איך מטפלים באפילפסיה?

איך מטפלים באפילפסיה?

שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאול אתכם מה הם הטיפולים היעילים למחלה, הקונבנציונלים והלא קונבנציונלים. שמעתי שבשביל טיפול ברפואה "משלימה" יש צורך לא לקחת את התרופה. מה דעתכם? כל טוב.

qt1

New member
היי דרור ברוך הבא../images/Emo24.gif

מאוד תלוי את מי תשאל. אם תשאל רופא קונבנציונלי ,סביר להניח שתשובתו תהיה שבאפילפסיה מטפלים בעזרת תרופות ובמקרים קשים בעזרת ניתוח (בעיקר בגילאים מתקדמים ובמקרים קשים שאי-אפשר לאזן בעזרת תרופות). השאלה שאתה מעלה לגבי רפואה משלימה עלתה כאן בעבר, אני מוכנה להפסיק ליטול תרופות אצל מטפל אלטרנטיבי אם הוא מוכן שהאישה שלו או הילד שלו שסובל מאפילפסיה יפסיק ביחד איתי את נטילת התרופה ושנינו נשים את חיינו בידיו. לדעתי הוא לא יקח את הסיכון ברגע שזה יגיע אל ביתו. למדתי רפואה משלימה השנה , יש לי תעודת מטפלת , אני אוהבת את התחום שבו התמחתי , אבל אני לא אתן לאף אחד לעולם להפסיק טיפול או להוריד מינון , זה בכלל לא קשור אלי- הטיפול האלטרנטיבי בא לחזק ממקום של הנפש, אם הוא עושה טוב -אחלה, אפשר ללכת אל הרופא הקונבנציונלי ולהתיעץ בו , זה לא מתפקידי, זו חריגה מתפקידי ולא הוסמכתי לכך. זו דעתי. כל טוב גם לך ותישאר, נחמד כאן

hashy

New member
אמונה אישית

אני לא מכירה מישהו שאמר לי להוריד תרופות לגמרי וניסיתי כל מיני דברים. כמו קיוטי יקירתי גם אני לא אתן לאף-אחד להוריד לי את המינון. לגבי רפואה "משלימה" אני מאמינה שכשמה כן היא - משלימה. החיבור הטוב ביותר הוא שילוב בין קונבנציונאלי ללא קונבנציונאלי. כל אחד והדברים שבו הוא טוב ומוסיף. לדוגמא: בכל מיקרה שאתה הולך לטיפול אצל איש מקצוע לא קונבנציואלי אתה צריך להביא איבחון מרופא קונבנציונאלי - צילומים, בדיקות דם, אבחנה רפואית וכו', אם האדם אליו תפנה מקצוען אמיתי לעולם הוא לא יתחייב על הצלחת הטיפול בדיוק כמו שרופא קונבנציונאלי לא מתחייב על הצלחת ניתוח. להערכתי יש בזה המון מן הניסוי ותהיה ומן האמונות האישיות של האדם. ישנם מקרים בהם הרפואה הקונבנציונלית מרימה ידיים בעצמה ומפנה לאלטרנטיבית ושוב כדי להשלים את מה שהיא לא טובה בה. אם הטיפול שהוצע לך הוא טוב, הוא יעזור גם אם אתה נוטל תרופות ואחרי שנתיים של איזון גם כך ניתן להתחיל בדיקה של הורדת מינון עד בכלל. אז למה בכלל להיסתכן? מאחלת לך בריאות ובהחלט אתה מוזמן להישאר..

qt1

New member
שבוע טוב דרור../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אתה מוזמן להשאר גם אם אינך סובל מאפילפסיה , או להמשיך ולשאול עבור אותו אדם שאתה שאלת בשבילו/ה. ישנם כאן כותבים שאין להם שום קשר לאפילפסיה , סתם נחמד להם כאן, לא חייבים להיות עם אפילפסיה כדי להיות כאן , זה לא חלק מתנאי הקבלה
הרבה טוב שיהיה...

למעלה