איך מבצעים כאן פריסה?

edenhenn1

New member
הילה שלום ../images/Emo42.gif

קוראים לי גלית .. רציתי לדעת אם אפשרי שתעזרי לי .. אם כן אודה לך מאוד .. אז ככה .. החבר שלי .. אנחנו 5 שנים ביחד והכל טוב, אנחנו אוהבים אחד את השני והכל .. הקטע שהכרתי מישהו ואני חושבת אולי שאני מתחילה להרגיש משהו כלפיו.. אני והחבר שלי שקוראים לו אלי היינו כבר אמורים להתחתן לפני בערך 4 שנים וביטלנו את החתונה .. עד עכשיו אנחנו ביחד .. רציתי לדעת מה יהיה איתנו .. אם בסופו של דבר נהיה ביחד ונתחתן .. ועוד דבר בקשר ללימודים שלי .. אם אני אעסוק בתחום שאני לומדת אחרי שאסיים .. אני לומדת מזכירות רפואית ומשפטית .. תודה ושיהיה לך חג שמח ..

moranz123

New member
להילה היקרה

רציתי שתפתחי לי בטארוט משני סיבות... : האחת היא שאני לומדת שיש קצת בעיות עם המורה ועם התלמידות ואני בספק אם אני יצליח לעבור את המבחנים הקשים מהתחרויות שיש בכיתה... מה את אומרת על זה?.. הדבר השני שרציתי להתייעץ איתך הוא בנוגע לחבר שלי שנמצא כרגע בחו"ל הוא עובד שם כבר 3 חודשים ויהיה שם בחודשיים הקרובים. השאלה שלי היא אם זה טוב לקשר שלנו השהות הממושכת שלו שם, כי אני לא כל כך בעד זה אבל מצד שני אני לא רוצה לקחת על עצמי שהוא יחזור בגללי אלא אני רוצה שיחזור כי הוא רוצה...אנחנו מתכננים אחרי שהוא יחזור גם לעבור לגור יחד בדירה שכורה... זה צעד חכם מבחינתך?.. תודה על הכל!!!! מורן

שלום לך :)

את מוזמנת לקרוא את הודעת מנהלת הפורום על מנת להבין את הלך הרוח בפורום. בברכת יום עצמאות שמח אסנת

TZ65

New member
"בהמשך דרכי"

אני ילידת 11 11 1965 מבקשת לדעת מה הדרך שמובילה אותי בנושא זוגיות ,פרנסה, והבן שלי יחידי תאריך 4בפבואר 88. בתודה והערכה

למעלה