למה? לעצמה? לחומר אחר? מה את רוצה ליצור, אקוריום? או גוף תאורה? יש כמה דרכים, תעזרי לי לעזור לך בכך שתצמצמי את טווח האפשרויות ותגדירי את המטרה.... או שזו שאלה כללית?
זכוכית לעצמה יש דבק מיוחד לזכוכית- דבק אקרילי לזכוכית. ניתן לקנות בחנויות "הובי". זכוכית לחומר אחר ניתן להדביק עם סיליקון קר שקוף (וגם זכוכית לזכוכית) (ייבוש כ- 24 שעות). אפשר גם להדביק עם דבק מהיר 5 שניות
סיליקון שקוף וגם דבק סופרגלו בתנאי שהזכוכית לא אמורה להחזיק את עצמה : מבחינת כובד, {כמו שכתבה שלולית יספיקו}, תעשי ניסויי קטן. בחנויות חמרי בניין אפשר להשיג.
לא ניסיתי אבל שמעתי שסופר גלו עלול לגרום לסדקים בזכוכית-לתשומת ליבכם... בכל אופן סיליקון הוא החומר המומלץ להדבקת זכוכית ניתן לרכוש שקוף או בצבעים לבן,שחור,כתום -ניתן להשיג בכל "עשה זאת בעצמך" אם רוצים להדביק מתכת או עצם כבד בעל נקודת אחיזה קטנה ניתן להשתמש בדבק להדברת מראות רכב אותו ניתן לרכוש בחנויות אביזרי רכב או עשה זאת בעצמך הדבק מגיע בשפופרת קטנה יחד עם רשת שמהווה חוצץ בין בזכוכית למתכת בכל אופן לפני ההדבקה(עם כל חומר) לוודא שהזכוכית נקיה מלכלוך ושומנים בהצלחה סלאמת ושבוע טוב
סיליקון וסופר גלו קצת בעייתי אוחזים טוב את הזכוכית אבל לא את הקרטון. דבק חם מומלץ בחום.... דבק מראות רכב לא מתאים לקרטון. ובכלל דבק חם נהדר להדביק חוטים של רמקול לקיר ועוד המון דברים...
לגבי הכוס-ישנה אפשרות נוספת והיא הטבעת שברי הכוס בתוך פוליטאן שקוף כשמנסים לבד קצת קשה להגיע בקלות לתוצאות טובות (ביחוד אם רוצים שהתבנית תהיה בצורה של פירמידה...) בכל אופן בפורום עיצוב המוצר יוכלו לעזור לך בפרטים על איך ואיפה ואם אני לא טועה ניתן למצוא פרסום של אדם שעושה את זה באחד מעלוני ה"חתן כלה\מתחתנים וכו´) לגבי מסגור - אכן דבק חם יכול לעשות את העבודה-אם אין לך אקדח דבק חם-הגיע הזמן לקנות אחד-לא יקר(כמה עשרות שקלים כולל נרות דבק...) טוב שיהיה אחד כזה בבית ועוד המצלונת(אני נודניק....)אם החלטת למסגר במקום קרטון נסי להחליף את הרקע בתמונה מוגדלת שלו ברגע השבירה(כן, ההיא עם הפרצוף המתאמץ והרגל המונפת
בקשר לתמונה ברקע!!! ממש אהבתי!!!! תהיתי באמת מה לשים ברקע. בקשר לפוליטאן - אבא שלי מומחה בדברים האלה, הוא עשה המון דברים כאלה בעברו בתור תחביב. אבל אנחנו גרים בארה"ב והוא בארץ - אז קצת מסובך... בכל מקרה - אם לא ילך לי עם המסגרת אני אשקול לתת לו להכין משהו מזה. בקשר לדבק החם - יש לי טראומה... (מסמיקה) אמא שלי חטפה כוויה רצינית משימוש בדבק חם. אז אני לא ממש מתלהבת להתעסק עם זה? סיליקון שקוף (כמו שהמליצו כאן) לא יהיה טוב מספיק?! אז עכשיו זה להדביק זכוכית לתמונה... תודה!!!