איך מחזירים ???

talila3611

New member
איך מחזירים ???

איך מחזירים גרוש הביתה ? גרושים שנה + 2. יש לי מידע שלא טוב לו והוא לא ממש מצא את האושר עם הגרושה + 2 שהוא חי איתה. קיבלתי ממנו מסר שמעביר איזשהו רגש אלי. איך מחזירים אותו הביתה ??

לא מכירה את המקרה אבלל

חושבת שלא לתת לו תחושה של "לחץ" מבחינתך! חושבת שאולי לתת לו שוב תחושה שזה הבית שלו... תחושה שהוא רצוי בכל זמן..שהוא שותף... ארוחות משפחתיות וכד'... ותקווה אחת גדולה בשבילך שלא תתאכזבי במידה וזה לא מה שהוא ממש רוצה

noam weissman

New member
היי טליה

אני אנסה לענות מנקודת ראותי אבל בזהירות: ראשית למה נפרדתם, כמו שאת כותבת לשניכם יש עדיין רגשות אחד לשני?. זה לא מצב קל אבל האם את באמת רוצה בזאת ?, מה מונע ממנו לקום בעוד שנה ולחפש לו מישהי אחרת. את צריכה לחשוב על הסיבות שגרמו לפרוד ולא מה לעשות כדי שיחזור. אם לאחר פרוד של שנה יש לכם ספקות (לשניכם) הייתי ממליץ מאוד ללכת ליעוץ. אם היו בעיות שגרמו לפרוד ואלו לא יפתרו זה רק עניין של זמן שהבעיות יחזורו. מאחל לך הרבה הצלחה, נועם.

talila3611

New member
הוא בחר...

להתגרש. מצא מישהי שעזרה לו לעשות מעשים איומים נגדי. נפרדנו אך ורק כי הוא רצה. אמר שלא מאושר...ואז מצא מישהי שנתנה לו את הכח לעשות את זה. להתגרש. ואני חושבת לעצמי ואותך נעם...אדם שהתגרש ומאושר וטוב לו מתעסק עם הגרושה שלו ? קיבלתי מימנו מסרים בכתב שבהם הוא מסביר ומפרש את התנהגותו במהלך התקופה האיומה שעד הגירושים. למה הוא מסביר לי ומפרש לי כל דבר, למה חשוב לו מה אני חושבת. אני חושבת שאם היתי במקומו והייתי "בעננים" עם החבר החדש שלי ממש לא היה מעניין אותי מה הגרוש שלי חושב.. מה שכן יכול מאוד להיות שהוא רק רוצה שיהיה לו קל יותר איתי, כלומר שאהיה נוחה יותר לגבי ההסכם שלנו (שהוא מאיים שיפתח אותו כדי לשנות אותו, חושב שמשלם מזונות גבוהים 2,800 לשתיים), נוחה איתו לגבי כסף (כועס שזה מוצמד למדד..). כלומר מאוד יכול להיות שהוא מנסה רק לעשות את הגירושים נוחים יותר... וזה מה שאני צריכה לבדוק מה הכוונות האמיתיות שלו. תודה על ההקשבה...

noam weissman

New member
שלום טליה

אני מבין אותך מאה אחוז זה מצב מאוד קשה בשבילך במיוחד שלא את רצית או בחרת בגירושים. עברתי תהליך דומה ולא פעם אני חושב למה עברנו זאת. מה שאני יכול לייעץ זה לשחרר. הוא בחר לעזוב כי לא היה לו טוב או כל סיבה אחרת. אין מניעה שמחר הוא לא יחזור על התהליך ויגרם לך שברון לב נוסף. היי חזקה והמשיכי בחייך. גרושך אדם בוגר והחליט מה שהחליט. כשמשחקים באש צריכים להבין שאפשר להכוות. עזבי את הרמזים וההודעות ותהיי מספיק חזקה לומר לא. לפני שאת בכלל חושבת להכניס אותו לחייך בחזרה קודם שיעשה צעד ויעזוב את בת זוגו הנוכחית, ישכור דירה ויהיה קצת עם עצמו. לאחר שיתנתק ממנה יש סיכוי שאולי תוכלי לחשוב על להכניס אותו לביתך. מה לא טוב לו אצלה אז הוא מחפש מיטה אחרת לישון בה. חישבי בהגיון קר האם זה מה שאת רוצה ? חיזקי ואימצי, נועם.

ערסlight

New member
כוונות אמיתיות

בואי נסדר לך קצת את הדברים... את, אל תהיי במקומו... זה שרע לו אולי עם חברתו זה לא סימן שאיתך היה לו יותר טוב. [יש קצת יותר אפשרויות מהיא או את בסיפור הזה]. אם הוא היה רוצה לחזור, היית יודעת את זה. [אם יש ספק, אז אין ספק]. אם הוא מסביר ומפרש כל דבר, רב הסיכוי שיש לו נסיון רע עם הפרשנויות שלך לדברים הנאמרים והוא לא סומך עלייך. גירושים נוחים זה דבר חיובי לרב האנשים. השאלה שלך איך "מחזירים" היא ילדותית ומראה שאינך מבינה את החיים. [כבר כתבו]

n o g a1

New member
לא מחזירים הביתה!!!!

מראש , במשפט "מחזירים גרוש הביתה" יש בו מן העיוות. התפיסה שיש ביכולתך להחזיר את הגרוש שלך הביתה היא תפיסה מוטעית ,לדעתי. הגרוש שלך , ילד גדול , אני מניחה. בהנחה שילדים גדולים מסוגלים לבחור בעצמם ולקחת אחריות על הבחירות שלהם - חזרה, הליכה, עשיה כזו או אחרת ... לא רואה כיצד אחרים יכולים לגרום למישהו לחזור. בהנחה שאילו הגרוש שלך היה רוצה אותך בחזרה היא אומר לך זאת, מתוך אמונה אמיתית שזה מה שהוא רוצה , אין ביכולתך לבצע שום פעולת החזרה. אם לא טוב לו עם חברתו הנוכחית זה לא מקיש שטוב לו איתך. אם הוא לא איתך כי חשב ששם יותר טוב , דרכו מוטעית. הסיבה היחידה לא להיות עם מישהו היא שהמישהו הזה לא מהווה עבורינו חוויה נעימה - נקודה!!! בלי קשר לשום חוויה שמישהו אחר גרם בעבר או יגרום בעתיד.

לא בונים עולם על רמזים.

בטח לא כשקיימת "סכנה", שזו פרשנות שלך, בנוסח משאלות לב (כולנו חוטאים בזה). אם הוא רוצה לחזור אלייך, רצוי שזה יהיה ברור ומובן, ולא באמצעות שליחת רמזים מעורפלים. במיוחד לאור העובדה, שהוא זה שקם והלך. יכול מאד להיות, שהוא חש שהוא טעה והוא מגשש לראות אצלך האם יש מקום עבורו לחזור בחזרה. אם את מעוניינת, אז פשוט תראי את זה ביחס שלך כלפיו. לא חושבת שאת צריכה להיות זו שתעשה את הצעד לכיוון. כמו שכתבו כאן לפני, בפגישות שלכם עם הילדים, תדאגי ליצור אוירה נעימה ומשפחתית. אין מחזיריםיש חוזרים

אז

זה לא השאלה בכלל.. השאלה היא..את רוצה אותו חזרה? תראי כבר היו מקרים שזוגות גרושים חזרו לחיות יחד..אולי עשו טעות שהתגרשו במקום לעבוד על הזוגיות שלהם..כי היה על מה לעבוד. אם ככה זה במקרה שלכם..לכי לאט לאט..כאילו רק התחלתם שוב. איך מחזירים? דיברת איתו..או שרק שמעת שמועות.. בררת מה הרצון שלו.. יש בית קפה ליד הבית?

למה להחזיר../images/Emo35.gif

לחזור למצב שהיה
ואם לחזור אז למצב שהוא הרבה יותר טוב ממה שהיה
האם מצב זה יכול להיות

רות 2

New member
"איך מחזירים הביתה" ........

למה מה זה ..כורסה שאבדה? וזה שלא טוב לו היום.. אומר שהיום רוצה לחזור למה שלא היא לו טוב פעם וגרם לו לגירושין?... "מעביר איזשהו רגש אלי".... ואולי אולי .. מעריך אותך פתאום יותר ... זה אומר שצריך"להחזיר אותו".. השאלה שאולי צריכה להישאל היא ... האם הייתי רוצה לחזור ולנסות אם התשובה כן ... למה שלא תעזי לנסות?..(חשש של אגו?) האם כל פעם שיצא עם איזו בחורה ויגמור איתה אשאל את עצמי איך להחזיר אותו?.(ובכך אשאר תקועה בעבר) שאלתך היא כניראה תקוותך... לחזור ולנסות לבנות מחדש ... וזו תקווה לגיטימית ... רק שמגיע לך הכי טוב שיש ומגיע לך שיעז וינסה ויחזר ויביע רצון ורגש...מבלי שתתעמקי בשאלה איך מחזירים...

eran561

New member
מחזירים

אם לא טוב לו וקשה לו זה עדיין לא אומר כלום . אם באמת הוא רוצה לחזור הוא כבר ידאג לידע אותך .בנתיים תראי לו שהוא רצויי מאד בביתכם ואל תלכי איתו ראש בראש. ביי ערן

לא מחזירים!....

מנקים את המשקעים פותחים את הדלת תולים שלט "פתוח" ואם גם הצד השני מעוניין אז הוא יגיע. הנקודה החשובה היא: שצריך רצון אמיתי לכך, משני הצדדים. בהצלחה יניב

אדומהה

New member
ואם הוא חוזר

אז? אל תשחקי ברגשות,אם הכוונות שלך לא ממש טהורות ונעשות רק מתוך נקמה או הרגשת הניצחתי. כדי שזוגיות תהיה שלמה והרמונית,תבני אותה מבסיס נקי ולא נראה לי שהסיפור שלכם כל כך לבן.

אני נמצאת היום במצב דומה לשלו

רק שלי אין בן זוג. כתבתי לפני ימים מספר פה בפורום את סיפור חיי, שרציתי להתגרש לאחר לידתו של בני , כיום בן שנה וחצי. והיום לאקס שלי (לא היינו נשואים) יש חברה שאני מכירה וקשה לי מאוד עם זה . יזמתי פעמיים שיחה לחזור אליו אך הוא טוען שהוא במקום אחר ואני לא מעניינת אותו. התחלתי לקחת טיפולים פסיכולוגיים כי מאוד קשה לי עם זה . קשה לי לראות את הרכב שלו אצלה בשבת (היא גרה ליידי) במקום להיות עם הבן שלו. קשה ל כשהבן שלי שומע צלצול בטלפון או באינטרקום ומיד רץ וצועק אבא אבא. אני רוצה רק להזכיר כי מה שקרה לי אחרי הלידה היה הצפה של כל הדברים הרעים שהוא עשה לי שנים לפני כן (אני בטוחה שהיו דברים רעים שגם אני עשיתי, לא משחקת אותה חסודה), והיו המון אבל עם כל זאת, היו גם המון טובים והמון אהבה. הצעתי לו שנלך ליעוץ ונתחיל הכל מחדש מבסיס טוב ואיתן. אך הוא בשלו. מגיע אליי הביתה לילד פעמיים בשבוע וזה הורס אותי, כל פעם מחדש התקווה שמא אולי יפתח שיחה . כל יום מתקשר לדבר עם הילד (עד כמה שניתן לשוחח עם ילד בן שנה וחצי). אתמול אמרתי לו שלא רוצה שיעבור דרכי בכלל בטלפון ואם רוצה לדבר עם הילד, שישלח SMS ואנחנו נתקשר אליו וידבר עם הילד ישירות. אין לי כוחות כל צלצול שלו לפתח ציפיות אולי יפתח שיחה וחשב על מה שאמרתי לו וירצה לחזור. אני, מבחינתי, יודעת שעשיתי הכל למען הילד ולמען הצלת משפחה שיכלה להיות משפחה יפה (שוב, רק בעזרת יעוץ!). לפני מס' חודשים, נפרד מחברה קודמת שלו ולא היה לו איפה לישון ואני כמו מפ.. נתתי לו לישון אצלינו ואלק ניסינו לחזור.. ככה זה נראה בדיוק ואחרי חודש נפרדנו שוב. הפעם רציתי חזרה שונה, מתוכננת היטב אבל הוא עם החברה שלו נמצא בהיי ואני אפס אפסים פתאום... זהו, סליחה שנכנסתי לשרשור ככה עם הסיפור שלי , אבל הייתי חייבת. שבוע פלא לכולנו.

קונים לו מצפן

מה זה רוצה לחזור? אם הוא רוצה ואת רוצה, מה בדיוק הבעיה? אז מה אם טוב או לא טוב לו... שהוא יתמודד עם הבעיות שלו וגם אם הוא נמצא עם זוגתו החדשה במשבר אולי זה משהו שייפתר בניהם... אם הוא היה רוצה אותך כמו שאת אותו - הוא היה מוצא את דרכו הביתה.. כניראה שהוא לא מחפש באמת.

jdpworld

New member
אני

שלחתי לה מונית. ואני לגמרי רציני... היתי קצת עמוס ולוח זמנים פיצוץ... אבל חושב בדיעבד אולי היה עדיף לעשות זאת בעצמי... להראות משקיען ולגמרי לעניין לפחות ביום יומים הראשונים...

למעלה