איך מונעים ריח לא נעים?

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
איך מונעים ריח לא נעים?

האמת היא שזה ממש מתסכל אותי. אני מאחסנת בגדים,מצעים ומגבות בארגז האיחסון מתחת למיטה ובארון למעלה. כשאני מוציאה אותם יש להם ריח לא נעים. כמו של טחב או אבק, למרות שהמקום בכלל לא לח, אני מכניסה אותם יבשים לגמרי ואחרי כביסה. האבסורד הוא שבפעם הראשונה חשבתי שאם אכבס הכל מחדש זה יפתור את הבעיה- והנה היום הלכתי להוציא שקית עם מצעים נקיים שהיתה לי, ולכולם הריח הזה... הריח לא עובר כשמוציאים את המצעים וצריך בעצם לכבס אותם... שוב... האם אפשר למנוע את זה מראש? איך? (אני משתמשת בכל כביסה בחומץ ובמרכך, האם זה מזיק למטרה? בכל מקרה לעזור זה לא עוזר...)

dify

New member
ממש לא

חלק בסתם שקית, וחלק בארגזי קרטון וחלק פשוט מקופלים אחד על השני לרוחב שטח האיחסון. ואצל כולם הריח הזה... הם נראים נקיים ורעננים, אין שום סימן לבעיה חוץ מהריח...

נועם@בת

New member
אני מכניסה הרבה סבונים במקומות אחסון

אם זה אחסון לטווח ארוך אני מעדיפה לאחסן בוואקום. יש כאלה שמכניסים דפי ריח שמיועדים למייבש כביסה והם מפזרים ריח בארון. אפשרות נוספת זה לרסס מידי פעם בתרסיס ריח שמיועד למייבש כביסה. אני אישית לא מתה על הריח, אבל יש כאלה שמכורים אליו. בתיה

סביון1

New member
את יכולה לנסות לשים שקיות קטנות של לבנדר

אני קניתי פרחי לבנדר בתפזורת, לקחתי גרבי ניילון ישנות, מילאתי בפרחי לבנדר, גזרתי וקשרתי. וכך יש לי שקיות לבנדר עם ריח לארונות. לא יודעת אם יועיל אבל בטח לא יזיק. חוץ מזה נדמה לי שבכל זאת אולי כדאי לעשות בדיקה יסודית, לא רק של הארונות אלא של הקירות מסביב וכו'. כי נשמע לי מוגזם שיש ריח טחב על בגדים שבסך הכל אוחסנו בארון. זה לא נשמע תקין. ובכל מקרה אני חושבת שעדיף לא בשקית, אלא אם כן מדובר בשקיות ואקום, כי השקית לא נושמת. ועוד משהו שכדאי לשים לב: שהבגדים יהיו ממש ממש יבשים לפני שאת מאחסנת.

sharonno

New member
איפה אפשר לקנות פרחי לבנדר?

חיפשתי בכל מיני חנויות ולא היה להם. הציעו לי רק שמן לבנדר- זה עושה את אותה העבודה? תודה

סקנדלית

New member
אשמח אם תסבירי שוב איפה אפשר להשיג לבנדר

מחפשת בנרות ולא מוצאת. כתובת? טלפון? תודה!!

סקנדלית

New member
תודה, בדקתי שם

לפחות לפי האתר שלהם אין לבנדר אלא רק פוטפורי ריחני. חוץ מזה שאין להם סניף שקרוב אלי. אבל תודה!

למעלה