איך מוצאים את האור...

צומיש

New member
איך מוצאים את האור...

אז אולי זה בנזוג אולי זו סתם אני שכביתי.. מרגישה כאילו משהו נכבה בי בחצי שנה אחרונה.. ונהייתי גם אוור רגישה..איך מדליקים את האור בחיים.. מוצאים "טעם החיים" את הכוח להמשיך דברים ולא מתוך שיגרה וסגירת מעגל...אלא מתוך רצון והנאה במימוש..? זה לא שאין לי מחזרים אני פשוט לא מוצאת בהם טעם.. ושמגיע מישהו שכן אז זה פשוט לא הולך ופשוט "מפיל אותי חזק" אז איך מוצאים את האור.. ואל תגידו לי תחביבים כי אני לומדת ועובדת ואין לי זמן לנשום יש לי כנראה הכל בחיים אבל בעצם אין לי כלום...
לא יודעת משהו אני מרגישה פשוט כבה בי בחצי שנה אחרונה.. ולא מצליחה להדליק אותו.. מקווה שמישהו יבין אותי כי אני כבר לא מבינה את עצמי

אני מאוד מבינה אותך

וגם אני נמצאת במצב דומה, רק שאני לא מרשה לעצמי להתיאש. יש משפט האומר שמי שרודף אהבה, אהה מתרחקת ממנו. אני ממליצה לך פשוט להמשיך בחייך, לקבוע לעצמך מטרות, לנסות להגשים אותם ואהבה כבר תבוא לדפוק לך בדלת. יש לי עוד ספר להמליץ עליו: "תכסיסי אהבה" של תומאס ו. מקנייט ורוברט ה. פיליפס. אני בטוחה שתמצאי שם הרבה תשובות ולסיום אקדיש לך שיר מקסים של שירי מימון: את עוד תחשבי עליו..למה שתרצי אליו? את אוהבת, את עוזבת עכשיו עולם מלא באנשים מחפשים ומבקשים תבקשי גם בשבילך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תהיי בשבילך ותתחילי לגדול כי יש המון אהבה בעולם וגם אם לא מושלם לא רואים את גבול התהום שבפנים תסמכי שוב על עצמך תאמיני בדרכך יש בנו כוחות שלא הכרת לא תמיד יהיה לך קל העצב הולך אבל כשהלילה מתארך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תהיי בשבילך ותתחילי לגדול כי יש המון אהבה בעולם וגם אם לא מושלם לא רואים את גבול התהום שבפנים עולם מלא באנשים מחפשים ומבקשים תבקשי גם בשבילך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תהיי בשבילך ותתחילי לגדול כי יש המון אהבה בעולם וגם אם לא מושלם לא רואים את גבול התהום שבפנים לאן שלא תלכי רק תבקשי עולם מלא באנשים רק תבקשי... רק תבקשי...

צומיש

New member
הממ..

מכירה את השיר הזה.... ויש עוד כמה שירים שלה שאני מזדהה איתך ..."אהבה קטנה" הלוואי שאני אהיה למעלה עכשיו... "אז מה יהיה איתך עם המשחק שלך.. מסך ההתעלמות שלא הורגת אותך ומכשל אותך.. אין לי אהבה קטנה לתת לך!" תודה ישרים זה דבר מחזק.. אב ללא יודעת לא מוצאת את עצמי ומתייאשת כל הזמן מחדש..

ברגע שתפסיקי לחשוב

עד כמה את מסקנה, את תפסיקי להיות כזו. הסיבה שלא מצאת את אהבתך עד עכשיו יכולה להיות שפשוט לא פגשת עדין מישהו ששווה אותך. אני בטוחה שאת בחורה מקסימה ויש לך הרבה מה לתת. תלמדי לאהוב את עצמך ותראי שזה יגביר את האהבה אליך מצד הסובבים אותך

צומיש

New member
מנסה...

כמו שאמרתי אני לא מסכנה ממש לא יש יותר גרוע
אבל כל פעם נופלת לתהום...

בריט23

New member
מרגישה בדיוק כמוך....

מה שלמעשה אני עושה זה להתפלל לקב"ה, שיכוון אותי לדרך הנכונה, שיחזק אותי ולא יתן לי ליפול, אני מקשיבה לכל מיני שירים קופצניים המתארים את החוזק של הבחורה לאחר הפרידה מהחבר. ואני ממליצה לך בחום על כמה: 1.Britney Spears - Stronger 2. שירי מימון - כבר לא שלך. 3. שירי מימון - תברח. 4. רוני דואני - מותק2 5. רוני דואני - אולי. 6. Britney Spears - Don`t Go Knocking On My Door וכמובן, השירים של מדונה הישנים. מקווה שעזרתי לך. לי לפחות זה קצת עוזר ומחזק! במיוחד הרוחניות והקרבה לקב"ה. אני מדברת איתו הרבה וזה נותן הרגשה טובה! תני חיוך, הכל לטובה ! :)

בלאגנית

New member
היי

גם לי היתה תקופה כזאת, זה היה כשהייתי עם האקס שלי הרגשתי מרוקנת מכל אנרגיה הרגשתי שהלכו לי כל המצברים הייתי מתה מבפנים יש תקופות כאלה אבל הן עוברות אם את מטבעך בן אדם אופטימי (וזה אני קוראת בין השורות שלך וגם בכללי ממה שאת רושמת בפורומים) את בבסיס שלך בן אדם ששואף לצחוק וזה מה שחשוב כי אם זה ככה אז בסוף תגיע תקופה טובה מה שחשוב זה לא לשקוע ברחמים עצמיים של כמה רע לי וכו' כי ככה שוקעים לאבדון תחשבי על העתיד , תחשבי על עצמך בעוד 10 שנים בבית עם גינה ועם בעל אוהב
וזה ייתן לך אנרגיה להמשיך הלאה

צומיש

New member
יפה..

לחשוב על בית עם גינה וגדר לבנה וכלב.. אבל היום זה לא עוזר... אנימרגישהככה בלי האקס.. עם עצמי.. ולגבי זה שאני אופטימית את היחידה שאמרה לי את זה .. אולי יש לך חושים

smartblonda

New member
מזדהה עם בלאגנית

בקשר הקודם הייתי מתה מבפנים,היתה "מערכת יחסים" הרסנית ולא הדדית. אולי כדאי שפשוט תמשיכי הלאה ,אני רואה וקוראת את ההודעות שלך ונראה לי שהבחור לא בדיוק יודע מה הוא רוצה מעצמו ומשחק בך. לכן אני ממליצה לך לסיים את "הקשר" הזה ולהמשיך הלאה עם כל הכאב שכרוך בכך. בעתיד הלא רחוק כבר תראי שעשית את הצעד הנבון.

צומיש

New member
אתם...

מבלבלים.. היה אקס 4 שנים והאחרון היה חודש ואז ניסנו שוב החליט שכן ואז לא.. וכן שניהם מבולבלים...

למעלה