איך לשלוח אותה לעזזל

סול33

New member
איך לשלוח אותה לעזזל

לצערי הרב חמתי ביום חמישי הגיעה אלנו. בעלי הרבה דיבר איתי לפני זה לא לענות לה. בסך הכל הרגשתי שגם הוא מסכן שיש לו אמא כזו. בערב כשסימנו לאכול היא התחילה יש לך שני ילדים ועוד זה בנות. לא שווה שום דבר. וממשיכה מה כן לאכול ומה בריא לאכול ומה לא טוב לאכול. והיא לא סוגרת את הפה וגם אוכלת הכל. היא אומרת שלה מותר לאכול הכל. אתמול בערב כבר לא יכולתי יותר אמרתי לה מה את לא יודעת שאני בחודש השני. היא האמינה וישר שאלה איך את מרגישה כמו בהריונות הקודמים אמרתי כן. ובנוסף לזה לא סגרה את הפה על הסלון החדש. עכשיו בעלי כועס למה שיקרתי? קשה לי עכשיו אחרי מה שעברתי איתה בשבת. היום אני הולכת לשלוח אותה הביתה לא יכולה יותר. סליחה שזה ארוך.

רק זה למעלה יכול לשלם לה על מעשיה

הרעים בעוד את משרתת אותה ונותנת לה קורת גג כשבנותיה אינן נותנות לה. אישה רעה היא אישה עם מום ובעל מום יש בו מן הרוע (זה מהתנ"ך יקירתי אין מה לעשות) את צריכה ללמוד להתעמת מולה או לא לדבר איתה כלל. זה שהיא מקניטה אותך שיש לך בנות ולא בנים זה מראה על נכות רגשית. אל תשקרי לה זה לא יוסיף לך והיא סתם תקניט אותך יותר. שתלך לעזעזל ולקיבינימט!!!!!!!!!!!!!!!!

סול33

New member
צודקת אבל לצערי אני לא רואה שהוא

משלם לה. נשמע שאני רעה אבל באמת שזה לא כך . כשהיא אצלי אני מרגישה שהיא מחפשת במה להרגיז אותי. כנראה שהיא מצליחה לצערי. אתמול בעלי בעצמו אמר שאמא שלו מלאה שיגעון שנמאס לו.

מלאה שגעון אבל מצליחה לשגע גם

אתכם. יש פתגם בערבית שאומר: "תהיה משוגע , תרוויח" כנראה שהיא מכירה את זה ומיישמת את זה עליכם. תתנהגו כמוה, תהיו משוגעים גם כן ותראו מתי תשבר הבהמה! אבל בשום פנים אל תתנו לה להראות לכם שאתם בביתכם תהיו האורחים!!!!!!!!!

סול33

New member
אני מכירה את הפתגם

ותמיד אני אומרת לבעלי זה מה שהיא עושה. ולפעמים אני אומרת לו דוגמאות במקום וקשה לו להאמין שזה כך. אני התחלתי לענות לה.

את עונה לה והיא כבר מכירה את

הנקודות החלשות שלך ומחזירה לך כפליים, זאת הבעיה! מה אגיד לך יקירתי? על החמות שלך את צריכה לקבל "קצבה מיוחדת" מביטוח לאומי!!! זה שבעלך עומד חסר אונים מולך ואינו יכול להגיד לה כלום זה רע מאוד ויוצר תהום בינך לבינו שאינני יודעת אם ביום מן הימים תסגר. הזוגיות שלכם נפגעת, הילדות נפגעות ואת נפגעת! חבל ומאוד!!!!!!!!!

סול33

New member
לצערי זה נכון

כולם סובלים. הבת הגדולה שלי גם מכירה אותה ולשמחתי לא מתקרבת אליה. אני מחפשת סיבה יותר שהיא לא תגיע אלי הביתה. זהו אני מקווה שזה יצליח. ד.א.הבת שלי אומרת גם שחמתי חושבת רק על עצמה ולא על אף אחד אחר. שאלתי את הילדה למה את אומרת .היא בעצמה אמרה שאף פעם היא לא קיבלה ממנה שום דבר וזה פוגע בה.

ר של ניב

New member
בנוגע למה שיקרת?

ובנוגע לחמות, היא לא שווה את זה, ובאמת אני לא מבינה אם יש לה רק תלונות למה היא באה, במילא יש לכם רק בנות "שלא שוות"

סול33

New member
מרוב שהיא חזרה על זה רציתי שהיא

תעזוב אותי. ובאמת היה כך. היא באה כי אין לה לאן ללכת.

למעלה