איך מוצאים עבודה?

איך מוצאים עבודה?

שלום. אני לא ממש רגיל בפורום, אך זה נראה לי מקום הגיוני (אם כי יש פה מעט ניגוד אינטרסים) לשאול שאלה כזו: איך אני יכול לפרסם את עצמי כמתרגם ועורך? אמנם איני מתרגם מקצועי ביותר, אך נראה לי שמצבי יספיק לסטודנטים וכד'. אם למישהו יש רעיון טוב בנושא, אשמח מאד לשמוע.

dickster

New member
היי

לפי ניסיון שלי, בחברות תרגום אין סיכוי, גם לא במשרדי תרגום - השוק סגור ושמור כמו מכונית אספנים משנות ה-50, ניסיתי הרבה פעמים להתקבל לעבודה אבל יש תחושה מסויימת שכמו כל שוק העבודה מדובר בקשרים קשרים קשרים (במיוחד בתחומי התרגום לתקשורת ולמדיה). גם כאן בפורום אין כל כך סיכוי שאנשים יחלקו איתך מידע... מה שאני עשיתי זה פשוט לפרסם מודעות במכללות ואוניברסיטאות במקום מגוריי, ואם אפשר גם בעיתוני סטודנטים או במקומונים. כמובן שצריך לחזור ללוחות המודעות ולוודא כל פעם מחדש שההודעה שלך עדיין קיימת, ואם לא, לחדש את המלאי. אם אתה יכול להשקיע בפליירים ולפזר אותם אצל חברים שלומדים - עוד יותר טוב. דרך אגב - עדיף במכללות, במיוחד מכללות שבהם משלמים הרבה כדי ללמוד כמו הבינתחומי, מכללה למנהל, 'דרבי' ו'לסלי' - בדרך כלל עם אוכלוסיות אנשי קבע ועובדי מדינה ומשטרה שלומדים לצורך גמול. שם מובטח לך שתקבל פניות להודעתך... בהצלחה רבה ויום טוב!

hazelnut

New member
HUH../images/Emo35.gifאני חושבת שאני דווקא מחלקים

מידע ביד נדיבה כאן. אף אחד לא מסתיר כלום כאן, ואנחנו דווקא הפורום האדיב והקונסטרוקיבי ביותר באינטנט

כמעט...

זאת אומרת כמעט החלק השני - פורום אדיב אחר הוא פורום אוספים ואספנות, שם כולם עסוקים בלחפש ולתת אחד לשני במתנה פריטים לאוסף. בחיי.

למעלה