אפשר רק לערוך אבל לא למחוק?
GoldenEyes Well-known member ביום חמישי ב- 16:53 #2 נכתב ע"י lyair2: אפשר רק לערוך אבל לא למחוק? לחץ כדי להרחיב... אפשר למחוק
GoldenEyes Well-known member ביום חמישי ב- 17:30 #4 נכתב ע"י lyair2: אוקיי... איך? לחץ כדי להרחיב... אני רואה את ההודעה שלי יש שם בתחתית REPORT עריכה מחיקה האתר קצת מקרטע, אם תלחץ מחיקה אולי ייתן לך הודעת שגיאה אבל זה מוחק, אם תרענן את הדף תראה שנמחקה
נכתב ע"י lyair2: אוקיי... איך? לחץ כדי להרחיב... אני רואה את ההודעה שלי יש שם בתחתית REPORT עריכה מחיקה האתר קצת מקרטע, אם תלחץ מחיקה אולי ייתן לך הודעת שגיאה אבל זה מוחק, אם תרענן את הדף תראה שנמחקה
פולגאר Well-known member ביום חמישי ב- 17:40 #5 נכתב ע"י GoldenEyes: אני רואה את ההודעה שלי יש שם בתחתית REPORT עריכה מחיקה האתר קצת מקרטע, אם תלחץ מחיקה אולי ייתן לך הודעת שגיאה אבל זה מוחק, אם תרענן את הדף תראה שנמחקה לחץ כדי להרחיב... אפשר למחוק תגובה משרשור, לא תגובה פותחת שרשור שאותה רק ניתן לערוך.
נכתב ע"י GoldenEyes: אני רואה את ההודעה שלי יש שם בתחתית REPORT עריכה מחיקה האתר קצת מקרטע, אם תלחץ מחיקה אולי ייתן לך הודעת שגיאה אבל זה מוחק, אם תרענן את הדף תראה שנמחקה לחץ כדי להרחיב... אפשר למחוק תגובה משרשור, לא תגובה פותחת שרשור שאותה רק ניתן לערוך.
GoldenEyes Well-known member ביום חמישי ב- 17:41 #6 נכתב ע"י פולגאר: אפשר למחוק תגובה משרשור, לא תגובה פותחת שרשור שאותה רק ניתן לערוך. לחץ כדי להרחיב... טוב לדעת תודה
נכתב ע"י פולגאר: אפשר למחוק תגובה משרשור, לא תגובה פותחת שרשור שאותה רק ניתן לערוך. לחץ כדי להרחיב... טוב לדעת תודה