איך מחליטים על תמיכה?

סיון01

New member
איך מחליטים על תמיכה?

אמנם גזרתי על עצמי חודש של התנזרות מהפורום, כדי שבאמת אהיה בחודש הפסקה ואוכל להרגע קצת, ואפילו הצלחתי להציץ רק לפעמים...
אבל ביום חמישי אני נפגשת עם הרופא (החדש) לקביעת פרוטוקול (אני בשלב הגונל + הזרעה), והפעם אני מתכוונת לדרוש תמיכה, מכיוון שהדימומים מתחילים תמיד כ- 11 יום אחרי ההזרעה, פלוס מינוס. אז מה ההבדל בין נרות לזריקות? בעבר הרחוק, כשעוד היינו בשלב האיקקלומין נטו, ניסיתי פעם נרות והיה די מגעיל. לא עדיף לחטוף עוד זריקה או שתיים ולגמור עם זה
? על סמך מה הרופאים מחליטים על התמיכה?

נועם@בת

New member
התמיכה הטובה ביותר היא הכוריגון

שכן הוא גם תומך בגופיף הצהוב וגם תחליף להורמון ההריון עצמו. החסרון שלו שהו איכול לגרום לגירוי יתר שחלתי ולכן משתמשים בו רק כאשר הE2 היה נמוך ומספר הזקיקים קטן. חסרון נוסף שצריך לחכות עוד יומיים שלושה לבטא. הורפאים בדרך כלל נותנים את התמיכה המועדפת אליהם, אבל רובם מוכנים לשמוע אם את מצעה רעיון משלך. בהצלחה נועם

סיון01

New member
לא כ"כ הבנתי את התשובה ../images/Emo4.gif

כוריגון שניתן לתמיכה אחרי הביוץ (2500 פעמיים, אם אני לא טועה זה המינון המקובל), איך הוא יכול לגרום לגרוי יתר או איך הוא קשור למס' הזקיקים?

נועם@בת

New member
אם יש הרבה זקיקים

או שחלק מהזקיקים קטנים ועוד לא הבשילו, מתן הכוריגון יכול לגרום לזקיקים האלה לצבור נוזלים ולהתנפח. אצל נשים שיש להן חשש לגירוי יתר לא נותנים זריקת כוריגון. אצל מגיבות עלובות כמוני שאחרי 9 אמפולות הצליחו לייצר רק 2-3 זקיקים אין שום חשש לגירוי יתר ואפשר לתת כוריגון ללא חשש. נועם

למעלה