איך מזהים אזורים?

myofer

New member
איך מזהים אזורים?

הי אביבה, קראתי הרבה בפורום בימים האחרונים וגם במאמרים. שמתי לב שהרבה פעמים אתם מדברים על אזורים (קריירה, זוגיות וכו') את יכולה להסביר איך מזהים אותם? תודה מראש
מעין

myofer

New member
תודה, אבל..

מה עושים אם הבית שלי בצורת משולש, כלומר אין אצלי כלום ב 9 ו 2? שזה גם צפון מערב? ערב נעים גם לך. מעין

מממממממ....עושים תיקונים

אם כי מבנה שצורתו משולש משמעותו היא שיש בו חוסר איזון ויש בו אי שקט בבסיסו. תיקונים לא יביאו אותו למצב אופטימאלי אף פעם. אני מציעה לעצור כאן מבחינת הידע... התחילי לעשות את הדברים שדיברנו עליהם ... טפלי בדברים שיש לזרוק,בחדר הילדים ובסיפריה... למידה נוספת תבלבל אותך ועלולה לגרום לתחושה לא נעימה מה שאינני רוצה וזיכרי, אני מלמדת דברים לא כדי "לדעת" אותם, אלא כדי לעשות אותם.

melodynoa

New member
לא הבנתי במה בדיוק היא צריכה לטפל

גם אני רוצה. תראי, יש לי בית פצפון, ותחום הקריירה נמצא בין שני קירות עם מטר אחד ביניהם, זו הכניסה לבית, מצפון. מעל יש לי במקרה פרסת סוס אמיתית ממתכת. ממזרח - אמבטיה, ממערב - קיר שאחריו יש מקרר. זה כאילו אין לי את ההצלחה והקריירה
, גם אי אפשר להכניס שם כלום... אין לי בבית אור בכלל, ולכן כולו צבוע בבהיר מאוד (לא לבן). אראה תמונות בהמשך. אז מה עושים?

melodynoa

New member
והנה הסרטוט של הבית

מחולק לאזורים. הבעיה איתו שהוא מאוד מאוד קטן (44מ"מ) וגם ככה בקושי יש מרחב לתמרון. מיקמתי את הרהיטים כך שאקבל ניצול מקסימלי של המרחב (או חוסר המרחב). הבית שייך לחבר שלי ואני גרה איתו שנתיים וחצי. ויש לנו בעיות אחסון רציניות. הוא מסרב להפטר מדברים. אני מעדיפה להפטר מהעבר ולחיות במרחב, מאוד חשוב לי, כי גדלתי בוילה ענקית, וחוץ מזה, בנוסף לכל אין כמעט אור ואויר, וזה עוד יותר בעיה כשהאדם השני מעשן 24 שעות ביממה (אני בכלל לא, הוא צריך רק גפרור אחד ביום, את שאר הסיגריות הוא מדליק אחת מהשניה). מבחינת הצרכים שלנו, קודם כל, כאמור, אני מתחילה ללמוד היום והייתי רוצה להצליח, כי 3 שנות לא עשיתי כלום כלום כלום. יש לנו זוגיות חזקה מאוד, אנחנו מאוד קשורים זה לזה, יש ביננו אמון, אבל לו אין בי אמון עד הסוף, ולא בקטע של מין, כאדם, הוא עבר טראומה בחיים שקשורה ישירות לאמון (במשפחתו דווקא) ולכן הוא סגור, והוא אמר לי במפורש שהוא לא יוכל לתת אמון בי או במישהו אחר עד הסוף, וזה מפריע לי. הנושא השלישי הוא ההוקרה... בן הזוג שלי מנהל סניף, והוא משקיע את הנשמה שלו בעבודה, הוא עובד באמת עם הלב, ונאמן לבעלים במאה אחוז, אבל הבעלים לא מראה הערכה. החבר שלי הוא אדם מקצועי והוא מהאנשים שחייבים שיוקירו את עבודתם מעבר למשכורת. אבל... אין לנו ממש אזור דרום. אפשר לעזור באיזשהו אופן? אשמח גם ללמוד.

melodynoa

New member
מצפון.

זאת אומרת, שיש לנו בדרום שני חדרים, ושניהם קיצוניים. אחד בדרום מזרח והשני בדרום מערב. אז איפה זה אזור דרום, דהינו, 9?

נכון, יש מגרעת בדרום מערב

השרטוט ששרטטת אינו נכון. חלוקת הבית אינה מתחשבת בחדרים. החלוקה היא באופן שווה לגמרי של תשעה חלקים. אזןר 9 נמצא בביתך +- באזור המגבר והרמקול ואולי גם קצת בחדר שינה. השרטוט אינו מקצועי לכן קשה לדעת.

melodynoa

New member
אז הנה התמונות של דרום מערב

"הקיר המזרחי והצפוני שלו)

melodynoa

New member
והנה הצילום של הקיר הצפוני בחדר

השינה, שהוא בעצם החדר הדרום מזרחי בבית.

כן, יש השפעה מכרעת...

כל עוד לא תוציאי חצי מכמות הפריטים שיש לך בבית ושתמרי עליו נקי לגמרי ומסודר שום תיקון של פנג שואי לא יעזור!

melodynoa

New member
כתבת לה

ךטפל בדברים שדיברתם עליהם: דברים שצריך לזרוק, חדרים מסויימים, וכו'...

למעלה