איך מחזירים את הכוח...

נוח85

New member
איך מחזירים את הכוח...

איך אפשר לחזור לעמק השווה בזוגיות שדעכה עקב חוסר מאמץ מהצד שלי, פשרות וויתורים רבים.
רעיונות בבקשהההההה

נוח85

New member
תוכן

יוצאים כמעט חמישה חודשים, בהתחלה קצת און אוף עכשיו הפך יותר רציני התחלתי להשקיע יותר בה נקשרתי אליה מאוד התאהבתי באופי שלה, שנינו בני 28 עכשיו היא מדברת הרבה יותר בקרירות פחות יוזמת מגע, בהתחלה היא הייתה מטורפת עליי חשוב לי לציין...

תגלה לה משהו שתראה שהיא עוד לא מכירה אותך לגמרי

השגרה והמוכר הורג תשוקה, תגיד לה שהיית פעם בחורה, אסיר, נשיא, מנחה בסדנאות טנטרה...
מה שאתה חושב שיעשה לה את זה. תתגלח אם אתה לא. אל תתגלח אם אתה כן. תקנה בגדים אחרים, תתקלח אם אתה לא, אל תתקלח אם אתה כן. במילא חורף.

מה שלא יבחר לעשות, שיתקלח. הוא אמר שהוא רוצה אותה בחזרה, לא להבריח אותה סופית :)

כשגבר מצהיר משהו על גברים יתכן שזה נכון ב14%-20 % מהמקרים

/גברים. אצל אישה, כל אחת תעיד רק על עצמה. מחקרים מראים שריח קובע בהתאהבות, לפעמים אנחנו לא יודעים מה אנחנו מריחים אבל הרחנו משהו שעשה לנו את זה, בלי להרגיש (פרומונים? דבורים לפרח?). אצלי הרבה פעמים היו עדויות על רצון להסניף..
&nbsp
את הכרית אחרי שנסעתי, את הצוואר בפגישה פומבית עם אקסית (רגע אני צריכה רק ל...), והצעות זימה דחופות כשחזרתי הביתה מסריח מספורט אבל זה משהו שכנראה פשוט עושה את זה לחלק מהנשים (איכס! למה על המיטה אבל?)...
&nbsp
בהתאם לנסיוני להלן, אני באמת ובתמים חושב שמה שהוא כרגע משעמם אותה, והוא צריך למצוא את ההפך הנכון (ושדעתך לא מייצגת
) בלי לבחול באמצעים!

אני בעצם אדבר בשמו

כי לפי מה שהוא כתב בהודעה הראשונה, היא מאוד התלהבה ממנו והתתלהבות פחתה בגלל חוסר הענין מצידו. (ייבש אותה).
כך שלא נראה לי שזה עניין של לעורר תשוקה מחדש, אלא לדבר איתה בכנות ולהסביר מה הולך אצלו בראש. למה עכשיו הוא כן רוצה. מה השתנה, אם השתנה לטובה.
ולגבי הריח- כן. ריח זה מעורר התשוקה מספר 1. ולא לא לאאאא ריח של זיעה אחרי ספורט, ריח טוב :)

ניסיתי לשרשר לפה את ההודעה הראשונה שלך

רק שיש עכשיו תקלות בתפוז.
ראה גם את התשובה שלי אליך למטה.
בחורות אוהבות כנות. (אני. בתור בחורה)

batmea

New member
לא מובן מה אתה מבקש,

"עמק השווה"? מה זאת אומרת? להגיע איתה לפשרה או שהיא פשרה או שבעצם להפגש שוב באמצע כדי להמשיך את הקשר ביניכם?

למה עשית הרבה ויתורים? על מה התפשרת?
לפי השרשור תגובות, נראה שפשוט הוצאת לה את האוויר והיא התייאשה.
אתה לא חייב להראות לה מה שאתה לא יכול או רוצה להראות לה, אתה פשוט צריך לדבר איתה ולומר לה לאן הקשר הזה הולך. כי זה שתמשיך להראות לה היום שאתה יותר משקיע, זה לא מה שיורגש אצלה אם עד עכשיו הראית לה שאתה לא רוצה בכלל להשאר.
אתה רוצה מישהי? תעשה קודם כל החלטה עם עצמך ורק אחר כך תשתף אותה בכלל לאן אתה רואה את עצמך איתה. לפי מה שאמרת, אתה רוצה אותה, אז הגיע הזמן לדבר איתה ולשאול איך היא היתה רוצה שימשיך הקשר, איך היא רואה אותך ואולי היתה רוצה שתתנהל מולה.

שלום

לתת אהבה, להיות נחמד וטוב לבחורה או לאדם, להגיד מלים טובות וכנות ולעשות מעשים טובים וכנים.
&nbsp

פשרות? ויתורים רבים?

אתם יחד רק 5 חודשים... זה ממש לא השלב בו יש צורך להלחם על הקשר או לוותר כל כך הרבה. אתה לא השקעת, היא כן - ברגע שהיא קלטה שזה חד צדדי היא ויתרה ובצדק. קשר זה לא מאבקי כח, זה השקעה ורצון הדדיים. אין לך מה להחזיר את הכח, יש לך הרבה עבודה כדי להוכיח לה שאתה מעוניין בה ומוכן לתת מעצמך. דבר אליה בכנות, תסביר לה שאתה יודע שטעית ומאד רוצה לתקן - ושאל אותה אם היא מוכנה לתת לך סיכוי נוסף.

למעלה