איך מוצאים את עמוס ??????

רז 68

New member
איך מוצאים את עמוס ??????

שלום למומחים... הזדמנה לי צלחת , ןממיר , ואני רוצה לקלוט בעזרתם את ערוץ 2 . 10 ומידל איסט . והבנתי שהדבר אפשרי כי שלושתם יושבים על עמוס. שאלתי , איך בדיוק אני מכוון את הצלחת לכוון עמוס? אשמח לכל תשובה מכוונת. תודה ויום נעים.

Rejee

New member
לי לקח 4 דקות בדיוק...

עם ספקטרום כמובן

רמי א

New member
בעיקרון צריך ספקטרום לויני

רצוי דיגיטלי.עם השמת הצלחת בזוית ישרה שמשם פונה לקשת הלוינים אבל הכי טוב להזמין מתקין צלחות מומחה. גם אם אני יודע אני לא יוכל לומר כי אני לא אגזול את הפרנסה של האחרים.

bbzion

New member
רז 68

אם אתה מתעקש לכוון לבד , תנסה פשוט לראות כיוון של צלחות אחרות בסביבה ולכוון לפיהן .דע לך שהכיוון ללא שום מכשיר עזר קשה עד בלתי אפשרי , מאחר ויש לכוון שתי זויות והכיוון חייב להיות די מדוייק. להתראות .

Rejee

New member
הוא לא יצליח לפי צלחות אחרות...

האשליות שצלחות אחרות נותנות זה דבר לא יאומן... אני גם לפעמים קצת ככה מסתכל על צלחות אחרות לקבל מיקום גס אבל זו ממש ממש אשליה אופטית כי אתה בסופו של דבר רואה שהצלחת שאתה כיוונת והצלחת שאתה רואה בבניין ממול ממש לא דומות במראית עין. במעשי הן בדיוק אותו הדבר.

BlackAdder1976

New member
איך מוצאים את עמוס ???

שלום אם הצלחת שלך היא בגודל של 120 ומעלה אתה תמצא את זה בקלות. אני בטוח שמהגג שלך אתה תראה לפחות צלחת אחת של יס,פשוט מאוד תכוון לפי הצלחת הזאת לכיוון כללי ו"תשחק" קצת עם הצלחת אתה בטוח תמצא,אתה לא תפספס זה כמו לפספס את החומה הסינית....
כמובן שרצוי להעלות טלויזיה לגג. לא ספקטרומים ולא נעליים,קצת סבלנות. להתראות

Rejee

New member
בחייך...

סתם טלוויזיה לא תיתן לו כלום... הוא צריך גם מקלט
לפחות... (כמובן דיגיטלי)

BlackAdder1976

New member
אוווווווווופס ../images/Emo9.gif

וכמובן גם לא לשכוח כבל לחבר את המקלט לטלוויזיה....

למעלה