איך מייצרים COMM וירטואלי?

אסי צ.

New member
איך מייצרים COMM וירטואלי?

שלום לכולם, אני צריך עזרה בישום איזה שהוא רעיון, אשמח אם משהו יוכל לעזור. העניין הוא כזה: יש לי מכונה המחוברת ל-PC דרך COM1 (היציאה הטורית), ה-PC שולט במכונה ע"י תוכנה שמותקנת בו. התוכנה הגיע עם המכונה והיא סגורה, ז"א לא ניתן לבצע בה כל שינויי. ובכל זאת, אני מעוניין להתערב במידע שנשלח ע"י ה-PC אל המכונה (ע"י התוכנה כמובן) ולהיפך להתערב במידע שנשלח חזרה מהמכונה אל ה-PC. לצורך כך אני רוצה לבנות איזה שהוא "חוצץ" (בוויזואל בייסיק) שיסנן (יוסיף או יגרע אינפורמציה לפי רצוני) את המידע הנשלח אל COM1 הן ע"י התוכנה וכן ע"י המכונה (מבחוץ). אני רואה שני דרכים לפתור בעיה זו אך אני לא יודע איך. 1- התוכנה שאני אכתוב "תתעלק" על ה- COMM (COM1) וכל מידע שיגיע אליו לא משנה מי שלח (בין אם זה תוכנת הבקרה או בין אם זאת המכונה) יעבור קודם כל דרך תוכנת החציצה (שאבנה ב-VB) שתבצע את כל הסינון\השינוי הדרוש ואחר כך תעביר אותו הלאה. 2- לייצר COMM ויטואלי. ז"א לייצר COM נוסף שלא קיים פיזית במחשב, לדוגמא: COM5 ולכוון את תוכנת הבקרה ליציאה החדשה (ל-COM5 במקום ל- COM1). המכונה עדיין מחוברת ל- COM1. ואז כל שנותר הוא לכתוב את האפליקציה שתעביר את האינפורמציה מ-COM1 ל- COM5 ולהיפך, ובדרך תבצע שינויים במידע על פי רצוני. מקווה שהצלחתי להסביר, אם לא אז אשמח לתת הבהרות נוספות. בתודה מראש, <-אסי->

למעלה