איך מטהרים אבן???

FireDragon

New member
איך מטהרים אבן???

קראתי את המאמר של ג´סטין אנג´ל על אבנים וקריסטלים, היה כתוב שם על טיהור אבנים אבל לא היה כתוב איך מטהרים אבן, מישהו מוכן להסביר?

Justin Angel

New member
אני מצטער...

אבל בכוונה הושמטו החלקים על הטכניקה מהמאמר שלי, זה פשוט חלק מהספר החדש שעתיד לבוא "המקשוף - מאגיה" ולכן אין לי סמכות לכתוב את זה בפורום. אבל לפני שאתה רץ לטהר את האבנים שלך, למה אתה רוצה לטהר אותן? איפה הם כבר היו? מה הן עשו לך? הן סה"כ אבנים קטנות ותמימות...

בפורום קריסטלים יסבירו לך איך

מטהרים קריסטלים, ויש גם מספר רב של ספרים בנושא (חכמת הקריסטלים, וסוד הקריסטלים הם 2 ספרים שאני ממליצה עליהם בחום כמשלימים אחד את השני). בעיקרון יש 4 טכניקות בסיסיות, מהן אתה בוחר מה שנוח לך: 1. לשים את הקריסטל במים זורמים, רצוי מפל מים, גשם או משהו בסיגנון. בארצנו הקטנטונת אפשר להסתפק בברז. אתה שם את האבן מתחת למים, ומדמיין אותה נהיית נקייה וטהורה, ושהכוחות הטבעיים שלה (עפ"י התכונות שלה) נהיים יותר חזקים. משך הזמן שהאבן נשארת מתחת למים תלויה בך ובאינטואיציה שלך. רצוי לא להשתמש בשיטה זו באבנים עם מתכות, כמו המטייט. 2. לשים את האבן בכוס עם מים מינרלים ומלח ים, למשך 6-8 שעות. כאן יש לשים לב שיש אבנים שלא עמידות בפני חומצות, ואותן לא מומלץ לטהר בצורה כזאת. לאחר הוצאת האבן מהכוס, רצוי לשטוף אותה במים זורמים. 3. להניח על מושבת קוורצים. 4. להטעין את האבן בשמש או באור הירח. אבנים נקביות, כמו אמטיסט ומון סטון מעדיפות אור ירח, וגם אור הירח לא יוריד מאיכות הצבע שלהן. אור שמש מומלץ יותר לאבנים זכריות, כמו ציטרין והמטייט. אבן מטהרים אחרי שקונים אותה, משום שמהמחצבה ועד לחנות היא עברה הרבה מאוד ידיים, ואי אפשר לדעת איזה אנרגיות היא ספגה בדרך. אחרי זה, מטהרים אבן פעם בכמה זמן לפי האינטואיציה שלך (כשהאבן "מבקשת" שיטהרו אותה), אם מישהו שלא מוצא חן בעיניך נגע בה, או אם האבן ספגה הרבה אנרגיות שליליות.

אגב, מה הקטע של החתימה הזאת?

אני נשבעת שראיתי אותה כבר אצל יותר מ-3 אנשים בתפוז. זה אומר שגם אתה דג מת?

למעלה