איך מיתמודדים עם זה?

יש כמה דרכים

דרך ראשונה פשוט להשתמש בתוכנה זעוצרת פופ אפים דרך שניה זה להשתמש בבאג החדש של אקספלורר כדי שכל החלונות של הדפדפן יקרסו שיטה שלישית שפוט לעשתו קונטרול אלט דליט ולצאת מאחד ולא יודע אם אצל כולם אבל אצלי זה יצא מכולם

uzi2

Active member
CTRL-ALT-DELETE לא עובד בדברים הללו

היה כבר בעבר דיון על הנושא הזה. דווקא אסור להקיש על ctrl-alt-del כי זה מוסיף עוד חלונות. מה שאפשר אם כבר נכנסתם לדבר הזה, זה להכנס להגדרות האינטרנט ובאופן זמני להוריד תמיכה ב- active scripting, ואז מתוך הסרגל של התוןכניות הרצות (איפה שיש מלבנים על כל התוכנות שרצות עם חלונות), להקיש מקש ימני ואז דרכו לבחור סגירה של החלון. במקרה כזה הדפדפן ינסה לפתוח חלון נוסף אבל זה יכשל בגלל החסימה הזמנית של ה- Javascipt.

uzi2

Active member
פרטים?

מערכת הפעלה? האם יש הגנות נגד פופ-אפס או הגנות דומות שחוסמות קוד כזה? ננסה להבין מדוע הקוד שנועד לקחת hook על הקלידים CTRL ו- DEL ועל הקומבינציה Alt-F4 לפעמים עובד ולפעמים לא.

uzi2

Active member
../images/Emo41.gifאזהרה../images/Emo41.gif

מי שנכנס לאתר הזה מומלץ שלא יהיו לו באותו זמן פרוייקטים חשובים שרצים על המחשב. גם שימוש מוגזם בנסיונות כושלים לסגור את החלון יגרמו לכך שהמחשב עלול לקרוס, ותצטרכו לעשות reset. לכן חשבו פעמיים אם אתם רוצים להכנס לאתר הזה, ואם אתם נכנסים, עשו זאת כאשר לא רצים לכם במחשב דברים חשובים.

mop666

New member
עוזי אני דווקא הצלחתי לסגור את זה ע

עם קונטרול אלט דיליט באקס פי לפחות סימנתי את כולם ואז הוא סוגר לי את כל החלונות של האינטרנט אקספלורר

uzi2

Active member
יתכן באמת שב- XP הטריק הבא לא עובד.

שים לב לקוד שבאתר:
function altf4key() { if (event.keyCode == 18 || event.keyCode == 115) alert("You are an idiot!"); } function ctrlkey() { if (event.keyCode == 17) alert("You are an idiot!"); } function delkey() { if (event.keyCode == 46) alert("You are an idiot!"); }​
זה קוד שמנסה להורות לחלונות להפעיל פונקציה חלופית כאשר אתה מקיש על כפתור ה- CTRL, ה- DEL או הקומבנציה ALT-F4. ב- 98 וב- ME זה אכן מצליח, ואז כל נסיון להשתמש במקשים הללו רק מייצר חלון "You are an idiot" ומייצר עוד חלונות של פלאש (לא רואים את זה בקוד שציטטתי). מצד שני, שמתי לב ש- XP לא מאפשר לתוכנות לקחת ממנו קיצורי מקשים, כך שיתכן שה-XP משופר בעניין הזה מחלונות ישנים יותר.

uzi2

Active member
פיירוול רגיל לא יחסום

אבל יש פיירוולים שמשלבים בתוכם הגנות נגד פרסומות, וככלל יתכן שמערכות להגנה נגד פרסומות יגנו. גם פיירוולים מאוד יקרים עשויים להכיל הגנות נגד קודים כאלו. את Naviscope ו- Proxomitron (תוכנות שבין השאר נועדו להגנה נגד פרסומות מעצבנות) אפשר ללמד להגן מפני קודים כאלו, כי ניתן לרשום להם קוד שאם הם מזהים אותו הם הופכים אותו מקוד HTML ביצועי להערה (comment). יש גם אנטיוירוסים שמזהים קוד כזה וחוסמים הורדה שלו למחשב (ואי לכך חוסמים את הפעלתו ע"י הדפדפן). בדיקה שלי (כולם מעודכנים): * F-Prot מזהה את הקוד כנגוע ב- JS/SPAWN.B. * McAfee - מזהה את הקוד של האתר כנגוע ב- JS/SPAWN. * Trend-Micro PC-Cillin - פישל (לא זיהה) - אדווח להם. * AVAST - מזהה את הקוד כנגוע ב- VBS/MALWARE (שם ג'נרי - אבל זיהה). * Antivir PE - פישל (לא זיהה) - אדווח להם.

uzi2

Active member
תיקון לגבי AVAST

AVAST גם פישל. הוא זיהה רק את החלק שאחראי על הנסיון להוסיף את האתר ל- favorites, אבל לא את החלק של יצור הלולאות של החלונות. כאשר הסרתי את הרכיב שמנסה לשתול אז עד כאן: McAfee ו- F-Prot זיהו. antivir, AVAST, PC-CILLIN פישלו (לפחות באופן חלקי).

uzi2

Active member
אוף....

לא סיימתי לכתוב את המשפט. "כאשר הסרתי את הרכיב בקוד שאחראי על ההוספה האוטומטית ל- favorites אז Avast הפסיק לזהות את הקובץ כנגוע.

uzi2

Active member
בינתיים

כאמור שלחתי את העותק של קובץ ה- HTML לשלושת החברות של האנטיוירוסים שלא זיהו. בינתיים כבר Antivir PE הוציאו עדכון שמזהה וחוסם את הקוד הזה. מהאחרות (PC-Cillin ו- AVast) לא קיבלתי שום התייחסות עדיין. ממליץ גם לך לבדוק עם העדכון האחרון של נורטון ואם צריך אז לקחת עותק של קובץ ה- HTML (מקש ימני על האתר ו- save as, ולשמור כקובץ HTML ואז להריץ עליו את האנטיוירוס). אם לא מזהה, אז לקחת את הקובץ הנ"ל ולשמור אותו כקובץ ZIP עם סיסמה (מוצפן כדי שלא יהיו מערכות אנטיוירוס בדרך שיחסמו את הקובץ המצורף). הכתובת של סימנטק לצורך משלוח דגימות וירוסים היא avsubmit ב- symantec.com

לינק

New member
ללכת עם העכבר לסרגל הכלים

למלבן של הדבר הזה, קליק ימני ו"סגור"

mop666

New member
חחח כן רואים שלא בדקת את זה

תעשה את זה ויצאו לך עוד 900 תמשיך לסגור המחשב יקרוס

uzi2

Active member
מכאן אני מבין שה- hook על Alt-F4

מכאן אני מבים שה- hook על alt-F4 כן תופס במקרה שלך אבל על CTRL ועל DEL לא עובד.

לי יש xp

אז שאני עושה קונטרול אלט דליט וסוגר את iexplorer.exe זה סוגר לי את כל החלונות אבל תמיד מומלץ שתהיה לך תוכנה שסוגרת פופאפים ופיירוול לא יעזור כי אין שום קשר יוצא דופן אם רשת או משהו כזה זה פשוט כמו פופאפ פותח לך עוד חלונות שיש בהם פלאש הוא לא רואה את זה כמשהו מזיק אבל אם הסקריפט הזה אפשר ליצור חורי אבטחה לדוגמא: כשאתה רואה דבר כזה ויוצא מהראשון ומתחילים להפתח לך עוד הדבר הראשון שאתה עושה זה קונטרול אלט דליט (או לפחות הדבר הראשון שאני עשיתי) ואפשר ליצור סקריפט שכמו שהם עשו שאם עושים קונטרול אלט דליט זה פותח עוד חלונות שכשלוחצים קונטרול אלט דליט זה יאשר הורדה של משהו למחשב שלך כמו טרוג'אן או וירוס

guyyy

New member
ב-WIN98

ALT+CTRL+DEL מסמנים EXPLORER מחכים דקה או שתים מופיע חלון סגירה לאקפלורר להקיש סגור ואופההההה..... כל אינטרנט הקפלורר's. נסגרו

למעלה