איך מגיעים לעבוד ב..

Dardasitt1

New member
איך מגיעים לעבוד ב..

סופר-פארם בקופות? או בזארה בתור מוכרת? אני גרה בצפון, ואף פעם לא ראיתי מודעה לעבודות האלה...אז איך מגיעים אליהן? ובכלל, אם אני כרגע מחפשת עבודה בצפון, משהו זמני כי אני מתחילה ללמוד באביב, מה אתם עוד ממליצים לעשות חוץ מלעבור על הלוח הבטוח בסופ"ש? להתחיל לעבור בין חברות כ"א?

alondr

New member
תעברי בסניפים

ותבקשי לדבר עם מנהל הסניף/אחמ"ש ולבדוק אם הוא צריך עובדים. בצפון תמיד אין עודף משרות וזו בעיה... אחות של חברה שלי יומיים אחרי השחרור עברה למרכז ומיד מצאה עבודה בסניף גדול של הסופרפארם - פשוט חיפשו עובדים והיא הגיעה ודיברה אם המנהל... וכמה שמלכלכים בזמן האחרון נגד הבעלים והקופאים שעומדים יש להם משכורות טובות של בסיס ואחוזים מהמכירות - ובסניפים גדולים ומרכזיים זה מגיע לאלפי שקלים בונוסים בחודש.

dominogrose

New member
זה ממש לא נכון

אני עובדת בסופר פארם. אין שום אחוזים ושום כלום... מקבלים שכר מינימום... לא משהו מיוחד... לא משנה כמה אנחנו מוכרים אין בונוסים

alondr

New member
זה לא מה שאני יודע

וראיתי את התלושים והחוזה עבודה... אז אולי זה לא אותו תפקיד/זכיין/סניף אין לי מושג

עבודה בזארה או חנויות דומות

גשי למנהל/ת הסניף. (בררי לפני כן מתי הן נמצאות) בואי מטופחת, ועם מצב רוח טוב, בשעה בה אין עומס. בד"כ ההעסקה היא על סמך התרשמות של המנהלת ממךץ הציגי את היתרונות של העסקה שלך (לדוגמה- זמן פנוי, נכונות למשמרות בשעות גמישות). בזארה, וחנויות דומות לה, על פי רוב לא יקחו עובד לתקופה של חודשיים, אבל תוכלי להמשיך לעבוד כסטודנטית במשמרות מצומצמות. בהצלחה.

למעלה