איך מבריחים לקוחות

איך מבריחים לקוחות

הייתי היום במסע שופינג בעיר הגדולה, במהלכו למדתי שיעור חשוב ב"איך מבריחים לקוחות". אני וחברה נכנסנו לחנות בגדים. עוד לפני שעברנו בדלת קפץ עלינו המוכר ושאל לשלומנו (דבר שאני ממש לא מבינה - אתה לא חבר שלנו, מספיק להגיד יפה שלום). בהמשך - הוא לא עזב אותנו לשניה. אנחנו מנסות להסתכל על הבגדים והוא נצמד ונדבק, כל שניה שולף בגד אחר ומברבר על כמה שהוא יפה וסקסי. במקביל שותפו (שניהם נראו יחסית מבוגרים, כנראה בעלי העסק או מנהלים), משחק אותה מכר ותיק שלי מהילדות, שואל למה אני לא מתייחסת אליו, תופס לי את היד וגם משגע את השכל כמו חברו - רק שבעוד האחרון מדבר בשבחם של הבגדים הראשון מדבר עלי ועל איך אני נראית ואילו בגדים אני אצטרך. בשניה הראשונה שהצלחתי להזדחל בין שניהם נמלטתי מהחנות. מה זה - באף מקום לא נתקלתי בתופעה כזאת!

M o n a L i s a

New member
בעעע ../images/Emo5.gif

תופעה מוכרת ומזעזעת! למה לעזעזל הם חייבים להידבק לתחת? איזו חוצפה! הם צריכים להבין שהלקוחות רוצים ספייס, ולהחליט מה הם רוצים לקנות בעצמם! אם אני רואה שהמוכר נדבק, אני ישר יוצאת מהחנות - הפסד שלהם!

אוי, כן אני שונאת את הקטעים האלו.

הייתי ביום שלישי בשנקין, כל חנות שנכנסנו אמרו לנו "אהלן" "מה המצב?" "מה נשמע?" ואשכרה, עוד לא נכנסו לחנות כבר מתנפלים עלינו, אני שונאת שבאים לעזור לי או לחרבש לי בשכל
.

pilpelet4u

New member
וווווווווואי הכי מעצבן

בעולם ! אני משתגעת מזה ! הם יכולים לחרפן... אם אני נכנסת ומתחילים להציק לי אני ישר יוצאת מהחנות - אני לא יכולה ככה ! פעם אחת לא רק הציקו לי בבחירה אלא כשנכנסתי למדוד, כל דבר שמדדתי אז המוכרת שואלת "אז את רוצה את זה ?" אז לשים לך את זה לקחת ?" וואי התעצבנתי ! ישר יצאתי מהחנות בלי לקחת כלום... זה בסדר ששואלים אם צריך עזרה או שאומרים שלום אבל למה להציק ?!

Arishka1

New member
ואיי!! איזה מעצבן זה!!!

אני מבינה שהם צריכים להיות נחמדים,להגיד שלום, להציע עזרה,להגיד שהבגד נראה מדהים עלי...אבל יש גבול!!!! הייתי בחנות אחת שפשוט הזדעזעתי!! רק נכנסתי לחנות המוכר נטפל אלי- "מה את מחפשת, מה את צריכה? אוי יש לנו דברים כאלה מדהימים!!"
הוא פשוט לא נתן לי להיסתכל על הנעליים! אני רק סובבתי את הראש לכיוון נעל מסוימת, הוא ישר רץ אלי, מביא לי אותה, מתחיל לספר איזו מדהימה היא ונותן מידה שלי למדוד.. יצאתי משם בריצה ואני בחיייייים לא חוזרת לשם..מזה?!?!?!?

למעלה