איך מגיעים לגלילות??

R o t e m u s h

New member
איך מגיעים לגלילות??

אם אני מגיעה ברכבת... ואני יכולה לרדת בתחנות ת"א או בתחנת הרצליה... איך ממשיכים משם הלאה??? מישו יודע?

yael264

New member
איך מגיעים.

את צריכה לרדת בתחנת ת"א מרכז-סבידור וללכת ברגל עד התחנה של קו 90 בדרך נמיר פינת ז'בוטינסקי (זה קרוב). קו 90 יוריד אותך בגלילות, אבל שימי לב שיש הליכה ארוכה מהתחנה לבסיס.

yael264

New member
עוד.. בקווים של אגד.

אם את צריכה להגיע בבוקר - מ7:00 עד 8:30 קו 532 יוצא מתחנת הרכבת עד מחנה גלילות (הבסיס), ולא תצטרכי ללכת את כל המרחק מהתחנה!

R o t e m u s h

New member
אני צריכה להגיע לשם ב9

אבל אני יכולה גם להקדים... איך זה הולך דרך הסינמה סיטי.. מישו יודע?

מושון17

New member
אם זה משהו חד פעמי

קחי מונית מהסינמה סיטי... לא נראה שיקחו ממך יותר מ-7 שקל.

R o t e m u s h

New member
לא חד פעמי...

התחלתי טירונות ביום ראשון שם.. אני צריכה לחזור לבסיס ביום חמישי ולא ממש הבנתי את ההסבר של האנשים שם... אז מהרכבת בת"א (איזו תחנה בת"א???).. לאן אני הולכת ואיך??

Flower Powerr

New member
ככה

את יורדת מהרכבת בת"א מרכז והולכת לתחנות אוטובוס במסוף 2000 - אורלזרוב אם זה בבוקר אז כמו שאמרו לך יש את קו 532 מגיע ממש עד הבסיס. חוץ מזה יש לך את קו 149 מגיע עד הגשר של גלילות הליכה של 5 דקות עד לבסיס ויש לך גם את 501 ו- 601 שעוצרים בסינמה סיטי ומשם יש הסעות חיילים אם אני לא טועה עד השעה 9 וחצי יש כל חצי שעה ואח"כ כל שעה.

R o t e m u s h

New member
יואווו ממש תודה..

אז אם אני צריכה להגיע לבסיס ב9 אז לקחת רכבת במגיעה לת"א מרכז ככה ב7-7 ורבע ואז לקחת את ה501 או ה601 לסינמה סיטי ומשם את ההסעת חיילים... אני אספיק לדעתך?? עד 9 כאילו..

2inaroad

New member
איזה בסיס זה בגלילות? של איזה חיל?

והאם ה- ת"ד שלו מסווג תחת העיר "רמת השרון"?

dp04

New member
יש הסעות מהרצליה

יש הסעות מתחנת הרכבת בהרצליה לגלילות. ב 8:10, 8:40..

למעלה