איך מורידים הילוך?!

איך מורידים הילוך?!

הבוקר בדרכי לעבודה אחרי סוף שבוע שהיה אמור להיות קל ומרגיע חשבתי על השבוע שמחכה לי ובכלל על שגרת חיי ופתאום הבנתי שאני פשוט מגזים. השכמה בכל בוקר ב6,עבודה בחלק מהימים עד 4 ואז לקיחת הבנות אליי עד 8 בערב,ארוחת ערב ולקראת חצות הליכה לישון, בימים אחרים עבודה עד 6 בערב,חדר כושר,נכנס הביתה אחרי 9,ארוחת ערב ושוב שינה רק לקראת חצות. פעם בשבועיים הבנות באות אליי לסוף שבוע ונשארות עד 8 בערב ביום שבת (כל ניסיונותיי לבקש מגרושתי להחזיר אותן יותר מוקדם לא נענו). בגלל שהן ילדות קטנות ומלאות אנרגיה הן מתישות אותי ובסוף השבוע הזה אני לא מצליח לנוח בכלל. כל סוף שבוע שני שהן לא באות אני עדיין מקדיש את שישי בבוקר לקניות ונקיון ורק אחה"צ סוף סוף יש לי מנוחה אמיתית שמסתיימת תוך פחות 48 שעות הרבה יותר מדי מהר!!! אני יודע שאני חייב,פשוט חייב להוריד הילוך,אני מרגיש עייף רוב הזמן, אני ישן רוב הלילות 6 שעות מקסימום ומרגיש שהגוף דורש יותר, לא מוצא רגע לנשום,כל הזמן בריצות ועל האפשרות לצאת לבלות או לעשות קצת כיף לעצמי בכלל אין מה לדבר. אתמול בערב למשל שקלתי ללכת להרקדה וכיון שאין לי רכב חבר שלי הציע לי לקחת אוטובוס לעזריאלי ומשם הוא יאסוף אותי. אמרתי לו שאחשוב על זה ובסופו של דבר נשארתי בבית!! הרגשתי שאין לי כוח לצאת!!! האם זו עצלנות?! אני לא בטוח. יותר נדמה לי שחסרות לי קצת הפסקות במירוץ החיים המטורף הזה, קצת יותר שעות מתות למלא מצברים. אולי לא כל אחד צריך שעות מתות כאלה. אני יודע שיש אנשים שמגיעים הביתה בערב ואח"כ ממשיכים לעשות עבודות בבית ובסופו של יום צונחים באפיסת כוחות והולכים לישון אבל מרבית האנשים לפחות נחים פעם בשבוע בסוף השבוע. אני מצליח לנוח במקרה הטוב אחת לשבועיים. אני לא חושב שזה יכול להמשך ככה. אני אצטרך לותר על משהו אבל אני לא יודע על מה. אני בטח שלא יכול להקטין את תדירות המפגשים עם הבנות המקסימות שלי כי הן העדיפות הראשונה ואני בחיים לא אותר על לראות אותן. אני לא יכול לעבוד פחות שעות כי בעולם המחשבים עובדים הרבה שעות, זו הנורמה וזה מה שמצפים ממך. אני לא יכול לותר על חדר כושר כי זו ההזדמנות היחידה לשמור על הבריאות שלי. אני לא יכול לותר על כלום אבל אני גם לא יכול להמשיך ככה. מה עושים?!

magenta73

New member
רעיון -

קח עוזרת בית. שהיא תבוא כשאתה בעבודה, ככה זכית בכמה שעות לנוח בשישי כשהבנות לא אצלך, ועוד משהו שירד לך מהראש והלב... ותאכל בריא יותר.... האמת... ארוחת ערב ב-9 בערב, אחרי חדר הכושר, לא רעיון טוב. אני בטוחה שתזונה נכונה תוסיף לך הרבה אנרגיות... בהצלחה!

מדהים שחשבת על עניין התזונה

בחודשים האחרונים אני מרגיש שהרגלי האכילה שלי ממש לא טובים. אני לא מבין איך זה שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר הכושר, לא אוכל הרבה ובכל זאת לא יורד במשקל. אכן,קבעתי תור בשבוע הבא לדיאטנית אבל הפעם זה לא כדי סתם לעשות עוד דיאטה אלא באמת כדי לנסות ולהבין מה דפוק בהרגלי האכילה שלי. לגבי עוזרת אני חושב שאחכה עם הרעיון הזה כי בינתיים יש לי כמה רעיונות יותר טובים מה לעשות עם הכסף הזה וחוץ מזה את הדירה הקטנה שלי לא קשה לנקות וזה אפילו הולך די מהר. אני אולי לא מבריק אותה אבל כשאני מנקה אני עושה עבודה די טובה ואם אמא שלי שהיא אדם מאוד רגיש לנקיון אומרת שהדירה שלי בסה"כ די נקיה ובטח הרבה יותר מאשר כשהייתי נשוי אז זו המחמאה הכי גדול שאני יכול לקבל.

למעלה