איך מזהים??

suprov

New member
איך מזהים??

לפני כמה חודשים כתבתי כאן דילמה... הפעם זה ביכנ"ס בשבת, ישנו בחור שרוב הזמן מתי שהוא עומד הוא בדר"כ מסתכל עליי, כמעט כל הזמן הוא משקיף ובוהה למטה ולצדדים אבל אחוז נרחב זה עליי, (באותו קו הוא בקצה מזרחי ואני בקצה מערבי) לפני כמה שבועות הלכתי לדקה לדבר עם חבר שיושב ממש קרוב למקום שלו והוא לא הסיר ממני את המבט מאז התחלתי לחשוב שאולי הוא הומו אבל לא סגור על זה... זה לא בני ברק ויש לו הרבה אחים ואבא צמודים, תמיד עם חליפה לפעמים גם מגבעת, הוא נחשב דיי עדין (כמוני...) זה אומר משהו? ועוד פרט קטן הוא דיבר פעם עם מישהו והמישהו הזה באותו זמן לבש את המעיל אז כשמרימים את הידיים לשרוולים גם עולה קצת החולצה... אז הוא הסתכל... סטרייט היה מסתכל סתם כסקרנות אולי? אנחנו כמעט באותו גיל וחוץ ממבטים ממושכים קצת שלו וקצרים משלי לא החלפנו מילה, האם על סמך מה שכתבתי הוא בוודאות הומו? מה אעשה איתו?

סבבב

New member
אין וודאות...

אולי פשוט תתחבר איתו ותתחיל סתם לדבר איתו...

tiramisu1

New member
אמנם אין ודאות, אבל הניסיון מלמד שאם מישהו

מסתכל ובוהה שוב ושוב ושוב - אז יש פה משהו. תנסה ואולי תופתע.

BabyBoy1

New member
לי זה די נשמע

כאילו הוא כן הומו. תצטרך פשוט ללכת על זה כדי לגלות באמת... תנסה סתם להתחיל לדבר איתו יותר.ותראה איך זה הולך...

likud1

New member
הגיי דאר שלי אומנם דיי דפוק ../images/Emo13.gif

אבל אני חושב שלפעמים פשוט לא ניתן לפספס, בכל מקרה, אם זה חשוב לך, תתחבר איתו, אבל תהיה מוכן נפשית לכך שהוא לא הומו. יצא לי כבר לחשוד ולגלות שזו טעות, אבל אז היו רק סימנים וזה לא היה חד משמעי.

למעלה