איך מדביקים אבנים?

nuty1

New member
איך מדביקים אבנים?

קניתי שעון מאבגד ואבנים קטנות קטנות. איך מדביקים אותם? באיזה דבק? הם ממש פיצפונים...איך מחזיקים אותם שלא ידבקו הפוך?

טלולה1

New member
אפשר עם דבק פלסטי לבן

הוא הופך לשקוף אחרי הייבוש ולהרים אותן ע"י נגיעה באצבע לחה והנחה במקום הרצוי

סמאילי

New member
אני משתמשת בדבק אקספרס 35

ומרימה את האבנים עם קיסם טבול במעט דבק ומורידה למשטח העבודה עם קיסם נקי. בהצלחה.

ניצנץ1

New member
הפטנט העולמי שאני למדתי פעם:

מרימים את האבן לשיבוץ עם נר לבן הכי פשוט, פשוט נועצים את הקצה השטוח של הנר באבן- והיא מתרוממת, לא נופלת. מניחים אותה על טיפת דבק ששמנו על המקום- מהדקים עם הנר- וזהו! תנסו, עובד מצויין!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מה זאת אומרת נר לבן?

נראה לי פטנט מעולה ואני תמיד מדביקה אבנים לציפורניים וזה תמיד קשה... את יכולה להסביר קצת יותר?

ניצנץ1

New member
סתם נר פשוט של שבת, אבל לא

הקטנים האלה, בקופסית מתכת, אלא ישנים, ארוכים.. לוקחים נר, עם הצד השטוח נוגעים בקצת כוח באבן, שמונחת עם החלק הבולט הנוצץ למעלה והאבן נתפסת בנר, אבל לא קורה לה כלום. כעת שמים דבק עם המקום המיועד, מניחים את האבן שעל הנר על הדבק ומשחררים את הנר. הוא משתחרר, בדוק. לאבן לא קורה כלום, חוץ מזה שאפשר גם לנקות אותו מעט אחר- כך, אחרי שהדבק תפס.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אבל איך את רואה בדיוק איפה א

את מדביקה
הרי הנר כזה גדול ומסתיר הכל ואני עוד רוצה להדביק במדוייק על הציפורן... יש דרך על להצר אותי קצת או משהו שיעזור

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אבל איך את רואה בדיוק איפה א

את מדביקה
הרי הנר כזה גדול ומסתיר הכל ואני עוד רוצה להדביק במדוייק על הציפורן... יש דרך על להצר אותי קצת או משהו שיעזור

nuty1

New member
דבק פלסטי נראה לי לא חזק

יש לי תמיד חששות שהאבנים יפלו כי יש לי תכשיטים שקניתי ונפלו להם אבנים. יש מצב להדבקה חזקה ובטוחה יותר?

מסכימה עם שוקולד E-6000 מתאים../images/Emo45.gif

מנסיון
תעבדי בעדינות עם פינצטה שתיועד למטרה הזו.

nuty1

New member
זה דבק שמתייבש מהר?

אם האבן הפיצפונית תתהפך, יהיה לי אופציה לסובבה או שהדבק מתייבש בשניות? אני מתחילה להצטער שקניתי את השעון...נראה לי מסובך.. איפה קונים את הדבק?

תוכלי לשנות (בהתחלה) כרצונך. קונים

בחנויות היצירה, שימי לב לפערי מחירים נוראיים ביניהן. שפופרת גדולה עולה בין 29 ל38 ש"ח. רצוי לשמור סגור היטב במקרר.

nuty1

New member
אין משהו זול יותר?

אני צריכה דבק למשהו חד פעמי...יש אופציה אחרת?

זה הדבק הכי טוב והכי מתאים למטרה

והוא גם ישמש אותך ליצירות אחרות. שווה להשקיע ולקנות אותו
עם כל דבק אחר, האבנים יפלו לך די מהר.

למעלה