איך מאחים לב שבור?

123aaa1213

New member
איך מאחים לב שבור?

כבר שלושה חודשים כמעט שהחיים שלי קיבלו תפנית שלילית במיוחד.

מאז שאני וחברה שלי נפרדנו, או יותר נכון מאז שהיא עזבה אותי...

חיים מהולים בכאב יומיומי, איך? למה?

עכשיו אני יודע שזה לא אשמתי, או לפחות מאמין מיד פעם שכך. אני יודע שהיא עזבה מהסיבות שלה ושלא הכל אני. אבל בכל זאת, הראש מלא בתהיות, מה היה יכול להיות אם הייתי מתנהג אחרת, וכמובן האם היא תבין אולי שטעתה..

אני כבר לא יודע מה לעשות, אל מי לפנות, את מי להאשים.. הלב שלי שבור וקשה לי. בודד לי, בלעדייה.

אני חושב עלייה כל יום, בבוקר ובערב. כל שיר מזכיר לי אותה, כל חיבוק של אנשים זרים ברחוב..

אני עובד וחושב עלייה, יושן וחולם עלייה. אני לא יכול יותר...

מה לעשות.....?

LadyIINpinkkk

New member

פרידה זה דבר מאוד קשה!
במיוחד שזה עוד טרי!
תנסה להעסיק את עצמך, תמיד יש את ההתחלה של הפרידה שכל דבר קטן מזכיר את הבן אדם השני! אבל כל דבר!!!!! בשלב מסויים זה ייעלם לו... אבל עד אז, תעזור לעצמך, תשפוך את הלב כשמשהו מציק לך, תנסה לבלות עם חברים, משפחה, כל דבר שיעסיק אותך.
ועם הזמן, אתה תראה שאתה מצליח להמשיך הלאה.

אבודה121

New member
אפשר להמשיך הלאה...

זה לא קל בהתחלה, אבל אפשר לצאת מזה.
כל פעם שאתה בלי מצב רוח ושקשה לך תתקשר לחבר ותצא, פשוט תצא הרבה מהבית...תהיה כל הזמן בסביבה של אנשים אף פעם אל תהיה לבד. גם שאתה בבית תהיה עם המשפחה ולא תקוע בתוך החדר, זה משהו זמני שיעבור ואתה תתגבר עליו צריך רק קצת זמן

שיהיה בהצלחה

morena1302

New member
מבינה אותך...

גם אני בדיוק עכשיו יצאתי מקשר קצת "שונה"... הייתי בקשר עם השותפה שלי למרות ששתינו סטרייטיות בהגדרה...
כרגע, אני ואתה, נמצאים באותה סירה.. גם אני חווה עכשיו את כל הרגשות האיומים של הפרידה... אין לי יותר מידי טיפים לאיך להתמודד עם זה כי אני גם מחפשת אותם בעצמי...
כל מה שאנחנו לעשות כרגע לדעתי זה לתת לזמן לעשות את שלו.. וכמו שכתבו לך לפניי לא להיות לבד אף פעם.. כי אלו הרגעים הכי קשים!!
תרגיש טוב!!

dudix2

New member
תשתדל כמה שפחות לחשוב עליה

ויותר להתעסק בדברים אחרים שבגלל שתהייה עסוק בהם יהיה לך פחות זמן למחשבות.

כמו עבודה או תחביבים אחרים שאתה אוהב לעשות.
בהצלחה!

Megie

New member

זה קצת קשה, לוקח זמן.. זה נגמר ואני בטוחה שלא קל להמשיך הלאה.. תחשוב כמה אנשיחם היו מאבדים את ערכם עבורינו-אם ברגע שהיינו מאבדים אותם שם הם היו מפסיקים להתיים עבורינו..הרי הגעגוע של ה'בלי' הוא מה שגורם לך לזכור את מה שהיה, לדעת שהרגשת ולהבין כמה חזק זה היה.. תחייך, הרגש שיש בך, אפילו שהוא כואב..הוא גורם לך להתחזק, ללמוד, להתבגר.. עם הזמן אתה תמצא מישהי שזה יתאים לשניכם, ותרגיש מחדש..בינתיים תיהיה חזק, תהנה ממה שכן קיים בחייך ותנצל כל רגע על דברים חיוביים, אל תתן לכאב להשתלט עליך, אתה יותר חזק

123aaa1213

New member
כולכם צודקים...

ואני יודע גם שבאיזשהו מובן קשה לי מאוד כי אני יודע כמה מה שהיה לי נדיר, בין אם הוא באמת היה סיפור של אהבה מוצלחת או לא, זה עדיין היה הכי טוב שהיה לי אי פעם...

ובגלל שאני מכיר בזה שאהבה אמיתית היא נדירה, ובגלל שאני יודע כמה קשה לי להכיר ולהתאהב, זה מוסיף לעצב הקיים גם ככה, מן תחושה של יאוש כזה, שאם זה הלך, כבר לא יבוא משהו אחר. בינתיים נפער איזשהו חור בחיי, שיצר חלל רב וריקנות. אני פשוט תוהה איך למלות אותו...

Shy IL

New member
היי.. במידה וזה היה אהבה אמיתית.. וקסומה..

כמו שאתה מתאר,

האם אתה חושב שזה היה מסתיים ?
כנראה שזו הייתה רק טעימה קטנה =)

מה זה "עזבה אותי מסיבות שלה"?!

זה לא כיבוד בחירה אישית לעבודה/מקום/בגד,

אמור היה להיות כאן זוג.
כשקיים זוג משמע - אמורים לדעת מהן הסיבות לעזיבה. לא עוזבים ככה פתאום מישהו "מסיבות אישיות" מבלי לתת הסבר.

תבין את הסיבה ולפיה תראה אם ואיך קיים סיכוי לקרב אותה אליך.
הכל תלוי בכמה אתה רוצה אותה. (לא שאני פוסלת את המקום שלה לסרב או לא להיות איתך בקשר, אבל כן היה קשר, הסיבות שהיא היתה איתך לא נעלמו פתאום).

123aaa1213

New member
זה מה שהופך את זה ליותר קשה...

הקשר הסתיים בעיקר בגלל נתק. לאחר נתק מוחלט של כשבועיים שהיה רק המשך לנתק מתמשך ברמה היותר עמוקה, נפרדנו...

לאחר מכן כשדיברנו זמן קצר מאוד לאחר הפרידה "הרשמית", היה ברור שלשנינו קשה עם המצב.. אבל כאשר עברו מס' ימים של בין לבין, נראה שהיא לא מעוניינת באמת, ואז עלו לאוויר כל מיני סיבות...

אז זה לא שהיא לא נתנה לי סיבות, אלה פשוט היו סיבות שהיה קשה לי להבין ולקבל. ואם כבר הבנתי אז עדיין לא הצלחתי להפנים.. הכל פשוט נראה תלוש מהמציאות, איך שני אנשים כל כך קרובים פתאום חיים בנפרד.

כעת עברו כבר מס' חודשים, ואני לא חושב שהיא תחזור בה, אני מצידי הבעתי לא פעם את הגעגוע שלי והכמיהה לשוב לקשר רומנטי, אבל כנראה משהו שהיא לא רוצה...

לביאה11

New member
אוי .... נוגע ללב

כמה כאב ורק הזמן הוא התרופה... וכל כך הרבה זמן ... שעה עוברת כשנה
אתה לא לבד, לעולם לא. וההוכחה לכך היא שכולם ממשיכים לחיות גם אחרי, וכן, עד העונג הבא.
עד שמפתחים עור קצת מחוספס ואז הכאב הרבה פחות כואב
ואתה בחור צעיר, אל תלחם בכאב, הוא ילך אך ורק בזמנו.
אבל חשוב שתדע שהוא יניח בסופו של דבר. אל תשאר בגפך, צא ועשה ככל עולה על רוחך
אל תחבק את הכאב, הנח לו, הוא ירפה.
ליבי יוצא אליך ...
זכור..... WHAT MEANT TO BE MEANT TO BE
בהצלחה בחור צעיר

dinozaur1

New member
"יוצא מהארון"...

לא חשבתי שאעשה את זה, אבל זה פשוט מרגיש לי נכון..
פתחתי יוזר חדש כי רציתי לשמור על האנונימיות בפרסום ההודעה המקורית, הרגשתי נבוך מעט מהדברים החושפים ששיתפתי, וכמובן שלא רציתי שהם יקושרו אליי בעתיד.. אבל אני מבין עכשיו שזה חלק ממי שאני. הרגישות, הרומנטיקה והמלנכוליות.

ולא הייתי עושה זאת אם לא הייתי מרגיש שזה פורום מיוחד, שאני מאוד מתחבר להודעות שבו ממה שקראתי עד כה, ואשמח להצטרף לקהילה המאוד סימפטית שלכם. :)

דין

Megie

New member

איזה מקסים, אתה יותר ממוזמן...אל תפחד להיות מי שאתה-בסה"כ המכנה הוא משותף בין כולנו וכולנו הגענו לפה בגלל סיבות יחסית דומות, אז אין כמו לשתף מניסיונך כשאחרים צריכים-ולשפוך לעצתם של אחרים כשאתה צריך.

פה בשבילך דין

שיהיה המשך יום קסום!

למעלה