איך מודיעין?

יעל701

New member
איך מודיעין?

אני מעוניינת לעבור לגור בעיר מודיעין. אין לי כרגע עבודה, מהם סיכויי למצוא עבודה כשאני גרה בעיר זו? למדתי מקצוע מסויים ועזבתי אותו (הוראה), ואני מחפשת עבודה בתחום אחר (לדוגמא : מזכירות, שירות לקוחות וכו'). האם יש לי סיכוי למצוא בירושלים? בת"א? בairport city ? וכו'. איך המעסיקים מתייחסים למי שגר בעיר זו (רחוק מדי?) תודה

איך מודיעין-תשובות

שלום יעל מהיכן את מגיעה למודיעין ולמה? בעיר כמעט ואין עבודה,נסיעה לתל אביב וירושלים היא לא כדאית ומתישה, האם אץ נשואה?את רותה לרכוש דירה או השכירות ,כל אלה שיקולים שכדי לקחת בחשבון, העיר עדיין בהתהוות ,תחכי עוד שנתיים לרכבת לתל אביב,

יעל701

New member
תודה, אך מה הכוונה "לא כדאית"

ידוע לי שממודיעין לירושלים לוקח שעה כולל הליכה לתחנה/החלפת אוטובוס, למה זה לא כדאי? תמיד עבודה היא כדאית, השאלה היא אם יש עבודה ואיך המעסיקים מתייחסים למודיעין. כנראה אקנה דירה בעיר ועומדת להינשא. עוברת למודיעין בעקבות הבעל לעתיד, מגיעה מאיזור המרכז. שוב תודה.

תשובות

אני, מה לעשות תמיד חושב קדימה, אם את צריכה לצאת מהבית לפני שבע כדי להגיע לעבודה בשעה שמונה, אז זה לא מעשי, כשיש ילדים,המעונות נפתחים רק בשעה שבע, הסידור הנכון הוא :בעל עובד מחוץ עיר,רצוי עם רכב חברה, האישה עבודה באיזור מודיעין-לוד רמלה

יעל701

New member
תודה. עדיין אין ילדים לכן הכל אפשרי

העיקר שאתקבל לעבודה...

Neta558

New member
בניגוד לסידור הלא נכון

של אישה שעובדת מחוץ לעיר ובעל באיזור מודיעין? קצת צורם.

סידור הלא נכון

היי נטע את המציאות אי אפשר לשנות האם יש במודיעין או בסביבה ,הרבה עבודות במקצועות ההיי-טק? או במקצועות חופשיים? כמובן שלא, אני מוכן להשאיר את כבודי במקומי, לעבוד במודיעין,לא לנסוע שעה בבוקר, ושאישתי תעבוד בתל אביב, אם זה הסידור הנוח

Neta558

New member
מה זה קשור?

יש הבדל בין תיאור מצב אישי לבין טענה ש"הסידור הנכון" הוא שגברים יעבדו מחוץ לעיר ונשים יעבדו באיזור. האם אין נשים תושבות מודיעין שעוסקות בהייטק ונאלצות לנסוע רחוק לעבודה? ההערה שלך היתה ונשארה צורמת.

ורדה 1

New member
מזעזע לשמוע את הדעות שלך!!! לפי דבריך, כל הגברים הם עובדי היי-טק, וכל הנשים מוכרות בחנויות או מורות וגננות?????? לידיעתך, אצלנו בעלי כבר עובד שנתיים מהבית, ואני עבדתי מחוץ למודיעין רוב השנים. אפילו הייתה לי משרה כמנהלת כספים!!! נדיר... איך קיבלו אישה לתפקיד כזה????

Angel972

New member
יכול להיות שעבדת מהבית

והמעסיק שלך חשב בטעות שאת גבר
אני לא מבין איזה מחדל זה ... להעסיק נשים בהיי טק ... צריך לסגור לו את הסטרט-אף לבעלים שהעסיק אישה ...

NimrodKAdim

New member
האישה תעבוד מודיעין רמלה לוד?!

לפי דעתי העיר מתאימה לכל אחד. בטח לזוג צעיר. לה משנה היכן תעבוד האישה או הבעל. אני עובד ברחובות ואישתי בתל-אביב. אני לא רואה שום בעיה. אני שם את הילד בבוקר ומגיע לעבודה עד 9. אשתי מגיעה לעבודה ב-8 ולוקחת בארבע וחצי את הילד מהגן. אני מכיר הרבה זוגות ששניהם עובדים לא ברמלה מודיעין או לוד. בסוף כולם מסתדרים

BenjiMan

New member
מודיעין...

בעיר עצמה קשה למצוא עבודה...כמובן תלוי מה המקצוע שלך...אני עבדתי בירושלים...ולא היתה בעיה עם זה שאני גר במודיעין...בתנאי שלא מאחרים בבוקר לעבודה...אני חושב שמודיעין היא מקום מצוין לגור בו...וזה הזמן לקנות דירה...המחירים עדיין נמוכים יחסית...כשתגיע הרכבת ויוקם הקניון המחירים יעלו... העיר בבניה וחסרים כאן הרבה דברים שקיימים בערים אחרות...את יכולה לגור בשכירות ולהתרשם מהמקום ואז להחליט אם לקנות דירה או לעבור למקום אחר... ב.

יעל701

New member
תודה. יש הרבה עבודות בירושלים

במקצועות אלו שיכולות להתאים, לדעתך?

BenjiMan

New member
צריך...

לחפש...בטוח שתמצאי משהו...למה רק בירושלים..?...מה עם תל אביב..?... תפתחי עיתון של מודיעין...אולי תמצאי משהו כאן...קרוב לבית... ב.

yoelth

New member
מודיעין עיר איכותית , נעימה ויפה

באשר לאפשרות מציאת עבודה - זה תלוי הרבה מאוד בך. כמו בכל מקום בארץ גם כאן יש דרישה לידיים עובדות ומתפרסמות כל הזמן מודעות בנדון.לאחרונה פתחו כאן מרכז מסחרי גדול (ישפרו) שקלט מאות עובדים. אבל על כל תפקיד יש מועמדים רבים ועל-כן השאלה היא אם את מסוגלת להרשים בריאיון עבודה. בכל מקרה , כל מי שדבק במטרה ובאמת רוצה לעבוד ולא עצלן, ומוכן קצת להתפשר בהתחלה על סוג העבודה ועל גובה המשכורת - בסוף הוא מסתדר.

ואני, למשל, עבדתי קרוב יחסית

באזור התעשייה הצפוני של לוד, מול שדה התעופה, כשהבעל עובד בת"א, איש הייטק, וממש לאחרונה התפטרתי ואני הולכת לעבוד הרבה יותר רחוק, למרות שיש לי 3 ילדים... לא תמיד החישוב של בעל - רחוק, אישה - קרובה נכון. תלוי בעבודה, תלוי במשכורת, תלוי בשעות, תלוי בתפקיד.... אם לא הייתי אוהבת את מודיעין, לא הייתי גרה כאן. אני אוהבת את העיר, את מרבית האוכלוסיה, את הגנים והפארקים, את השקט היחסי, את זה שהכל קרוב לי, את החוגים, אם הקירבה להורים שלי ושלו.

למעלה