איך מבטלים פגישה ?

איך מבטלים פגישה ?

אני לא מסוגלת להיפגש עכשיו עם אף אחד דחיתי את הפגישה הזו כמה פעמים , דמעה , HELP !

פגישה עם ..

מישהו שכבר דלוק עליי מאז שהתחלתי ללמוד - כבר שנה כשהבהרתי שאני רק לידידות , הוא הצהיר שהוא לא מאמין בדבר כזה (חכם מצידו לעצור את זה מראש) אז הנחנו לזה , אחרי כמה חודשים הייתה איזה פעם שאמרתי לו שאפשר לעשות משהו בקטע ידידותי לגמרי והוא עוזב החודש לטיול מסוים דחיתי אותו משבוע שעבר בגלל המבחן ועכשיו שיש לי זמן לעצמי ולריקנות אני מרגישה שאני לא מסוגלת להיות עם אף אחד כרגע אין לי ראש לזה, במיוחד שאני יודעת שהוא דלוק עליי, ואם לא כמו אז, אז עדיין,בכל זאת, וזה מלחיץ אותי אני לא אוהבת לצאת עם אנשים שדלוקים עליי וזה לא הדדי מראש לא בא לי לשבור לבבות או לשחק משחקים

אוקיי הבנתי

אם תגידי לו את מה שהעלת כאן על הכתב - זה יעזור לך מאוד. אין טעם ואין מקום להתחמקויות כאלה ואחרות, ושלל תירוצים. עזבי. פשוט תגידי את האמת.

פשוט תגידי לו את האמת.

שחררי את עצמך ואותו. את לא צריכה להתבחבש עם זה או לחפור בזה יחד איתו, אלא רק להגיד לו שכרגע זה לא מתאים לך. זה בסדר, לגיטימי ונכון. וזה דבר שפשוט, אבל קשה מאוד לעשות. הרבה יותר קשה להגיד "לא".

טוב אז הוא התקשר עכשיו

אמרתי לו שאני לא יוכל להיפגש איתו היום , הוא לא שאל שאלות למה , אמר בסדר וזהו עדיף ככה ובכל מקרה לא התכוונתי לשקר לו, ממש לא , אני עובדת על עצמי-לומדת לומר את מה שבלב רק ולא לשקר אחרת זה חוזר אלינו אח"כ כבומרנג פשוט חיפשתי דרך טובה,ללא גמגומים,לומר לו את זה תודה ...!

omer73

New member
יצאת מזה בסדר:)

אבל באופן כללי תמיד עדיף להגיד את האמת ולשים את הדברים על השולחן, יש משפט שאומר "השקר הכי טוב הוא האמת".

אוח יצאה הודעה ריקה

לא נורא , העיקר החיבוק .. אני מרגישה הקלה עכשיו , ככה בכיף לשבת קצת מול הטלוויזיה ..לנוח אח"כ לחדש כוחות למבחן הנוסף שיש ביום ראשון .. ולא כאב ראש , לא בנים,לא קשרים רוצה לנוח לנוח רוצה למצוא עבודה חדשה רוצה להמשיך ללמוד ברוגע רוצה להירשם לחוג יוגה רוצה להתחיל לרקוד ולהופיע באיזה קליפ של אר קלי .. רוצה ללמוד פיתוח קול .. ואז לרקוד בקליפים שלי .. נראה לי שנעלתי את הלב שלי לכמה זמן עדיף ככה אני אתמקד בי , גם ככה הדבר הוודאי העיקרי שעליו אני יכולה להישען זה אני ורק אני

יום טוב

הסבירי לו, שאת צריכה לעשות דברים שחשובים לך ולכן לא יכולה לפגשו, שאת רוצה שיהיה לו טוב מאד, ושתשתדלי ככל שתוכלי לפגשו בעוד מעט זמן ולפצותו.

למעלה