אתה יכול להוסיף לו מנה של ליקר תפוזים, או של תרכיז פירות אחר שנראה לך שיילך טוב עם פסיפלורה. תוסיף מעט קליפת לימון כדי לשדרג את הטעם. תוסיף את הקרח הכתוש, תמקסר, ותטעם.

למעלה