איך מטפלים?

hadar 25

New member
איך מטפלים?

אני ובן זוגי 3.5 שנים יחד, בני 28 לקראת אירוסין. יש לנו קשר עם הרבה עליות ומורדות אך בגדול אני מרוצה. הדבר היחיד שיש לי בעיה רצינית איתו היא חוסר החשק-שלי..... בשנה הראשונה לקשר היינו שוכבים כל יום והחשק שלי היה מאוד גבוה. לאחר שנה נפרדנו בעקבות נסיבות שונות (אקסית....) וחזרנו לאחר 3 חודשים ועד ליום זה אנו יחד וחושבים על חתונה. הבעיה שמאז שחזרנו, חודדשיים אחרי החלה הדרדרות רצינית בחשק שלי וכבר שנה + שהוא נעלם לגמרי!. זה לא שאני לא מסוגלת לשכב איתו וזה מגעיל אותי, זה פשוט שאין לי שום תחושה של רצון ודחף לעשות את זה (החשק גם לא בא תוך כדי). ביום יום אני אמנם נמשכת לחיבוקים ונשיקות ומגע חם, אבל לא משהו מיני. זה מאוד מפריע לו ולא פחות לי. מה שאירוני בכל זה, זה שבחלומות שלי בלילה אני חולמת שאני שוכבת איתו, ולא עם אחרים- ובחלומות אני נהנית מאוד. אני מתגעגעת לחשק הזה ולא יודעת איך להחזיר אותו. אני לא רוצה לחשוב בכלל על פרידה כי הוא באמת בן אדם שאני רואה כבעל. עוד פרט חשוב שאולי קשור-מעולם לא גמרתי. אבל זה לא הופך אותי ליצור לא מיני, אני חולמת את זה ורוצה את זה, כשבשנה הראשונה הייתי אפילו יותר ממנו (ואגב יחסי המין שלנו היו מצויינים+). איפה לעזעזל מטפלים בבעיה הזאת? (אצל פסיכולוג הייתי בלי שום קשר, ואני לא חושבת שמדובר בפסיכולוג,אלא יותר בסקסולוג או משהו פיזי רפואי אחר, השאלה למי פונים ואיך?) תודה מראש.

nate2000

New member
אפשר דרך קופת חולים

אפשר דרך מרכזים לטיפול מיני. חיפוש קטן בגוגל ייתן לך כמה טלפונים. לחוסר חשק מיני יש המון המון סיבות. מה שלי קצת מוזר זה הטענה שלך שמצד אחד את אומרת שהיה לכם סקס נהדר אבל מצד שני את לא גמרת. נוסף על כך, ע"מ לגמור עם הפרטנר את קודם כל צריכה לגמור לבד - תוך כדי אוננות- אם גם כאן את לא מצליחה אז יש כאן בעיה. לדעתי את צריכה להתחיל מכאן. והאם הבן זוג שלך מודע לבעיה? האם הוא מנסה לעשות משהו בנידון? אם לא כדאי שתשתפי אותו. ושאלה אחרונה, האם את לוקחת גלולות? יש לא מעט נשים שמדווחות על ירידה בחשק עקב נטילת גלולות.

hadar 25

New member
הי

אני באמת אחפש את הטלפונים, תודה. בתור מי שלא גמרה מעולם-אני לא יודעת להשוות מה זה סקס טוב עם גמירה ובלי
, אני מניחה שאין בכלל מה להשוות, אני רק יכולה להגיד שמאוד נהנתי. גם לבד מעולם לא גמרתי...העניין הוא שמעולם לא היה לי דחף לנסות עם עצמי...וניסיתי....אני מתארת את עצמי כמישהי ממש א מינית (אחרי קריאה של מה שאני כותבת), אבל אני באמת שלא. עם כל הפרטנרים שלי מאוד אהבתי לשכב (היו לי 4 חברים קבועים לאורך השנים). אני פשוט אוהבת את הסקס עצמו ומעולם לא התנסתי בגמירה וזה מאוד מתסכל אותי. בן הזוג שלי מודע, היה רגיש אלי וניסיני בדרכים שונות אבל כלום... לגבי גלולות, אני יודעת שאחת האופציות לחוסר חשק זה זה, לכן הפסקתי לפני שנה ואין שיפור כלל....
אני ממש נשמעת כמו מקרה אבוד....

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם לא פסיכולוג,

תתחילי בבדיקה הורמונלית. אולי יש שם בעיה. אם לא - הבעיה בראש. אם לא פסיכולוג, אז פסיכולוגית. או קוסם. או נס.

hadar 25

New member
בתור מטפל

ציפיתי ממך לתגובה טיפה יותר אמפטית
אני מקווה שהמצב שלי לא כזה חמור ובאמת אפנה לבדיקה הורמונלית.זה מאוד מציק לי. תודה על התגובות.

seeyou

New member
דבר ראשון הייתי דוחה את הרעיון האירוסין

כול עוד לבעיות שלך אין פיתרון אין מה לחשוב למיסוד הקשרץ מוזר שאת כותבת :"בשנה הראשונה לקשר היינו שוכבים כל יום " ופיתום אבד
ייתכן שהדבר קשור לאקסית? אם כן זה פסיכולוגי דבר שני בגילך את טוענת -שמעולם לא גמרת-לא איתו ולא עם אחרים-את זה הייתי בודק עם גניקולוג. יוסי

hadar 25

New member
הי see u

זה מה שמוזר לי מאוד- בשנה הראשונה היה לי חשק מיני גבוה במיוחד...היינו שוכבים המון. אחרי החזרה חודשים אחרי, החשק התחיל לרדת בצורה דרסטית.... היה תקופה שהתלבטתי אם הוא הגבר שאני רוצה, אבל לא בגלל שלא היו לי רגשות- אלא כי עברנו משבר (לא בגלל האקסית-היא כבר לא מעניינת אותי,אחרי שעברנו לגור ביחד-בגלל חוסר התאמה בגלל דברים קטנים)...אבל חוץ מכמה ריבים (שנינו דם חם ככה שיש הרבה ריבים קטנים), ש5 דקות אחרי ישר משלימים, אני מרגישה שלימה איתו לגמרי והדר היחיד שמפריע לי זה שנעלם החשק לגמרי. בהתחלה חשבתי שזה נורמלי, אבל לאט לאט אני מבינה שזה לא ככ....כל חברה שכבר יצא לי לספר לה היתה המומה שמעולם לא גמרתי...ומצד שני אני שומעת בכל מיני מאמרים שמלא לא גומרות, אז אני כבר מבולבלת...מצד שלישי,גם לבד זה אף פעם לא משך אותי וזה מה שמוזר. אני אבדוק את זה. ממש תודה.

seeyou

New member
חשבתי על עוד אפשרות בקשר למה שכתבת

שמעולם לא גמרת. ישנם הרבה נשים אשר לא מכירות את ה"גוף" שלהן-ממש בורות ...."גם לבד זה אף פעם לא משך אותי וזה מה שמוזר".... ייתכן שלא עשית שיעורי בית קחי בלי בושה מראה בין הרגליים ותתחילי לגעת בעצמך בסבלנות אחרי שתגלי את הנקודה תגלי את זה לחבר שלך מה עושה לך טוב ישנם הרבה אתרים עם הבעיה שלך ואני רק מצרף קטע קטן " .Sexkitten writes: It’s difficult for a lot of women to reach orgasm during intercourse, but we can reach one through direct clitoral stimulation such as oral and or hand masturbation. Which leads me to a very important point. We have to know ourselves, and that extends to exploring and familiarizing ourselves with our bodies. For heavens sake don’t be ashamed to masturbate and try different positions while you’re at it. Then tell your man what does it for you and instigate them into your lovemaking. Don’t just tell him, show him. And if there’s a sexual position that feels as though it will send you into orgasmic heaven, let him know so that he’ll keep doing it. "

BlackUnicorn

New member
הרבה פעמים זה קשור לגלולות, ממליצה

לך במידה ואת לוקחת, לשקול לעשות הפסקה (שגם ככה די מומלצת מדי תקופה) ולראות אם יש השפעה.

tapuznik

New member
איני מומחה גדול אבל נראה לי

שהבעיה קשורה אליו. לא כאילו הוא זה שאשם פיסית או שהוא אשם בכלל. אלא שמשהו בך כבר לא שלם עם הקשר איתו. משהו שם אחורנית ניזוק מדי, נוצרו מטענים ומתחים גדולים ומוחך אינו מאפשר לך לקבל את הקשר. מה שמתבטא בחלומות דוקא, שם הכל נטול רגשות שליליים והכל יפה יותר, משוחרר יותר, שם הסקס איתו פשוט נקי. מעניין מאוד היה לדעת איך המיניות שלך היתה עם בחור אחר, דף חדש וללא עבר. אם גם שם היתה בעיה. קטונתי אמנם מלומר את זה אבל אומר בכל זאת. אל תתארסי בטח לא תתחתני עם הבחור לפני שתבררי עם עצמך את העניין עד היסוד. אומללות מובטחת לשניכם. זה לגבי היחד. לגבי הלבד שלך. את חייבת אבל חייבתללכת לסקסולוגית (כן כן אישה, אף גבר לא מכיר מה שאישה יודעת על גופה) וללמוד על רזי גופך שהינו מופלא ומורכב מאין כמותו. אין לך מושג אילו קסמים את עלולה לגלות.

למעלה