../images/Emo230.gif התשובה לשאלתך: איך מוחקים כרטיס ?
לא צריך לפנות לאף אחד, פשוט את נגשת ל.. settings - account settings - Deactivate Account ואז את הולכת ל - deactivate אח"כ את מסמנת למה את רוצה למחוק את היוזר שלך וזהו את מוחקת לך את המשתמש לתמיד
כל התמונות שיש לך ביוזר ימחקו אוטומטית יחד עם מחיקת המשתמש [יוזר].