איך מוצאים מאמן אישי?

איך מוצאים מאמן אישי?

אני מחפשת מאמן אישי לבעלי. מישהו שילמד אותו להתמודד . לאחרונה עברנו משברים קשים וכרגע אנחנו פרודים. אני מחלימה ממחלה קשה, שאיתה הוא לא ידע להתמודד . בנוסף אין לו תחילה של הבנה בניהול כספי ובבניית חייו. הוא חייב עזרה והכוונה. פסיכולוג כרגע הוא דוחה ולכן חשבתי על מאמן. קשה לו להתמודד עם כל דבר קשה, אפילו עם החברים שמתקשרים אליו הוא בוחר לא להתמודד ומסנן אותם. אני לא מבקשת מאמן שבסופו של התהליך יחזיר אותו אלי, אני באמת דואגת לו. הוא הולך לצלול עכשיו כי עד עכשיו, המון שנים אני איזנתי אותו ועזרתי לו להתמודד ודי גוננתי עליו. אם לא הייתי היינו גרים ברחוב. אנחנו מחיפה אבל הוא עובד בתל אביב כך שזה יכול להיות כאן או שם. האם האימון לפי התמחויות? יש סוג מסויים שאני צריכה לחפש?

ramib6

New member
חיפוש מאמן

שלום רב לך קודם כל שמח לשמוע שהחלמת והתגברת על מחלה . ראשית כל אני מוקיר אותך על הדאגה לבעלך . לפני חיפוש מאמן- בן אדם צריך לרצות להתאמן ולחולל שינוי בחייו. אם החלטה כזו קיימת לחפש מאמן יש הרבה דרכים. יש מספר התמחויות ,יחד עם זה על מנת לא להתבלבל בין כל האפשרויות כדאי לזכור שמתודולוגיית האימון היא היא מתודולוגיה הוליסטית שמכוונת לכל המישורים ולכל מרחבי החיים [באימון עסקי נוגעים מן הסתם בחיים האישיים באימון למציאת זוגיות נוגעים בחיים האישיים ובביטחון וכיו"ב ] סוגי האימון ,שיותר ניתן לחלק זה אימונים לפי טווחי זמן יש אימונים מאד קצרים וממוקדים כמו בהכנה לראיון עבודה [3-4 מפגשים ]ויש אימונים שמכוונים לתהליך .ממה שאני שומע ממך את מכוונת לתהליך האם בעלך גם מכוון לתהליך? האם בעלך רוצה שינוי ?< זה שאלות שהוא צריךלענות עליהם ולא את . כדי למצוא מאמן כדאי להיכנס לאתרים השונים [כמו האתרים של מאמני פורום זה יש לינק בראש הפורום ] להרים כמה טלפונים להתרשם ולנסות . אם אין כימיה לעבור הלאה עד שמגיעים למקום בו מרגישים בטוחים עם כימיה טובה וקדימה לעבודה . שיהיה המון המון בהצלחה רמי

bridges

New member
חיפוש מאמן לאדם אחר

שלום רב, אני רוצה להוכיר אותך (כן ב'כ') על דאגתך לבן-זוגך במיוחד על רקע זה שאתם פרודים. השאלה היא: האם בן-זוגך מרגיש שהוא צריך ורוצה עזרה? לי היו מספר מקרים של הפניות מהסוג שלך ואף פעם זה לא עבד משום שפנייה לאימון (כמו לפסיכולוג) צריכה להגיע מתוך צורך פנימי. כמו-כן, אימון הוא לא תחליף לטיפול פסיכולוגי ולפחות ממה שאת מספרת זה נשמע שבן-זוגך באמת צריך ללכת על כיוון של טיפול ולא אימון. רונן

תראה, אני יכולה רק להציע

ולכוון. לדעתי הוא אבוד כרגע, וכל החיים היו לו בעיות להתמודד עם קשיים. טיפול פסיכולוגי, לצערי הוא לא מוכן להתחיל ונראה לי שהוא יהיה פתוח יותר לרעיון של אימון אישי. בכל מקרה אני מחר עומדת לדבר איתו, להציע לו וכמובן שזו תהיה החלטה שלו ובחירה שלו.

שימי לב שאת שוב מגוננת עליו!

אולי הגיע הזמן שתקחי מאמן לעצמך. הרי אנחנו יודעים שהגוף והנפש מחוברים. ואם את יוצאת עכשיו בשעה טובה ובריאות רבה ממחלה קשה שימי לב שזה לא סתם הגיע אליך. האם נהיית חולה כדי שיתחילו "לטפל"בך? שימי לב אליך. אם הוא ירצה הוא ידע מה לעשות. תקשיבי לגדולה שלו. בריאות גדולה ורבה ובהצלחה.

תודה על התגובה

מאתמול אני חושבת עליה. אמרת דברים נכונים. באמת אני שוב מגוננת עליו. כוחו של הרגל. הכל עדיין טרי מאוד צלנו ואני עדיין מאוד אוהבת אותו והוא יקר וחשוב לי. למרות כל זאת, קלושים הסיכויים שנחזור ואני צריכה להתרגל שהוא לבד וצריך לדאוג לעצמו ואני צריכה לדאוג לי. אני בהחלט דואגת לעצמי ואני מתחילה עכשיו טיפול פסיכולוגי. שתי המלחמות שנכפו עלי בשנה אחת קצת גדולות עלי, בעיקר לאור העובדה שגייסתי את כל כוחות הנפש על מנת להתמודד עם המחלה באופטימיות וחוזק. אני רוצה לדאוג לו כיוון שאני מאמינה בלב שלם שאם ידע להתמודד ולהתנהל נכון אנחנו גם נרוויח מזה. גם הבנים שלי ואפילו אני (לא יעזור לי אם הוא יכנס לחובות כבדים עכשיו , נכון?). אני מודעת לעובדה שהגוף והנפש קשורים , ולכן אני עוברת עכשיו סדנאות וקורסים שקשורים בעיקר בנפש (אבל גם בגוף). אני לא חושבת שחליתי כדי שיטפלו בי כי לאורך כל התקופה דחיתי עזרה והראתי שאני כרגיל ומתמודדת. בעיה גדולה באופי שלי והלוואי שהייתי אחרת. אני מאמינה שאם אני אעביר לו את ההצעה של אימון אישי בצורה הנכונה הוא יאמין בזה וירצה כי כרגע הוא בבלבול ובלאגן גדולים. תודה רבה שוב.

את תותחית!!!!

לפי מה שאת אומרת, לא חלית כדי שיטפלו בך... אולי חלית כדי להפסיק לטפל בו? תבדקי עם עצמך האם תמיד את מטפלת בכול העולם ובאישתו גם? ואולי התודעה שלך נתנה לך סימנים לפני שחלית ואת מתוך כוחו של הרגל לא התייחסת אליהם והראת לעצמך ולכולם שאת מתמודדת... ואז מה לעשות? !! לא הקשבת ללחישה? חטפת את הלבנה!! ונהיית חולה. כדי שתתחילי לשים לב לעצמך . אז באמת הגיע הזמן לשים לב לעצמך לטפל בעצמך, להקשיב לעצמך, להכיר את עצמך.. לשחרר את כל מה שחוסם ולהתחבר למה שזורם. אני מאחלת לך הצלחה גדולה מאד והכי חשוב בריאות כח ואושר. צלילה

תודה. די תמשיכי...

אני לא ממש הטיפוב הטיפולי. אני יותר הטיפוס המארגן. כמו שאת רואה עכשיו שאני מנסה לארגן אותו... כשהוא חולה אני ממש לא מהמפנקים. וגם לא נתתי לאף אחד לטפל בי. לאורך כל הטיפולים עבדתי והייתי עם הבנים שלי כרגיל. היתה לי עזרה אמנם, אבל לא ביקשתי אותה . הלוואי והייתי יודעת להשתמש באחרים קצת יותר. כאם לשני adhd חיי מספיק מסובכים גם ככה. דווקא את המחלה אני מצאתי זה הרופא שפספס ולקח כמה חודשים יקרים מחיי.... לטפל בעעצמי קצת קשה לי עכשיו כשאני אחראית לבד על הכל. אולי זה לטובה כי זה גורם לי להמשיך ולקום בבוקר עם חיוך ורצון לעשות .

איזה קטע...

אני עובדת עם ילדי ADHD ....ו ADD ההתמחות שלי היא עם ילדים שכאלה... מאחר וגם אני כזאת וגם 4 ילדיי כאלו. יותר נכון יש אצלנו חלוקה הוגנת לגבי ADD אין ספק שלא פשוט.... בהמשך לבדיקה שאני עושה ולתאוריה שאני מתחילה לראות שהיא נכונה בנושא פיצוח הקוד המגנטי.. מעניין אותי מאד מה הם תאריכי הלידה של הילדים שלך? ואת יודעת מה? אני חושבת בלי להכיר יותר מידי אבל תחושת בטן שגם בעלך.. הוא עם ADD ? קושי בהתארגנות? מה התאריך שלו? ואם כבר אז... מה תאריך הלידה שלך?

יודה ב

New member
איך מוצאים מאמן

שלום לך והוקרות על הדאגה לבעלך. מאמן מוצאים קודם כל בהחלטה שרוצים להתאמן. זה לא יכול לבוא ממשהו אחר אלא מהאדם עצמו. לפני שבעלך יחליט ממקום אוטנטי שלו שהוא רוצה להתאמן, זה לא יעבוד. אחרי ההחלטה יוצאים לחפש. מגדירים מה רוצים או מה המטרה ששואפים אליה ומחפשים בפורומים ובאתרים של מאמנים שמות שעשויים להיות רלוונטים עפ"י ההתמחות. יוצרים קשר עם כל הרשימה ומשוחחים איתם בטלפון ואף מגיעים לפגישות הכרות עם מי שעובר את הסינון הראשוני. רוב המאמנים יסכימו לערוך פגישת הכרות ללא תשלום. בפגישה עושים תהליך סינון נוסף. רצוי להגדיר לפני הפגישה את הקריטריונים או מאפיינים שחשוב למתאמן למצוא אצל המאמן וע"י כך להפוך את פגישת ההכרות לפגישה יעילה. הקריטריונים יכולים להיות: גיל המאמן, מין המאמן, נסיון חיים, המלצות, כימיה וכל דבר שחשוב לך למצוא באדם איתו אתה יוצא למסע אישי.

תודה ../images/Emo140.gif

זה יהיה רק ממנו. אני לא יכולה להכריח אותו. אני פשוט מנסה חכוון אותו לפתירת הקשיים שמלווים אותו שנים רבות ועכשיו חשוב מתמיד שיפתור אותם ויתקדם בכיוון הנכון.

denisbarat

New member
עניין של כימיה

שיריתי יקרה, קודם כל, אני מורידה בפניך את הכובע על האומץ, הנחישות והאופטימיות שאת מגלה בשתי התמודדויות כל כך קשות, כמו מחלה וגירושין! עושה רושם שאת אדם מאוד מחובר לקרקע ומאוד פרקטי, ונדמה לי שאלו חלקים שפחות קיימים אצל בעלך לשעבר, ומתוך אותו מקום פרקטי, אך גם חברי ואוהב, את מנסה למלא אצלו. אני בהחלט מסכימה עם הכותבים האחרים לגבי העובדה שעל מנת שתהליך אימון יצליח, על האדם להגיע בעצמו להכרה ולתובנה שהוא זקוק לאימון ושהוא מוכן להתחייב לכך. כי בתהליך אימון הדגש הוא קודם כל על אחריות אישית של האדם. האם העלית בפניו את האופציה של האימון? האם ביררת עמו את המוכנות שלו להתחייב לתהליך, שדורש השקעת משאבים רגשיים ונוספים? לגופו של עניין, לגבי בחירת מאמן. קודם כל חשוב שתדעי שישנן הרבה שיטות אימון, וכל אחד מתחבר לשיטה אחרת. השאלה מה יותר מדבר אליו... אך בסופו של דבר, מה שהכי קובע לדעתי, זה הכימיה האישית בין האנשים. על מנת שהתהליך יצליח חשוב מאוד שהמתאמן ירגיש שהוא מתחבר למאמן, שהוא יכול לסמוך עליו, ברמה האישית והמקצועית. ואת הכימיה הזו אפשר לבחון בסופו של דבר רק בפגישה פנים מול פנים. לכן הייתי ממליצה שלאחר סינון ראשוני טלפוני, יקבע פגישה עם המאמן ויבדוק את הכימיה האישית עמו. בפגישה גם אפשר להתרשם לגבי מידת רצינותו ומקצועיותו של המאמן. (אגב, יש מאמנים שלא לוקחים תשלום על פגישות היכרות...). מאחלת לכם שתהיה לכם את היכולת להתמודד עם המשברים הנוכחים, לכל אחד לחוד ולשניכם יחד. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת שתתעורר. בהערכה, דניס

אימון

שלום, לפי מה שרשמת אימון בהחלט יכול לתרום למצב של בעלך וכמו שכתבו לך אחרים חשוב שבעלך ירצה לעבור שינוי/אימון. בחברת תות תקשורת של אלון גל הפגישה הראשונה היא פגישת אימון ללא עלות בה תוכלו (את, הוא או ביחד) לקבל כלים והכוונה להתמודדות עם המצב. בהצלחה!!

אימון בשילוב דמיון מודרך

היי שירית זה נוגע ללב הדאגה שלך והיא גם נשמעת ממקום שמבין ויודע לתמוך ולתת הכוונה. אין ספק שהצעד צריך להיות מבעלך כיון שהוא זה שיצטרך להגיע לאימון וירצה לעשות את השינוי. שום דבר לא קורה בלי הרצון לשנות. יש היום דרכים עקיפות שבהם יותר קל לאנשים סגורים להפתח לעולם האימון מבלי לספר במילים פרטים רבים שמקשה עליהם את הקרבה לנושא. ישנו אימון בשיטה שמאמצת את הדמיון המודרך ככלי והיא עוקפת את המכשולים שבחוסר פתיחות ומקרבת באופן עקיף את האדם להבין את הבעיה שלו וליצור תזוזה. אפשר ליצור קשר טלפוני ראשוני באימון פאסיבי קצר שיכול לפתוח דלת להמשך עופרה רוזנפלד אימון NLP ותוצאתי [email protected] 054-6555841

למעלה