איך לשדר סרטים ??

YaroniX

New member
איך לשדר סרטים ??

אוקי, אז קראתי והבנתי שצריך להוריד את התוכנה Camtasia Studio 2. הורדתי והתקנתי. האם אני צריך להקליט קודם את הסרט שאני הולך לשדר ? אם כן את זה הצלחתי, אבל מה עכשיו ? איך אני משדר את הסרט ? דבר נוסף שידוע לי הוא שאחרי שאני נכנס לתוכניות שלי, אני לוחץ קליק ימני על העכבר ובוחר ב Camtasia Studio, אבל המסך שחור, החסרתי איזה פרט.. מה לעשות ??

אתה צריך להפעיל את הסרט

מהקמטסיה מה שאומר שאתה צריך לפתוח את הקמטסיה ולהפעיל את הסרט במדייה שלה... סרט אתה יכול להקליט וגם להוריד. כאשר אתה מגיע לחלק של ה- camtasia recorder תיכנס ל- capture ואז ל- output ותסמן live. כדי לשדר סרט במדייה של הקמטסיה בחלון הראשי של הקמטסיה מצד שמאל יש לך import video תלחץ עליו תבחר מאיזה כונן שאתה שומר את הסרטים שלך ותשדר :) בהצלחה!

YaroniX

New member
עשיתי כל מה שאמרת לי..

וגם הצלחתי לשדר.. אבל בכל זאת קיימת בעיה. בשידור התמונה חתוכה קצת בצדדים (ימין, שמאל, למעלה ולמטה), כלומר יש קצת זום על התמונה המקורית. ידוע לך איך אני מסדר את זה ? ניסיתי לשחק עם הזום ולשנות במקום 100% ל 75% ו 125% אבל זה לא הסתדר... תודה על התגובה.

תראה... הוספתי צילום...

אתה לוחץ על select region ובוחר את הגודל של הריבוע של השידור אם זה לא מתאים תנסה לשחק עם המספרים קצת...בהצלחה!

YaroniX

New member
עשיתי גם select region והמסך

לא מתאים בגבולותיו, אשחק עם המספרים... תודה רבה על התגובות.

למעלה