איך מזמנים מציאות ?

KFIRB

New member
איך מזמנים מציאות ?

איך מאפשרים יצירת שפע? ובעיקר איך עושים זאת בעשייה?

קודם כל מדמיינים

כלומר רואים במדוייק בעיני הדמיון את מה שאתה רוצה להשיג ממש חשים את עצמך שם, עובד, גר נהנה. אחר כך רושמים זאת על פתק במדויק בצורה זו הכנסת לתת המודע שלך את הדברים ואז הוא מתחיל לפעול כדי להשיג לך אותם אתה יכול בנוסף לעשות לך סדר זמן לפרוש את התוכנית לשלבים ולתת זמן לכל שלב ואז להתחיל ליישם. בהצלחה כפירוש

KFIRB

New member
הדבר שלי אישית קשה הוא-

להחליט מה אני רוצה.... למשל , אתן לך דוגמא שכבר דנו בה בהקשר של אביב- עבודה, אפשר לירות לכל הכיוונים ואפשר לחפש ממוקד יותר. כיצד מחליטים מה נכון לנו באופן אישי?

ויזואליזציה היא כלי שימושי מאד.

כדאי לתרגל ולפתח את הכלי הזה. אני עובדת על זה ומתרגלת את זה כל יום. בהתחלה הייתי לוקחת חפצים, מתבוננת בהם, מרגישה אותם, מריחה אותם וממש מתעמקת בהם. אחר כך הייתי מניחה אותם בצד ומדמיינת את המרקם שלהם, את הריח ואת המגע. את המראה שלהם בדיוק. ככה מפתחים את הכלי הזה

בפשטות...

מתחילים לקבל ולאהוב את מה שיש. כאשר זה יושג יתברר שמתחילים לאפשר ואפשור גורם ליקום להשלים את השאר. העניין הוא שבדרך כלל מתמקדים כל כך "חזק" במה שחושבים שצריכים עד שמפספסים ולא מזהים את מה שהיקום יוצר עבורנו. מילת המפתח היא איפשור

מסכימה עם אפריים

צריך בהחלט להיות פתוחים לקבל את מה שהיקום מביא לפתחנו ולא להיות חסומים עקב תמונה שיצרנו לנו בראש והתקבענו עליה מזכיר לי את הבדיחה אחד היה דתי אדוק מאוד. יום אחד ירד מבול והעיירה שלו הוצפה במים. בעוד הוא כמעט טובע, חתרה אליו סירה ממנה קראו לו: "בוא תעלה!". השיב האיש: "לא תודה, אלוהים יעזור לי". המים המשיכו לעלות, לפתע ספינה שטה ברחוב והשליכה לעברו גלגל הצלה, אך האיש השיב: "לא תודה, אלוהים יעזור לי". רגע לפני שטבע לגמרי, הגיח מסוק, ממנו שלחו לעברו חבל וקראו לו להיאחז. אך האיש השיב: "לא תודה, אלוהים יעזור לי". לבסוף טבע האיש ועלה לגן עדן. בכניסה פגש את מלאך האלוהים ושאל: "למה לא עזרתם לי???" "לא עזרנו?!", צעק המלאך, "יא חתיכת אידיוט, שלחנו לך סירה, ספינה ואפילו מסוק מיוחד, אבל אתה לא רצית לעלות. עכשיו תסבול!"

פיה 61

New member
לפעמים יש קצר

לפעמים יש קצר בין הבקשות שלנו לתת מודע שלנו למשל לגבי כסף אנו מדמינים כסף מה אנחנו עושים עם הכסף שמגיע וכו ובתת מודע ישנם האמונות שכסף זה לא דבר טוב שממשכורת אי אפשר להתעשר שצריך לעבוד קשה בשביל הכסף . שהכסף לא בא בקלות שכסף לא גדל על העצים וכו .. יכול להיות שאמונות אלו כבר מגלגולים קודמים או הגלגול הנוכחי צריך לשחרר את האמונות האלו ששוכבות בתת המודע כדי לקבל כסף צריך להחליף את תבניות המחשבה כדי להכניס תבניות חדשות שהכסף הוא דבר חיובי וכו .. ישנם אנשים שלא מודעים לכך ואומרים ביקשנו דמינו ושום דבר לא הולך ולכן יש דברים בגו..

זימון

לא מזמן הסתיימה שנה של קורס ניסים בפורום עושים שוק.... + אם הזימון מגיע לא מאגו רעב כי אם מצורך..יש בו מהות ואז הוא יעבוד אלו הן כלים שנרכשים בחשיבה חיובית..וגם בתקשור....

למעלה