איך מכבים את האייפאק???

montyburns

New member
איך מכבים את האייפאק???

שלום חברים יקרים, לאחרונה רכשתי IPAQ 4155. שמתי לב שבכל פעם שאני מניח אותו בעריסת הסינכרון, הוא מפעיל את עצמו ונשאר עובד. גם אם אני מכבה אותו, הוא מתעורר לבד אחרי כמה שניות. איך אפשר להפסיק את זה? אני רוצה שישב בעריסה כבוי ! מה עושים?

2cookie

New member
הבעיה הזו מתרחשת גם אצלי

וקיבלתי דיווח שלעוד מישהו זה קורה
הג'ורנדה לא עשתה את זה.. (אחחח הג'ורנדה!)

mikeoreli

New member
תשובה

קודם כל, זו לא בעיה טכנית. זה עניין של הגדרות. אם בתוכנה יש לדוגמא תוכנה שרצה ואמורה להסתנכרן כל כמה זמן או פלאג-אין כמו הג'ורנל באר שמתעדכן מהאינטרנט, המכשיר יקום לחיים כדי לאפשר זאת. אז דבר ראשון צריך לראות אם יש תוכנה כזו ולהגדיר בהגדרות שלא תתחבר אוטומאטית למחשב. דבר שני, בפוקט פיסי הפעל את הActiveSync ולאחר מכן Tools. תבחר Options ואח"כ Schdule. תוריד את הV מ"When connected to my PC, Sync..." וגם בשני "When not connecting...". זה אמור "לפתור את הבעיה".

2cookie

New member
לפחות אצלי, בschudle

צריך לשנות את האפשרות הראשונה לon connection.

montyburns

New member
אני לא מוצא את הפונקציות האלה

כשאני נכנס ל ACTIVE SYNC ובוחר ב TOOLS, OPTIONS, מתקבלות 3 לשוניות: PC, SERVER, MOBILE SCHEDULE באף אחת מהן לא מצאתי אופציה שמפסיקה את ההתעוררות של המכשיר. איפה נמצא בדיוק מה שהתכוונת אליו?

2cookie

New member
למען האמת גם אני לא מצאתי משהו

שיסדר את זה, לא בהגדרות הASS במכשיר ולא במחשב. נותר רק לסגור את הASS פיזית במכשיר עצמו, ולפתוח אותו כשרוצים לסנכרן או לגלוש. (מכיוון שאצלי כדור הבדולח הוא מתוצרת יוגוסלבית איכותית
אני כבר רואה אותך שואל איך לסגור את הASS במכשיר? תוריד את התוכנה magic button.)

mikeoreli

New member
משונה

דווקא הכדורים של הצוענים הרומנים ידועים באיכותם. הטעות הייתה שלי (בטעות הוא נפל לי) ואני מנסה לטפל בזה דרך האחריות. הבעיה היא השירות של הרומנים האלה שלא מוכנים לשלוח חזרה לישראל... עובדים זרים אין להם בעיה לשלוח. כדורי בדולח יש... איזה גנבים. בכל מקרה, לי יש כרגע PPC2002 וכך זה נראה אצלי (התמונה המצורפת). יש אפשרות שב WM2003 זה נראה שונה, אך בספק. בכל מקרה אתה צריך להוריד את שני הV העליונים על מנת שהמכשיר לא יתעורר וינסה להתחבר.

montyburns

New member
אני אנסה. ואגב, מה זה ASS ?

(תרגום אחד מאנגלית אני כבר מכיר...)

mikeoreli

New member
ASS = ActiveSync

תוכנת הקישור והסנכרון בין הפוקט פיסי למחשב. היא קיימת גם בפוקט פיסי עצמו וגם במחשב.

למעלה