איך לשפר את הקפיצה ?

Athlete

New member
איך לשפר את הקפיצה ?

טוב אני מאמין שהנושא די ממצא את העניין שאני רוצה לעלות :) שלום לכולם, יש למישהו תרגילים, כתבות, קטעי וידאו לא משנה מה... איך לשפר את הקפיצה, אני שחקן כדורסל אז אני צריך תרגילים לשיפור קפיצה לגובה (אני מניח...) אני 1.82 ומגיע לטבעת של הסל בקפיצה מהמקום מה שרוב החברים שלי טוענים שאומר אוטומטית שאני אמור להטביע... נכון להיום אני מצליח להטביע רק שאני במצב מנטלי עצבני ביותר :) בכל מקרה אני נגד המשפט "White men can't jump" כי בסה"כ שהייתי יותר צעיר הייתי מטביע חופשי. ואף פעם לא אמנתי באיזה דרך את הרגלים... אז כנראה שלעת זיקנה הגיעה הזמן לעשות משהו... (נ.ב אני אחרי, נפילה די אכזרית על הגב, וקריעת רצועות בקרסול... אבל די עברתי את זה)... אז בלה בלה שעה של זיוני שכל מיצדי, אני מתנצל... :) אם יש למישהו רעיון איך לעזור לבעיה שלי אני ישמח תודה !!!

PHILGYM

New member
אבירם היכר יש באצטדיון אתלטיקה קלה

(הדר-יוסף) הרבה מאמנים טובים שאתה יכול לקחת מהם אימונים אישיים אני אחד מיהם. המחיר נא בין 150-250ש"ח פר שיור זה רק בארץ רוצים הכול בחינם בגלל זה אין ספורט בארץ כי דרך פורום יאפשר להשתפר אפילו אם יתנו לך תרגילים מאות טובים ,חשוב זה ביצוע נכון וזה רק מאמן יכול לתקן לך בברכה פיליפ

Athlete

New member
טוב...

אז ככה... קודם כל תודה על ההצעה, ואני לא חושב שהסיבה שאין ספורט בארץ היא ש"בארץ רוצים הכול בחינם" אבל אני לא יכנס לזה. עכשיו הפורמים בכלל (ולא רק הפורם הספציפי הזה) נועדו (לפי איך שאני רואה את זה) לכך שאנשים יוכלו לעזור זה לזה (אם יש באפשרות כמובן...) אם נקח לדוגמא את הפורם של חדר כושר, אז נראה הרבה דוגמאות למדריכי כושר או אנשים שעוסקים בתחום שנתנו עצות או קישורים לתרגילים לאנשים ואחר כך האנשים שקיבלו את העצות מראים תמונות שלהם חטובים ושרירים יותר, ולפעמיים גם עוזרים לעוד אנשים... זה מעגל מאוד נחמד בסה"כ, עדין לא נתקלתי למשל במדריך חדר כושר בפורמים כאן, שמישהו שאל, איך אני יכול לפתח יד אחורית, אז הוא כתב "בוא אלי למכון זה 150-250 ואני יראה לך את הביצוע כי רק ככה אפשר ללמוד" לפי דעתי המטרה של הפרומים היא לעזור לאנשים ולא דרך לפרסם את עצמך או להרוויח כסף, בשביל יש פירסומים בעיתונאים ואף באינטרנט ואפילו באתר הזה של תפוז. בסה"כ אם נותנים הסבר מספיק טוב לפי דעתי לא צריכה להיות בעיה בביצוע. זאת פשוט דעתי, ובלי להיכנס לזה שאני בכלל מהצפון, ולמי יש זמן או רצון לבזבז זמן בנסיעה, ולפרנס אנשים במשכורת יומית ממוצעת נכון להיום. אז אם יש מישהו בפורם הזה שיש לו רעיון לתרגילים או קישורים לתרגילים, אני ישמח (אני גם מוכן לקחת על עצמי את הסיכון שאני לא ישתפר). תודה מראש...

tetman

New member
הניתור

כדי לשפר את הניתור לא חייבים לקחת מאמן כושר פרטי (סליחה פיליפ שאני מקלקל לך את הפרנסה). כמובן שמאמן אישי ישפר אותך הרבה יותר אבל אתה יכול גם לעבוד לבד ולהשתפר. מה שאתה צריך לעשות זה לנתר - והרבה, ניתורים מכל מני סוגים: על רגל אחת, מרגל לרגל צפרדע, צעד השלמה וכדומה. את התרגילים כדאי לעשותעל דשא או מסלול אתלטיקה כדי לא לדפוק את הרגליים יותר מדי, ולעבוד למרחק של 20-30 מטר. כל תרגיל צריך לעשות בין סט אחד (למתחילים) ל-5 (מתקדמים מאוד). חוץ מזה צריך גם לעבוד בחדר כושר על כוח רגליים עם תרגילים כמו סקווט ועליה על ספסל. שחקנים שעבדו אצלי פעמיים בשבוע עם תוכנית כזאת שיפרו את הקפיצה לרוחק מהמקום ב20-40 ס"מ תוך מספר חודשים. תעבודקשה - וגם אתה תשתפר. בהצלחה.

PHILGYM

New member
יש פו תרגילים

tetman

New member
אל תדאג

אף אחד לא חושב שאתה מניאק. אתה צודק, עם מאמן מתקדמים הרבה יותר, אין על מה לדבר בכלל, אבל לא לכל אחד יש כסף לשלם למאמן אישי. תודה רבה על התרגילים, עכשיו אני "אגנוב" לך אותם....

PHILGYM

New member
מזל שאתה ידע רוסית, ערבית,אנגלית,ו

עברית כי אין לי חשק לתרגם אשמח אם התרגילים ישפרו אותך ותקפוץ 17.22

tetman

New member
אבל

אשתי תתרגם לי .חוץ מזה את רוב התרגילים אני מכיר וגם זוכר טוב טוב איך מרגישים יום אחרי שעושים אותם.....

deddo

New member
רק תשים לב לפני שאתה מתחיל

רוב התרגילים הם לא קלים, ודורשים הכנה הדרגתית לקראת עשייתם. אתה מציין שאתה לא צעיר ולאחר פציעות, כלומר עליך לשים דגש רב על הכנה מתאימה. אימון עם מאמן אתלטיקה שחי את הנושא הזה הוא מומלץ ביותר, ועדיף מאמן קפיצות. אומנם פיליפ היה נדיב ביותר שחלק איתנו את כל עושר התרגילים, אבל לקום בבוקר ולהחליט לקפוץ משטח מוגבה, לנחות על רגל אחת ומשם להמשיך בקפיצה למרחק או מעל משוכה... גם באיצטדיון האתלטיקה מעטים עשו תרגיל זה (אם נצא מנקודת הנחה שהתרגיל בכלל בריא לנו...)

PHILGYM

New member
בישביל זה צריך מאמן שיבדוק רמת--->

המוכנות של ספורטי אתקדם אם ספטורטי לאט-לאט

למעלה