איך מכינים מגנטים? -

• פותח הנושא bhs
  • פורסם בתאריך

bhs

New member
איך מכינים מגנטים? -

האם אפשר על מגנט פרסומת שמחלקים במסעדות? (ולהכניס לאפיה?) איך מצמידים? איזה עובי מינימלי נדרש בתכנון המגנט?

Springy

New member
מגנטים

לא ניסיתי, אבל נשמע לי לא טוב לאפות מגנט. אני מכינה את המגנט, אופה, ואז מצמידה מגנט קנוי בעזרת דבק BIG. יש מגנטים שנמכרים בסרט שגוזרים לגודל הרצוי, ויש עיגולים שהם יותר חזקים. לא הבנתי לגבי העובי המינימלי: העובי המינימלי של הפימו עצמו? אף פעם לא מדדתי, אבל גם לא חושבת שזה מאוד משנה. לא הייתי הולכת על משהו דק מאוד, ברמה שהוא עלול להישבר - צריך לחשוב על כך שמזיזים את המגנט ממקום למקום. מעבר לכך, לא נראה לי שיש צורך בתכנון יתר של העובי, אולי הבנות האחרות יחשבו אחרת...

ענ2ת

New member
העובי של מגנט-

הוא בערך בעובי של פעמיים יריעת פימו שהועברה במכונה על מס' 1. אני , אישית מעדיפה את המגנטים השמנים, שהם ניצמדים חזק יותר מהמגנט שמוכרים בסליל. אני גם אוהבת את המראה של המגנט שהוא לא לגמרי צמוד ( המגנטים העגולים הם בעובי חצי סנטימטר בערך(

bhs

New member
תודה - ולמי שאין מכונת פסטה - מה

העובי במ"מ?

מגנטים הנ"ל או אלו שקונים בגליל

וגוזרים לא בנויים לשאת משקל. כלומר גם המשקל של הפימו עצמו - תלוי בגודל כמובן ובעובי אבל בעיקר הם מחזיקים רק את עצמם. הם לא משמשים כמגנט שיכול גם לתפוס נייר מתחת. זה לא מחזיק. המגנטים העגולים שהמליצו לך באים ב-3 גדלים. הקטנים בקוטר של 1 ס"מ בערך ובעובי של 2 מ"מ (גם בערך
) והם גם לא מספיק חזקים לדעתי. הגדולים בקוטר של 2 ס"מ עובי 1/2 ס"מ מצויינים. אפשר (ורצוי) לאפות עם המגנט ואחרי האפייה להסיר ולהדביק בדבק.

למעלה